Sådan fjernes blokerede websteder i Saudi-Arabien i 2019

Sådan fjernes blokerede websteder i Saudi-Arabien i 2019

Af Michael Smolski, 2019-01-11 10:16:05 i Travel


Saudi-Arabien blokerer muligvis for mange sider for nylig, men med det sagt er mange steder stadig blokeret i Saudi-Arabien. Derfor søger du efter "hvordan man blokerer for blokering af websteder i Saudi-Arabien i 2019." Vi vil ikke bare hjælpe dig med at fjerne blokering af blokerede websteder i Saudi-Arabien, hvad enten det er tjenester eller underholdning. Vi vil også hjælpe dig med at holde dig sikker, mens du får adgang til websteder, der ikke er blokeret.

Se, ligesom WhatsApp er nu lovligt i Saudi-Arabien. Regeringen oplyser også, at WhatsApp overvåges aktivt, hvilket betyder, at tjenesten muligvis er lovlig, men hvis du siger en forkert sætning i en af ​​disse apps, der overvåges, kan du være i en masse problemer på grund af loven i Saudi-Arabien.


Sådan fjernes blokerede websteder i Saudi-Arabien i 2019

Der er mere end en måde, der fungerer, når det kommer til at fjerne blokeringen af ​​websteder i Saudi-Arabien. Spørgsmålet er, om du vil være sikker med denne metode?

De fleste metoder holder dig ikke sikker.

Vi vil komme lige til punktet. En VPN er, hvordan du gør det.

En VPN er et virtuelt privat netværk, der giver dig mulighed for at være i et andet land uden at være der. Den eneste måde at fjerne blokerede websteder i Saudi-Arabien er ved ikke at være Saudi-Arabien. Ingen sagde, at du dog skal forlade.

Men ligesom telefoner er ingen VPN-tjenester ens, og nogle er ikke det rigtige valg for Saudi-Arabien.

Ting at se efter i en VPN for at forblive sikker, når du får adgang til blokerede og ikke-blokerede websteder i Saudi-Arabien i 2019

Fylder du ud personlige oplysninger for at tilmelde dig en VPN-service, der skal holde dig anonym? Virker det ikke mistænksomt? Og gemmer denne servicelagerlogfiler, der kan spores tilbage til dig? Sådan bliver du udsat.

Vi overdriver måske problemet, men så blev en 74-årig igen arresteret for at have hjemmelavet vin på bagsiden af ​​sin bil. Han tilbragte mere end et år i fængsel. Heldigvis blev han frigivet, men meget gør det aldrig.

Derfor er fuld sikkerhed vigtig.

PrivateVPN tilbyder anonym registrering, og det siger ikke bare, at det ikke gemmer logfiler, det kan ikke på grund af svenske privatlivsregler. Og det er afgørende. Det er en ting at sige, at du ikke gør noget, men at være i stand til at tage backup af det, det er vigtigt.

Men det er bare nogle af de sikkerhedsfunktioner, der kræves for, at du kan være sikker, når du fjerner blokeringen af ​​websteder i Saudi-Arabien i 2019. Her er resten, hvis du vil fjerne blokering af blokerede websteder i Saudi-Arabien i 2019, og gør det sikkert:

  • Den rigtige VPN-kryptering. Hver VPN tilbyder kryptering. Spørgsmålet er, hvilken slags? De fleste skulle være nok til, at ingen kan knække, men det er bedre at være sikker end undskyld. PrivateVPN leveres med 2048-bit kryptering med AES-256. Det højeste krypteringsniveau på forbrugermarkedet.
  • DNS-lækagebeskyttelse er et must! Uden denne funktion er din kryptering muligvis for intet, da dine oplysninger alligevel kan lække. DNS-lækagebeskyttelse forhindrer det.
  • IPv6 lækkerbeskyttelse betyder også noget! Din IP kan undertiden lækkes uden IPv6 Lækbeskyttelse, hvilket gør al beskyttelsen værdiløs.
  • Application Guard er en funktion, der lukker visse apps i tilfælde af, at en VPN-service holder op med at fungere. Dette skulle ikke ske. Men ting, der ikke bør ske, sker nogle gange.
  • Kill Switch dræber dit internet, hvis din VPN-service holder op med at fungere.
  • StealthVPN er måske dog den vigtigste funktion at have. Stealth VPN giver dig mulighed for at blande dig sammen med normal trafik, hvilket betyder, at du er i stand til at være fuldt beskyttet, da ingen ved, at du engang bruger en VPN. Det er ikke tilfældet med en standard VPN, der ville gøre det muligt for den saudiarabiske regering at vide, at en VPN er i brug. Og det betyder noget, mens VPN-tjenester ikke er forbudt i Saudi-Arabien, det er at bruge dem til at gøre ting, der er ulovligt i Saudi-Arabien. Spørgsmålet er, hvordan skulle Saudi-Arabien nu, hvad du gjorde, når du brugte en VPN, hvis du er krypteret? Domstolene har ikke den retfærdigste retssag. Bedre for ingen at kende i første omgang.


PrivateVPN leveres med alle disse, og hvis du vil fjerne blokering af blokerede websteder i Saudi-Arabien i 2019, er disse funktioner et must.

Sådan fjernes blokerede websteder i Saudi-Arabien, når det kommer til underholdning

Underholdning var relativt sjælden i Saudi-Arabien i lang tid. I det mindste så vidt digital indhold går. Biografforbudet er først ophævet efter over 35 år, for ikke så længe siden.

Underholdning er en af ​​de ting, som folk bruger en VPN hele tiden på grund af det faktum, at indhold ikke distribueres jævnt gennem kloden. Det betyder, at amerikanske Netflix har mest indhold, og at nogle andre regioner også har meget indhold, som Saudi-Arabien ikke kan. PrivateVPN tillader ikke kun, at du blokerer for blokerede websteder i Saudi-Arabien i 2019. Det er også den bedste VPN for Netflix, der understøtter de fleste regioner ud af alle VPN-tjenester, som testet af Comparitech ved 5.000 manuelle tests.

Det understøtter også platforme som DAZN, Hulu, BBC iPlayer, sammen med mange andre.

Og hvis du ikke ved, om vi understøtter en bestemt platform, så spørg vores prisvindende kundeservice!

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me