Sådan fjernes blokering af Hulu i Canada på en iPhone

Sådan fjernes blokering af Hulu i Canada på en iPhone

Af Michael Smolski, 2019-11-25 09:15:35 i Entertainment


Vil du blokere Hulu i Canada på din iPhone? Hulu er en af ​​de mest geobegrænsede tjenester på markedet, hvilket betyder, at selvom du bare er ved siden af ​​USA, vil du ikke være i stand til at se det uden et par tricks, selvom nogle klik-agn-websteder muligvis antyder, at dette ændrer sig.

I denne vejledning viser vi dig, hvordan du fjerner Hulu i Canada på din iPhone fra bunden af. De fleste guider fortæller dig ikke, at du også skal oprette en Hulu-konto, som ikke er så let som at oprette nogen anden konto. Vi gennemgår alt dette.

Trinnene for at fjerne blokering af Hulu på iPhones

Du skal være i stand til at narre Hulu's tanker om, at du er i USA, du skal være i stand til at oprette en konto, der kræver et amerikansk kort, som der er en vej rundt, og du er nødt til at downloade Hulu-appen, som ikke er ' t tilgængelig i den canadiske Apple App Store.

Fjernelse af Hulu i Canada på en iPhone af Fooling Hulu

I Canada skal du få Hulu til at tro, at du er i USA.

Til dette har du brug for en VPN, som giver dig mulighed for at ændre din placering praktisk talt.

I dette tilfælde vil du være i USA, mens du faktisk er i Canada. Bortset fra det er ikke nok i sig selv. Hvis du vil se Hulu i Canada, skal du også oprette forbindelse til den rigtige server.

Se, Hulu er kun tilgængelig i USA, fordi det har rettigheder til noget af det indhold, det viser, at det kun vises i USA. I mellemtiden er noget af sit eget indhold, og andet er licenseret i andre lande.

Hulu er ikke i stand til at vise meget af sit indhold uden for USA, medmindre det var at annullere aftaler eller betale for ekstra streaming-rettigheder, hvilket ofte ikke er muligt, da andre virksomheder i andre lande allerede har dem.

Hvis Hulu let ville give folk adgang til dets indhold i Canada, ville alle bruge det, og de ville bryde deres kontrakter indirekte, hvilket ville føre til retssager. Hvem har overhovedet ikke noget imod at betale $ 6.99 for det indhold, som Hulu tilbyder?

Som et resultat har Hulu, ligesom andre platforme, foranstaltninger på plads, som således blokerer Hulu i Canada i de fleste tilfælde, selvom du bruger en VPN.

PrivateVPN? Det har ikke de fleste servere på planeten, men det fokuserer på kvalitet, hvilket er vigtigt for at fjerne blokeringen af ​​tjenester.

Faktisk kommer PrivateVPN med en 7-dages gratis prøveversion, der ikke engang beder om et kort, så du kan prøve det selv.

Bare søg efter PrivateVPN i din Apple App Store, download det og opret forbindelse til en af ​​Hulu-serverne, så er du god til at gå.

Hulu har dog også et ekstra lag beskyttelse, som de fleste guider ikke nævner.

...Behovet for et amerikansk kort.

Oprettelse af en Hulu-konto på iPhones

Nu er der et par måder omkring det, men i sidste ende, for at oprette en Hulu-konto på Hulus websted, har du brug for et amerikansk kort.

Hvis du bor i Canada, har du sandsynligvis en ven i USA, spørg dem, tilbud måske at betale for abonnementet, og lad dem oprette en til dig.

Der er mange måder at gøre det på.

Ellers kan du bare gå på Internetsøgning efter et amerikansk kort. Nogle websteder er mindre sikre, men med den rigtige undersøgelse finder du den rigtige service,

Vi personligt kan lide at bruge Revolut, online banken, som nu er tilgængelig i Canada. Revolut arbejder af en eller anden grund med Hulu og ESPN+.

Vi ved ikke, om det ville være tilfældet for evigt, fordi du ved, hvis folk læser disse indlæg, nogen måske kender nogen, der arbejder i et af disse virksomheder, men Revolut er sandsynligvis den hurtigste og mest pålidelige til at prøve dem, da det tilbyder virtuelle kort og da du praktisk talt kan få adgang til dit kort, før det bliver sendt til dig.

Det er en meget god måde at få adgang til Hulu og ESPN + hurtigt og nemt.

Når du tilmelder dig en Hulu-prøveperiode, uanset hvilket kort du bruger, skal du sørge for, at der er nogle penge på det. Hulu tager en lille sum for at bekræfte, at kortet, når du registrerer dig. Det sætter det derefter tilbage.

Derefter er tilmelding til Hulu i Canada relativt enkel. Det er som at tilmelde dig ethvert andet sted. Bare sørg for at give et amerikansk postnummer. Du kan søge efter et amerikansk postnummer for dette.

Disse to trin giver dig mulighed for at se Hulu i Canada og uden for Canada på din iPhone, men du har også brug for Hulu-appen, hvis du vil se Hulu.

Sådan får du Hulu-appen på din iPhone

Hvis du vil hente Hulu på din iPhone i Canada, skal du ændre din Apple App Store-placering for at være i Canada.

  • Gå til din Indstillinger.
  • Log ud af din iCloud-konto.
  • Opret en ny konto med din placering indstillet til USA.

Det giver dig mulighed for at downloade Hulu på din iPhone.

Bare sørg for at oprette en ny konto i stedet for at ændre din placering med din nuværende, som om du gør det, vil du miste alt. I mellemtiden, hvis du har to konti, kan du når som helst skifte mellem dem, og alt vil stadig være på din telefon.

Alternativt skal du downloade Google Chrome i stedet. Det giver dig mulighed for at tænde Desktop Site, hvilket giver dig mulighed for at bruge Hulu på din iPhone direkte fra din webbrowser.

Sådan kan du se Hulu i Canada på din iPhone

Fandt dette nyttigt? Vi har mange andre guider om fjernelse af blokerende tjenester med PrivateVPN på vores blog.

Prøv vores 7-dages prøveperiode og se selv, hvor mange tjenester du kan fjerne blokering.

Skrevet af Michael Smolski.

Disclaimer:

Selvom PrivateVPN arbejder med Hulu, garanterer det ikke, at alle Hulu-servere altid fungerer med Hulu. Som nævnt i denne vejledning gør Hulu bestræbelser på at forhindre VPN-tjenester i at arbejde.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me