Sådan beskyttes dit privatliv online (computere + telefoner)

Sådan beskyttes dit privatliv online (computere + telefoner)

Af Michael Smolski, 2019-04-26 17:01:16 i Business


Sandheden er, at det er umuligt at fuldt ud beskytte dit privatliv, da du ikke behøver at have en online tilstedeværelse i første omgang. Alt, hvad det kræver, er en lækage i et firma, som du har en konto med og ud af intetsteds dine adgangskoder, eller personlige oplysninger kan blive udsat for. Med det sagt er der meget, der kan gøres for at beskytte dit privatliv online, fordi selvom du måske aldrig er fuldt beskyttet, kan du eliminere nogle betydelige trusler, der vil sætte dit privatliv i fare.

Brug gode adgangskoder

At gøre komplicerede adgangskoder gør livet hårdt. Oprettelse af unikke adgangskoder til hvert websted, du tilmelder dig, gør livet endnu sværere. Men 86% af adgangskoder findes allerede i en database, som hackere har adgang til. Årsagen til, at antallet er så højt? Mens det giver mening at lave et mere avanceret kodeord, går det tilbage til komplicerede adgangskoder, der gør livet sværere.

Et statistisk diagram viser, at 2 ud af 5 personer i 2014 enten havde stjålet en adgangskode, kontoen blev hacket ind eller modtaget en besked om nogen, der havde adgang til eller forsøger at få adgang til deres konto fra et mistænkeligt sted. Og det er fornuftigt at overveje, at 21% af mennesker bruger adgangskoder, der er over 10 år gamle.

Hvis du vil beskytte dit privatliv online, skal du komme med forskellige adgangskoder til forskellige websteder. Det gør det meget lettere at beskytte dit privatliv, som ellers hvis nogen kun har en adgangskode, det gør livet til en hacker langt enklere.

Jeg opretter personligt mine adgangskoder ved at kombinere navnene på bestemte objekter i mit hus. Chancerne for, at nogen kommer med en tilfældig løsning til det, er meget slanke.

Kun adgang til HTTPS-websteder

HTTPS-websteder er sikre versioner af websteder. HTTP-versioner er de ikke-sikre versioner. De fleste websteder, der ikke ville være sikre, er f.eks. Streamingwebsteder, der viser indhold, som de ikke har tilladelse til at vise, eller som tilbyder apps / software, som du normalt skulle betale for. Hvis du virkelig skal bruge et HTTP-sted og ønsker at beskytte dit privatliv online, er det vigtigt, at du ikke lægger adgangskoder eller oplysninger, som du ikke ønsker, at nogen skal have adgang til, da disse oplysninger let kan indsamles af webstedsejere.

Brug kun software

At du stoler på

Dette gælder også apps på dine mobile enheder, men endnu mere til desktop-enheder, da Windows som sådan er en utrolig åben platform, hvilket betyder, at du kan downloade stort set alt uden grænser.

I dette aspekt vil vi på mobile enheder foreslå, at du downloader fra officielle butikker, da apps i Google Play-butik kan være temmelig godt overvågede, hvis du downloader .APK-filen.

For så vidt angår desktops, skal du undersøge først. Især når noget er gratis. Vi siger ofte, at når noget er gratis, betaler du ofte med valutaen for privatlivets fred.

Brug en VPN

Dette er det vigtigste aspekt at se på, hvis du vil beskytte dit privatliv online, da mens du kan have gode adgangskoder, hvis du er på det forkerte sted, kan nogen aflytte disse adgangskoder.

Og du gør denne proces ekstremt let for nogen. Alt, hvad det kræver, er for dig og en anden at være tilsluttet den samme offentlige Wi-Fi. Uanset om det er på en bus, i Starbucks eller i en lufthavn.

En VPN er i stand til at kryptere det, du laver på internettet, så ingen kan opfange, når du modtager eller sender data.

PrivateVPN tilbyder 2048-bit kryptering med AES-256, det højeste krypteringsniveau på markedet, men kommer også med dem som Killswitch, DNS Lækbeskyttelse, IPv6 Lækbeskyttelse og Application Guard, som forhindrer lækager af enhver slags, der fuldt ud vil beskytte dit privatliv online i aspekter hvor VPN-tjenester kan beskytte dig.

PrivateVPN leveres også med Stealth VPN, hvilket er vigtigt, hvis du bor i lande med censur. Se, en VPN kan opdages som en VPN, og den, som Kina kan lide, kan bare blokere enhver fra at bruge internettet, mens den er tilsluttet en standard VPN, mens Stealth VPN tillader en VPN at blande sig ind, og giver dig således mulighed for at omgå censur og endnu vigtigere, giver dig mulighed for at være sikker på internettet.

En stor fordel ved at bruge en VPN er, at visse VPN-tjenester også låser store muligheder for at se indhold. For eksempel fungerer Hulu ikke uden for USA, men med PrivateVPN kan du få Hulu til at arbejde i England og andre steder for den sags skyld.

Sådan kan du beskytte dit privatliv online

At være fuldt beskyttet på internettet så langt som fortrolighed, hvad enten det er på en computer eller en telefon er næsten umulig, med det sagt er dette indlæg om, hvordan du beskytter dit privatliv online, minimeret truslen om ikke at være beskyttet på internettet til et minimum.

Vil du have flere tip til emnet for, hvordan du beskytter dit privatliv online, hvad enten det sker gennem et indlæg som dette, et indlæg om, hvorvidt det er gratis Wi-Fi-sikkert, eller om, hvordan du fjerner blokeringen af ​​underholdning i dit land? Sørg for at tjekke vores blog for det!

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me