Sådan bruges Amazon Prime uden for USA og UK

Sådan bruges Amazon Prime uden for USA og UK

Af Michael Smolski, 2017-10-10 12:51:45 i Entertainment
Amazon Prime er ikke som Hulu. Det leverer ikke alle de nyeste tv-shows. Det er dog meget som Netflix, men det handler ikke kun om tv-shows eller film. Amazon Prime handler om mere end det. Det er også to millioner sange med Prime Music. Du får også adgang til mange gratis bøger og magasiner. Og hvis du elsker billeder, får du også plads til dem.


Problemet med Amazon Prime er, at selvom det ligner Netflix med hensyn til videostreaming, er det også meget som Hulu, når du ser på, hvordan det er, hvordan det fungerer. Hvis du er uden for USA eller Storbritannien, vil du ikke kunne streame indhold, ligesom på Hulu. I modsætning til Netflix er Amazon Prime ikke tilgængelig på verdensplan. Og det er et problem, fordi folk vil bruge Amazon Prime uden for USA og UK.

Men Amazon gør dit liv lettere end Hulu, da Amazon giver dig mulighed for at bruge Amazon Prime uden for USA og UK, så længe du bruger Amazons originale indhold. Men hvad nu hvis du vil se alt deres indhold?

Vælg placeringen af ​​din Amazon Prime-konto


Det første spørgsmål, du skal stille dig selv, er, om du vil have den britiske eller amerikanske konto. Den amerikanske konto kan være billigere, når du betaler i dollars snarere end i britiske pund. Hvis du er i Europa, kan du oprette en britisk konto, vil det undgå problemer, du måtte have med andre konti, men mere om det i det andet.

Opret forbindelse til en VPN

Årsagen til, at det kan være bedre at være registreret på en britisk konto, hvis du er hjemmehørende i Europa, er, at du er nødt til at oprette forbindelse til en VPN, hvis du vil bruge Amazon Prime uden for USA og UK. For det første står VPN for Virtual Private Network. Det placerer dig væsentligt på ethvert sted i verden, så længe din VPN-service har servere i det område, du vil være i.

Så når du er tilsluttet en ikke-europæisk VPN og logger ind på visse konti, især når de er betalingsrelateret, skal du muligvis svare på sikkerhedsspørgsmål for at sikre dig, at du ikke er nogen hacker. Derfor er det måske bedre for dig at have en britisk konto. Det vil gøre livet lettere, især hvis du kan lide at multitaske, mens du ser indhold.

Når du er tilsluttet en VPN, vil Amazon tro, at du befinder dig et andet sted, end du faktisk er. PrivateVPN tilbyder en lang række serverplaceringer overalt i verden med 55 servere, men når det kommer til Amazon, er det USA og UK, der betyder noget.

Du skal oprette forbindelse til en VPN, før du tilmelder dig.

Oprettelse af en VPN-konto

 • Gå ind på PrivateVPN.com
 • Tryk på knappen Køb nu øverst på skærmen. Det er på højre side.
 • Vælg den plan, der passer bedst til dig.
 • Indsæt din e-mail og adgangskode, som du ønsker.
 • Vælg din betalingsmetode.

Det er det.

Download af appen

 • Gå til bunden af ​​siden PrivateVPN.com, og tryk på knappen Download.
 • Vælg den app, der passer til dig. Der er en version til Windows, macOS, iOS og Android.
 • Download det og installer det.

Opretter forbindelse til din privateVPN-konto

 • Gå ind i din app.
 • Angiv din e-mail og adgangskode.
 • Vælg den rigtige server. Hvis du planlægger at bruge den britiske Amazon, har PrivateVPN 3 lokationer i England. To i London og en i Manchester. Hvis du planlægger at bruge den amerikanske Amazon Prime, er der syv serverplaceringer i USA. De er baseret i Los Angeles, Buffalo og New York.
 • Forbinde.

Opsætning af Amazon Prime uden for USA og UK

 • Gå ind i den version af Amazon, der svarer til din VPN-placering.

Det ved Amazon Prime er, at det kun understøttes fuldt ud i USA og England. Men Amazon gør det ikke svært at opsætte og bruge en konto uden for disse lande. På Hulu har du brug for et amerikansk kort, og de fleste betalingskort accepteres ikke. På Amazon? Stort set ethvert kort fungerer. “Amazon accepterer alle større kredit- og betalingskort” er en erklæring, der bakker op for det.

 • Du skal se Amazon-logoet til venstre på skærmen. Det skal anføres Prøv Prime under det.
 • Tryk på det og opret en konto.
 • Indsæt dine detaljer.
 • Til sidst skal du indsætte dine kortoplysninger.

Det er det.

Konklusion

Så længe du er tilsluttet en VPN, er du god til at gå. Det er nemt at bruge Amazon Prime uden for USA og UK.

Og det kan være en bedre løsning for dig, hvis du også elsker lagring og musik og ikke allerede har en Spotify- eller Google Music-konto.

Du får en 7-dages gratis prøveperiode for at se, om du kan lide Amazon Prime. Hvis du ikke gør det, kan du se vejledningen til at bruge Hulu uden for USA sammen med indlægget om, hvordan du kan se alt det indhold, Netflix har at tilbyde.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me