Sådan bruges American Netflix i Canada i 2018

Sådan bruges American Netflix i Canada i 2018

Af Michael Smolski, 2018-02-18 09:35:50 i Entertainment
Så du vil bruge American Netflix i Canada? Selvfølgelig fordi du måske bor 20 miles uden for USA og har en ven, der bor kun 40 miles væk fra dig i USA. Du ser den ven hver eneste dag, og du forbliver ofte i hinandens hjem. I elsker begge Netflix. Og en dag besluttede du at gøre tv-show-aftener. Hele denne begivenhed startede hjemme hos dine venner. Din ven kom derefter den næste dag. For at se, at det tv-show, du så, ikke var tilgængeligt i Canada. Og det er den triste virkelighed for mange mennesker. Naboer på kortet, men kompletterer dog helt forskellige verdener, når det kommer til indhold. Derfor vil du sandsynligvis bruge amerikanske Netflix i Canada, og vi viser dig, hvordan du kan gøre det i 2018.


Sådan bruges American Netflix i Canada i 2018
Fra 3. november 2017 har USA 1157 tv-shows og 4953 film på Netflix. Canada har kun 623 tv-shows og 2562 film. Det kan være værre for dig, hvis du ikke er i Canada. Irland har kun 544 tv-shows og 2419 film. Hvis du er i Frankrig, har du kun 387 tv-shows og 1485 film. I Polen? Du har kun 206 tv-shows og 555 film. Selvom alle disse lande stadig leverer et stort antal film, kan et TV-show mindre betyde, at du ikke kan se det show, du virkelig ville se. Heldigvis betyder det ikke noget, hvor du bor, hvis du vil bruge amerikanske Netflix, forudsat at du ikke er i Kina og sandsynligvis også Rusland og Iran, for ikke at nævne Nordkorea selvfølgelig.

Brug amerikanske Netflix i Canada i 2018

Ja, den mest indlysende mulighed ville være at passere til USA. Men hvem vil rejse til et land, selvom det kun er 10 minutter væk at se et tv-show? Nå, du bliver nødt til at komme ind i USA for at se American Netflix, uanset hvor du er. Heldigvis med teknologi kan du gøre det uden at bevæge dig overhovedet.

At have et virtuelt privat netværk (VPN) er nøglen til det. Hvordan virker det? En VPN giver din IP mulighed for at være i et andet land ved at forbinde dig til en server i et andet land og i dette tilfælde i USA i stedet for Canada, UK eller hvor du end er.

De fleste mennesker bruger virtuelle private netværk til tjenester som Netflix, men de har også mange andre fordele end underholdning, f.eks. Sikkerhed. VPN-kryptering forhindrer, at din internetaktivitet bliver set af regeringen, din internetudbyder og folk omkring dig. Du ved muligvis ikke det, men alle omkring dig kan se, hvad du laver, om du er i Starbucks eller i lufthavnen, når du først har forbindelse til en offentlig Wi-Fi. PrivateVPN giver det bedste af det bedste, når det kommer til dette med en 256-bit krypteringsnøgle, som næsten er umulig at knække.

Men hvordan opretter du en VPN til at bruge American Netflix i Canada?

Sådan bruges American Netflix i Canada i 2018

Selvfølgelig har du brug for en app, og du har brug for en konto.

  • Lad os starte med at finde ud af, hvilken enhed du planlægger at bruge American Netflix på. Hvis du planlægger at bruge en Android- eller iOS-baseret enhed, skal du søge efter PrivateVPN i din app store og installere den.
  • På en computer eller Mac skal du blot gå til bunden af ​​vores side og trykke på Download for at finde den rigtige version. PrivateVPN fungerer også med Amazon Fire TV Stick. Gå til Kategorier og tryk derefter på Utility. Rul, så finder du det.

Når du har downloadet din app, skal du oprette en konto. Du kan gøre det på vores side ved at trykke på knappen øverst til højre med angivelse af Køb. Det er superhurtigt at registrere dig med en enkel 3-trins-proces.

  • Du har appen. Du har din konto. Naturligvis ville du åbne det. Må ikke.
  • Sluk først for Netflix-appen, hvis du har den tændt. Ellers fungerer dette muligvis ikke med det samme. Og hvis du ser fra din internetbrowser, skal du muligvis også rense din cache.
  • Til sidst skal du oprette forbindelse til en server. I øjeblikket når det kommer til vores amerikanske servere, Buffalo, New York City 1 og Los Angeles arbejder for Netflix.

Men vent, er Netflix ikke smart?

Det er de faktisk. Netflix har forsøgt at ødelægge muligheden for at bruge en VPN i ganske lang tid nu, og nogle gange fungerer deres indsats. Hvis du nogensinde har problemer med at bruge American Netflix i Canada i 2018, skal du downloade filmen eller tv-showet, du vil se på Netflix, og sætte din telefon eller enhed i flytilstand eller slukke for din Wi-Fi og mobiltelefon, dette vil undgå problemer.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me