Sådan fjernes blokering af Facebook, når det er blokeret

Sådan fjernes blokering af Facebook, når det er blokeret

Af Michael Smolski, 2018-05-30 09:34:36 i Entertainment


Jeg afslutter Facebook for over to år siden. Der er mennesker som mig, og så er der også folk, der vil vide, hvordan man fjerner blokeringen af ​​Facebook, når det er blokeret. Uanset om deres Facebook er blokeret på grund af et webfilter i skolen, eller når de er tilsluttet en mobiloperatør, eller om det skyldes, at Facebook er blokeret af et lands regering.

Grunden? Det betyder ikke noget. Det vigtigste er, at du vil fjerne blokering af Facebook, når det er blokeret, og at uanset om det er blokeret af en skole eller en regering, at det er fuldt muligt.

Hvad du bør vide om Facebook, inden du fjerner blokeringen af ​​det

Du vil sandsynligvis bruge Facebook, fordi du betragter det som et godt værktøj til kommunikation. Og det er. Men vær opmærksom. Facebook har store fortrolighedsfejl, som vi har talt om før. Et par uger senere forklarer Facebook i det mindste alt bedre.

Men den egentlige grund til, at du skal tænke over, om Facebook er det rigtige for dig, er det Facebook er som denne store kilde til nyheder. Og nyhederne elsker at være negative, fordi de får mere trækkraft. Bortset fra, når du ser og læser nyhederne, vælger du at på Facebook ikke har du valget, og på grund af det er det stort set hele døgnet. Et flyulykke. En skyde. Ser alt dette hele tiden, har det en stor indflydelse på dit liv.

Hvis du håndterer problemer, skal du tænke over, om Facebook er det rigtige for dig. Vores blog har indhold om indhold om adgang til andre sider, der muligvis er blokeret i dit land. Måske er disse bedre for dig. Telegram for eksempel.

Og hvis det er, fantastisk, er det et godt værktøj til kommunikation uden tvivl. Medmindre du bor som Kina, og resten af ​​din familie bor i USA, da Facebook er blokeret i Kina, hvilket gør teknologi, der er beregnet til at hjælpe med kommunikation, helt ubrugelig..

Fjern blokeringen af ​​Facebook, når den ikke er blokeret af regeringen

Arbejde, skole, bibliotek, din internetudbyder og så videre. Hvis du vil fjerne blokering af Facebook, når det ikke er blokeret af regeringen, er denne proces meget pænere.

Lad os forklare.

For at fjerne blokering af Facebook, når det ikke er blokeret af regeringen, du har brug for at få skolen eller internetudbyderen eller hvad eller hvad der blokerer Facebook eller ethvert websted i den sagen til at tro, at du ikke får adgang til det.

Hvordan gør du det?

Du kan ikke sige, hvordan din internetudbyder kan lide, at du ikke får adgang til Facebook, men et andet sted i stedet, men du kan få det, du får adgang til, til at se ud som vrøvl til ethvert blokeringsværktøj.

Hvis noget ligner "vrøvl", er det ikke Facebook.

Og det er hvad du har brug for.

Facebook kan ikke blokeres, hvis ingen ved, at du får adgang til det.

Og det er det, en VPN, også kendt som et virtuelt privat netværk, hjælper med.

Du henter vores PrivateVPN-klient efterfulgt af forbindelse til en af ​​vores servere, og alt hvad du gør på internettet er krypteret med 256-bit kryptering.

Men grunden til, at det er lettere at fjerne blokering af Facebook, når det ikke er blokeret af regeringen, er, at du kan oprette forbindelse til en server i dit land med vores service. Vi tilbyder servere på 56 placeringer, men sørg for at tjekke listen for at sikre dig, at dit land er i det.

Når du opretter forbindelse til en server i dit land, vil du kunne få adgang til alt, hvad der er tilgængeligt i dit land.

Hvis du ikke opretter forbindelse til en server i dit land, har du muligvis adgang til mere indhold eller mindre, afhængigt af hvilken server du opretter forbindelse til.

Fjern blokering af Facebook, når det er blokeret af regeringen

Dette er et spørgsmål i Kina. Dette er et spørgsmål i Iran. Og ikke kun dem.

Hvis du vil fjerne blokering af Facebook, når det er blokeret af regeringen, skal du oprette forbindelse til en VPN-server i et land, der ikke blokerer Facebook. Og det er en stor liste over lande, så du har ikke noget problem med det.

Som nævnt tidligere kan tilslutning til en server i et andet land muligvis gøre mindre indhold tilgængeligt for dig. Men når det kommer til lande, hvor Facebook er blokeret, vil det næsten helt sikkert gøre mere indhold tilgængeligt for dig.

Hvordan installerer du PrivateVPN?

Du klikker på knappen Køb øverst til højre på skærmen efterfulgt af vores 30-sekunders registreringsproces, som kommer med en 30-dages refusionspolitik. Hvis Facebook ikke fungerer for dig, får du en refusion, hvis du beder om det inden for 30 dage.

Når du har en konto, skal du downloade vores klient og oprette forbindelse til dine detaljer efterfulgt af at oprette forbindelse til en server i dit land eller ud af dit land afhængigt af hvor du er og hvad eller hvem der blokerer din Facebook-adgang.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me