Sådan afblokerer du DAZN Italia (uanset hvor du er)

Sådan afblokerer du DAZN Italia (uanset hvor du er)

Af Michael Smolski, 2019-05-02 11:17:13 i Entertainment


Bor du i et land, hvor DAZN Italia ikke fungerer, og derfor søger du, hvordan du kan fjerne blokering af DAZN Italia med håb om, at det er muligt? Den gode nyhed er, at det er muligt, og vores guider har hjulpet mennesker over hele planeten med at blokere italiensk, canadisk og amerikansk DAZN. Der er dog få vigtige trin, du skal tage, hvis du vil fjerne blokering af DAZN Italia, uanset hvor du er, hvis du har lidt tålmodighed.

3 ting, der skal gøres for at fjerne blokering af DAZN Italia

 1. Nar DAZN tænker, at du er i Italien.
 2. Opret en DAZN Italia-konto.
 3. Få din app store til at tro, at du er i Italien.

At narre DAZN til at tænke, at du er i Italien for at fjerne blokering af DAZN Italia (et trick, der fungerer overalt)

Det eneste, der får DAZN til at tro, at du er i Italien, der vil arbejde overalt, er en VPN.

VPN-tjenester giver dig mulighed for at ændre din placering uden at flytte.

I dette tilfælde kan du være Italien i DAZNs øjne, mens du er i USA, Tyskland, Sydkorea eller hvor du end er.

Nøglen er at få den rigtige VPN-service, der fungerer med DAZN. Meget gør det ikke. Du kan forestille dig, at nogle af de mest populære tjenester med tusinder af servere ville støtte DAZN, men de fleste gør det ikke. Og måske er det, hvad der sker, når du fokuserer på kvantitet snarere end kvalitet. PrivateVPN tilbyder ikke tusinder af servere, men det tilbyder servere, der fungerer med de tjenester, du vil bruge, hvad enten det er italienske Netflix, Hulu uden for USA eller DAZN Italia.

Hvis det er noget, der interesserer dig, har vi masser af guider på vores blog, der dykker ned i de tjenester, vi er i stand til at fjerne blokering af, men i dette tilfælde skal du bare fjerne blokering af DAZN Italia, og PrivateVPN har en fungerende italiensk server til det. Det har også en canadisk server og et sæt amerikanske servere, der fungerer med DAZN.

Når du har oprettet forbindelse til den rigtige afgrænser, vil DAZN lade dig komme ind, og du vil være i stand til at registrere og derefter fjerne blokering af DAZN Italia, uanset hvor du er.

Oprettelse af en DAZN Italia-konto

Oprettelse af en DAZN Italia-konto for at fjerne blokering af DAZN Italia er ret simpelt. Det, der ikke er så enkelt, er behovet for et italiensk kort for at oprette en DAZN Italia-konto.

Selvfølgelig, hvis du tidligere kommer fra Italien eller boede der før, har du muligvis allerede et italiensk kort, hvilket gør dette til et relativt enkelt skridt for dig.

Har du ikke et italiensk kort? Du kan også bruge et canadisk og amerikansk kort, forudsat at du opretter forbindelse til en canadisk eller amerikansk VPN-server.

Her er nogle af vores forslag til at få et italiensk kort:

 1. Spørg nogen med et italiensk kort, hvis de kan oprette en konto til dig. Måske har en, du kender, allerede en. Hvis de gør det, kan du tilbyde dem brugen af ​​en anden service til gengæld for at de lader dig bruge DAZN Italia.
 2. Få et forudbetalt kort udstedt i Italien. Bestil en online, eller spørg en ven, der bor i Italien, om at købe en og sende dig detaljerne. Nøglen er at have penge på det, da kortet ellers ikke accepteres.
 3. Få et virtuelt forudbetalt kort udstedt i Italien. Denne metode er ikke altid vellykket. Det betyder ofte, at man ikke har nogen penge på et kort. DU har brug for penge!

Hvis det er lettere for dig at få et canadisk eller amerikansk kort, gælder disse trin også.

At have en DAZN-konto blandet med brugen af ​​PrivateVPN giver dig mulighed for at fjerne blokering af DAZN Italia, men det gælder kun, hvis du vil se fra din stationære enhed. Hvis du vil se på din telefon, tablet eller Fire TV Stick, skal du fortsætte med at læse!

Sådan fjernes blokering af DAZN Italia på Apple-enheder

Lige nu, hvis du søger efter DAZN i App Store, finder du ikke noget. Det skyldes, at DAZN kun vises i de lande, hvor DAZN er tilgængelig, selvom du bruger en VPN.

For at fjerne blokering af DAZN Italia på Apple-enheder skal du først ændre placeringen af ​​din iCloud-konto. Men du gør det ved at oprette en ny iCloud-konto med base i Italien eller på anden måde USA eller Canada.

Årsagen bag, hvorfor du ikke bare kan ændre placeringen af ​​din nuværende konto, er, at hvis du gør det, vil du ende med at miste alt på din konto.

Log ud af din nuværende iCloud-konto, og opret en baseret i Italien efterfulgt af at downloade DAZN. Det er sådan, du blokerer DAZN Italia på iPhones, uanset hvor du er.

Sådan fjernes blokering af DAZN Italia på Android-enheder

Hvis du vil fjerne blokering af DAZN Italia på Android-enheder, uanset hvor du er, adskiller dette trin sig fuldstændigt på Android-enheder.

På Android-enheder skal du ændre din region med din nuværende enhed. Google dækker det temmelig godt.

Skift selvfølgelig din region til at være enten i Italien, USA eller Canada.

Sådan fjernes blokering af DAZN Italia på Amazon Fire TV Stick / Cube

Selvom denne vejledning giver dig mulighed for at fjerne blokering af DAZN Italia, uanset hvor du er, vil den ikke lade dig fjerne blokering af DAZN Italia på enhver platform. Det er da ikke alle platforme understøtter VPN-tjenester. Chromecast og Apple TV gør det for eksempel ikke.

Og det er her Amazon Fire TV Stick / Cube kommer som den bedste platform til at fjerne blokeringen af ​​DAZN Italia på en større skærm.

 1. Gå til amazon.com eller tilsvarende butik, som du i øjeblikket bruger.
 2. Klik på Administrer dit indhold og enheder.
 3. Skift din region, hvor du har registreret din DAZN-konto.
 4. Tryk på på din Amazon Fire TV Stick Indstillinger og så Min konto.
 5. DEREGISTER. Du skal nu logge ind på din konto igen.

Afhængigt af den Amazon-butik, du i øjeblikket bruger, kan ordlyden muligvis afvige lidt, men den er også relativt ens, så du skulle være i stand til at finde ud af det temmelig let.

Nogle gange bliver du bedt om at give et kort fra det område, du har ændret til, så du kan bekræfte, at du er der, men det er i meget sjældne tilfælde.

Sådan fjernes DAZN Italia (uanset hvor du er)

Fandt dette indlæg om fjernelse af DAZN Italia nyttigt? PrivateVPN er i stand til at låse op for mange andre tjenester som denne. Det tager kun 60 sekunder at slutte sig til os!

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me