Sådan bruges Googles ansigtsfunktion for kunst og kultur uden for USA

Sådan bruges Googles kunst & Kultur Face Match Feature Uden for USA

Af Michael Smolski, 2018-01-30 16:07:22 i Entertainment
En masse berømtheder har talt om det på deres sociale medier. Google erklærede, at der allerede var taget 30 millioner selfies med det. Men der er kun et problem. Hvis du vil bruge Googles kunst & Kultur face match-funktion uden for USA, kan du ikke.


Engelsk var ikke det første sprog. I øjeblikket findes næsten 7000 sprog, der stadig findes. Der er meget mere end det. De fleste er uddøde. De døde. Kunst er dog ikke udryddet. Vi taler ikke sprog for 500 år siden, men vi ser bestemt på kunst fra 500 år siden. Og Google har bragt den kunst ind på vores telefonskærme med sin kunst & Kultur-app. Og ikke kun gammel kunst, men også moderne kunst. Uanset om du er i nærheden af ​​kunst eller ej, bringer Google kunst til dig. Deres app er som et internetmuseum.

Sådan bruges Googles ansigtsfunktion for kunst og kultur uden for USA
Selve appen, det er en fantastisk måde at dykke ned i fortiden eller blive inspireret af, men for nylig tilføjede Google en funktion der lavet denne service, som mange mennesker ikke hørte om. De tilføjede en face match-funktion, der giver folk mulighed for at tage en selfie, som derefter analyseres. Du kan ikke bruge Googles kunst & Kultur ansigt match funktion uden for USA dog. Men hvis du er i USA, baseret på et billede af dig selv og analyse af Google, kan du finde mennesker, der ligner dig fra fortiden. Det er klart, at du ikke altid får perfekte kampe, det er trods alt bare en database over kunst, ikke af alle der eksisterede.

Denne funktion fik folk interesseret automatisk. Det er ikke en livsskifter, men snarere noget interessant at se på. Noget, der måske vil inspirere dig til at undersøge din familiehistorie.
Vi kender alle nogen på tv, der ligner nogen, vi kender. Med denne nye funktion behøver vi ikke at kigge efter. Google bringer ligheder til os. Det er ikke mennesker i tv-shows, men det er folk fra fortiden. Vores dubbelgangere.

Sådan bruges Googles ansigtsfunktion for kunst og kultur uden for USA

Du er måske interesseret, men på grund af begrænsninger kan du muligvis heller ikke bruge Google Arts & Kultur ansigt match funktion uden for USA.

Men der er et trick...

Brug Google Arts & Kultur Face Match-funktion Uden for USA ved at narre Google

Men hvordan narrer du giganter som Google? Ligesom med ethvert andet firma. Du skifter placering. Og nej, ikke flyv til USA bare for at tage en selfie. I stedet for næsten at skifte placering. Noget, som et virtuelt privat netværk, der også er kendt som en VPN, giver dig mulighed for at gøre. Nå, medmindre du bor i Kina, men der er et andet indlæg om det.

En VPN holder dig krypteret. Hvad betyder det? Det betyder, at det ikke betyder noget, om det er regeringen eller din internetudbyder, hvad du gør vil være sikkert. Ingen ved det. I dette tilfælde har du ikke meget at skjule, ja medmindre din dubbelganger ikke ser for god ud.

Sådan bruges Googles ansigtsfunktion for kunst og kultur uden for USA
Når du bruger en VPN, kan du praktisk talt være overalt, forudsat at det firma, du bruger, har servere i det land, du vil oprette forbindelse til. PrivateVPN tilbyder f.eks. 56 forskellige serverplaceringer. Ikke at du har brug for 56 i dette tilfælde, da du kun behøver at oprette forbindelse til en server i USA.

Det er simpelt. Medmindre du er i USA, før du opretter forbindelse til en VPN, Google Arts & Kultur Google viser ikke den nye ansigtsmatchfunktion. Men når du først opretter forbindelse til en amerikansk server, mens du bruger en VPN og genstarter Google Arts & Kultur, den vises automatisk, når du ruller let.

Hvordan gør man det

Det første trin til at bruge Googles Arts & Kultur face match-funktion uden for USA er at oprette en PrivateVPN-konto.

  • For at gøre dette skal du gå til PrivateVPN-webstedet og trykke på køb-knappen øverst til højre på skærmen. Bare rolig. Du har en 100% pengene-tilbage-garanti, hvis du ikke kan lide den.
  • Udfyld derefter de krævede detaljer og gå til Download-sektionen nederst på skærmen, hvis du planlægger at bruge vores service på andre enheder end dine telefoner. Hvis du bare vil have det til at bruge Googles kunst & Kultur ansigt match funktion uden for USA, derefter blot søge efter det i din app store og installere det.
  • Når det er installeret, skal du give dine detaljer og oprette forbindelse til en amerikansk server.
  • Åbn Googles kunst & Kultur og rulle, indtil du ser et spørgsmål, der spørger, om dit portræt er i museet.

En dejlig funktion, der gør historien bedre

Lad os indse det, dette ændrer ikke planeten, men det er et sjovt værktøj at prøve. Og en dejlig måde at måske blive interesseret i historie ved at undersøge de mennesker, du finder.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me