Sådan bookes en ferie i Iran (selv med amerikanske sanktioner)

Sådan bookes en ferie i Iran (selv med amerikanske sanktioner)

Af Michael Smolski, 2018-08-25 00:37:48 i Travel


Vil du booke en ferie i Iran? Det kan du ikke. Ikke mere. Uanset om du booker til et sted i eller uden for Iran, betyder det ikke noget, uanset hvor du faktisk kommer fra. Medmindre du ved noget, som de fleste ikke ved.

Forestil dig at vågne op efter at have drømt om denne ferie, at du endelig har nok penge til at booke, om det involverer en lejlighed på Airbnb eller et hotel på Booking.com, uanset om du planlægger at rejse til Paris, Dubai eller Canada, men ikke være i stand, fordi nogen uden for Iran besluttede, at Iran ikke skulle kunne få adgang til tjenester.

Det var sådan, mennesker i Iran følte for nylig.

"Den amerikanske drøm" tager andres drømme i form af sanktioner.

Hos PrivateVPN tror vi på rettigheder til at bruge internettet og især på evnen til at rejse på ferie, især da folk ikke har noget at gøre med en regerings handlinger, men alligevel er det dem, der straffes for det.

Men vi ved også, at det er dette, der skete, og at du ikke kan fortryde situationen, men at du kan omgå den. Regeringen i Iran censurerer allerede over 50% af det tilgængelige indhold.

For at booke en ferie, når du er i Iran, skal du narre booking. Com og Airbnb til at tro, at du er uden for Iran!

Den nemmeste mulighed, hvis du ønsker at booke en ferie i Iran, selvfølgelig, ikke skal være i Iran. Vi ved også, at de fleste mennesker ikke kan gøre det selv.

Vi ved også, at internettet er et kraftfuldt værktøj, og at det er muligt at narre Booking.com og Airbnb til at tro, at du er uden for Iran, når du vil booke en ferie i Iran.

Du skal blot forlade Iran for så vidt angår internettet.

Hvis Booking.com eller Airbnb ikke ser dig som nogen i Iran, Krim, Syra eller Nordkorea, fungerer de.

Hvordan forlader du praktisk talt Iran for at booke en ferie i Iran? Du bruger en VPN.

En VPN er et virtuelt privat netværk, der ikke kun krypterer alt, hvad du gør, mens du ændrer din IP-adresse, det giver dig også mulighed for at ændre din placering. Og PrivateVPN? Det har servere i 56 lande, der arbejder med Airbnb og Booking.com, for ikke at nævne de flere servere i de fleste af disse lande, hvilket betyder, at når du bruger PrivateVPN, vil du være i stand til at booke en ferie i Iran, da disse platforme vandt ' t se, at du er der.

Men du er nødt til at beskytte dig selv!

Iran selv øger censur, hvilket betyder, at du sandsynligvis ønsker at bruge en VPN til at være uden for Iran, når du alligevel bruger internettet da mange tjenester er begrænsede, som det er, og det er derfor, vi udviklede Stealth-tilstand til vores PrivateVPN.

Mens en VPN vil holde dig beskyttet, vil regeringer som dem i Iran foretage mere efterforskning end hvis du var i Europa, og de kan muligvis finde ud af, at du bruger en VPN og derefter blokere den fra at arbejde. Stealth-tilstand er en protokol, der får en VPN-server til at blandes med normale internetbrugere, hvilket gør brugen af ​​en VPN ikke detekterbar. Tænk på det som Wi-Fi, vi kan ikke se dets bølger, men det er der. I Stealth-tilstand bruger du en VPN, men ingen ser, at det er en VPN.

Bortset fra det kommer PrivateVPN med 2048-bit kryptering med AES-256, hvilket gør det til en VPN med krypteringsniveauet for det amerikanske militær, ironisk nok den samme nation, der håndhævede disse sanktioner.

Og det betyder noget. Du vil have en VPN, men du vil ikke bare have en VPN i et land, hvor en regering censurerer internettet og forbyder VPN-tjenester. For at booke en ferie i Iran, mens du er helt sikker, har du brug for den bedste tilgængelige kryptering sammen med Stealth-tilstand.

Sørg for, at du har en pengekonto uden for Iran, selvom du ønsker at booke en ferie, når du er i Iran!

Sanktioner fra USA er ikke kun placeret på websteder. Du vil også have problemer med betalinger, hvorfor det er bydende nødvendigt, at du har enten PayPal, bankkonto eller kort i et andet land, da du ellers ikke kan betale for dit hotel eller lejlighed, da dit betalingsvalg vil være afvist.

Book en ferie, når du er i Iran

Alle skal have ret til at rejse på ferie. Det er svært at gøre det for nogle, men dette indlæg viser, at det er muligt.

Bliv medlem af os nu og book en ferie i Iran!

Og sørg for at tjekke vores indlæg om, hvordan man fjerner blokeringen af ​​Telegram i Iran, da der også er en måde at gøre det på!

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me