Sådan åbner du blokerede websteder i De Forenede Arabiske Emirater i 2019

Sådan åbner du blokerede websteder i De Forenede Arabiske Emirater i 2019

Af PrivateVPN, 2019-01-14 17:54:59 i Travel


De Forenede Arabiske Emiraters regering kræver, at internetudbydere blokerer websteder, som de finder uhensigtsmæssige i 2019 og tidligere. Vi kender ikke et land, der ikke har blokeret nogle websteder, men hvis du går ind på det forkerte websted i UAE i 2019, står du muligvis i fængsel i op til 6 måneder. Det er derfor, hvis du læser, hvordan du får adgang til blokerede websteder i De Forenede Arabiske Emirater, er det også vigtigt for dig at vide, hvordan du gør det rigtigt, så du er fuldt sikker.

Og det er hvad vi hjælper dig med. Men først...

Hvad er de vigtigste årsager til, at websteder blokeres i De Forenede Arabiske Emirater i 2019?

Hvis et websted indeholder indhold for voksne, indhold, der muligvis spreder negativ information om regeringen, er en VOIP-platform, eller bare noget, der anses for ikke at være i De Forenede Arabiske Emirats moralske kode, blokeres webstedet. Alt, der hjælper med at bryde blokke, er heller ikke tilladt.

Så hvordan åbner du blokerede websteder i De Forenede Arabiske Emirater i 2019?

Du forlader enten landet eller forlader det praktisk talt.

Din internetudbyder blokerer indhold, fordi du prøver at få adgang til blokerede websteder i De Forenede Arabiske Emirater. Men hvad nu hvis de websteder, du forsøgte at få adgang til, ikke blev blokeret, fordi du ikke får adgang til dem fra De Forenede Arabiske Emirater, selv når du er der.


Hvis du praktisk talt kan rejse til et andet land, hvor der ikke er nogen censur om indhold, vil du kunne åbne blokerede websteder i De Forenede Arabiske Emirater i 2019.

Hvordan gør du det? Med en VPN. Undtagen er en standard VPN ikke nok til at beskytte dig og for at den kan fungere.

Hvorfor det ikke er nok at bruge en VPN til at åbne blokerede websteder i De Forenede Arabiske Emirater i 2019

De Forenede Arabiske Emirater ønsker overhovedet ikke, at du skal åbne blokerede websteder i UAE. Og det er derfor, de sætter forholdsregler på plads, så du tror, ​​at du kan narre dem til at få adgang til blokerede websteder i De Forenede Arabiske Emirater.

Når du leder efter en VPN-tjeneste til at bekæmpe censur, er Stealth VPN vigtig. Stealth er en tilstand i en VPN-tjeneste, der giver dig mulighed for ikke at blive opdaget. Tænk på en standard VPN som en, der bærer en hætte i et CCTV-kamera. Man kan være opmærksom på hans eller hendes tilstedeværelse, men de opdages ikke. Når UAE er klar over, at nogen bruger en VPN, fungerer de websteder, der er blokeret, alligevel ikke for dem.

Og det er her Stealth VPN har en reel fordel. Det passer sammen med normal trafik, hvilket betyder, at ingen er i stand til at finde ud af, at du bruger en VPN. Og det er nøglen til at åbne blokerede websteder i De Forenede Arabiske Emirater i 2019.

PrivateVPN tilbyder Stealth VPN på både Amazon Fire, Android, Apple og desktop-enheder. Men det er også den bedste VPN for Netflix som bestemt af Comparitech efter 5.000 manuelle tests af VPN-tjenester, der tilbyder det bredeste udvalg af understøttede servere. Det tilbyder også fungerende servere til de mest populære tjenester derude. Hvorfor har du brug for sådanne funktioner? Mens Netflix i en bestemt region muligvis er tilgængelig, har forskellige regioner en anden mængde indhold. Du går muligvis glip af.

Hvis du vil se Netflix i De Forenede Arabiske Emirater, kan det være værd at undersøge det.

Det er dog ikke alt, hvad du har brug for at undersøge. Visse sikkerhedsfunktioner betyder noget, hvis du vil åbne blokerede websteder i De Forenede Arabiske Emirater i 2019 uden at risikere din sikkerhed.

Sikkerhedsfunktioner, som en VPN har brug for, for at åbne blokerede websteder i De Forenede Arabiske Emirater i 2019

Problemer med VPN-tjenester er, at de er ulovlige i De Forenede Arabiske Emirater, når de giver folk adgang til indhold, der er forbudt, da adgang til forbudt indhold er en forbrydelse. Vil du gå i fængsel? Mest sandsynligt ikke. Men hvis du nogensinde får problemer med noget andet, vil det blive taget hensyn til.

Det er bedre at være sikker end undskyld, så hvis du vil åbne blokerede websteder i De Forenede Arabiske Emirater, skal du sørge for at se på disse:

  1. Har IPv6 lækagesikring tændt. IPv6 er en vigtig del af en VPN og sikkerhed, men det kan også lække, hvilket betyder, at det fra tid til anden kan udsætte din IP, hvilket vil udsætte dig for regeringen i De Forenede Arabiske Emirater. PrivateVPN tilbyder IPv6 lækkerbeskyttelsesfunktion for at forhindre det.
  2. Samme med DNS-lækagebeskyttelse. Der er en meget højere risiko for at blive udsat for DNS-lækager, og ligesom med IPv6-lækager kan du blive eksponeret. PrivateVPN tilbyder også en funktion til DNS-lækage.
  3. Tænd Kill-tændingen. Hvis vi uanset af grunde holder op med at arbejde, selv med vores 99,98% oppetid, vil dit internet blive slået fra, så dine data ikke kan udsættes, da du ikke er tilsluttet en VPN. Dette gælder også for andre årsager til, at du ikke har forbindelse.
  4. Brug Application Guard til at slå apps fra. Hvis du får adgang til en app, som du kun får adgang til, når du bruger en VPN, og du ønsker, at den app skal slukkes med det samme, hvis en VPN ikke fungerer, gør denne funktion det.

Sådan åbner du blokerede websteder i De Forenede Arabiske Emirater i 2019

Hvis du vil åbne blokerede websteder i De Forenede Arabiske Emirater, er det ikke svært. Du har bare brug for værktøjet med den rigtige beskyttelse.

VPN-tjenester bruges over hele planeten og ikke kun til at omgå censur men til privatliv og til adgang til fuld underholdning, som ikke kan tilbydes andre steder på planeten på grund af geografiske blokke. Og det er, hvad PrivateVPN virkelig hjælper.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me