Så titta på DAZN på iPhone oavsett var du befinner dig

Så titta på DAZN på iPhone oavsett var du befinner dig

Av Michael Smolski, 2019-02-14 09:24:27 i Entertainment


DAZN. Netflix av levande sporter. Otroligt värde. Också mycket begränsat så långt regionerna går. Det är därför du söker efter att titta på DAZN på iPhone oavsett din plats. Och vi är här för att hjälpa dig med det eftersom de länder som inte stöder DAZN tenderar att behöva det mest eftersom alternativen för att titta på levande sporter i dessa länder är ganska dåliga som det är.

Vill du veta ett roligt faktum? DAZN kommer från Storbritannien, men det stöds inte i Storbritannien. Det betyder att det enda alternativet du har i Storbritannien utan detta inlägg är att få ett TV-abonnemang. Ett dyrt TV-abonnemang. Priset för att kunna titta på några av de sportevenemang du vill titta på. Förra gången vi gjorde ett inlägg om DAZN beräknade vi att du i två månader med en TV-prenumeration skulle betala för ditt första år med DAZN. Samtidigt att få mycket mer val när innehållet går med DAZN.

För att vara ärlig är det att få DAZN att titta på sport ett smart val oavsett var du bor. Även med det faktum att det är en av de svåraste plattformarna att installera eftersom det bara fungerar i några få länder. Men vi kommer att leda dig genom det på det enklaste sättet som att spara pengar medan du kan titta på det innehåll du vill titta på, är värt att göra.

Vad som behöver hända så att du kan titta på DAZN på iPhone oavsett din plats?

Det finns tre viktiga steg som måste vidtas för att du ska kunna se DAZN på din iPhone.

  1. Du måste först skapa ett DAZN-konto. Om du har turen att ha en så kan du hoppa över den delen. Om du inte gör det, är det det svåraste med att försöka titta på DAZN på iPhone oavsett din plats.
  2. Du måste lura DAZN att tro att du befinner dig på en stödd DAZN-plats.
  3. Du måste ladda ner DAZN på din iPhone vilket inte är så svårt men inte heller lika enkelt som att ladda ner någon annan app.

Det är de tre huvudsakliga sakerna som måste göras om du vill titta på DAZN på iPhone oavsett din plats. Och nu, låt oss gå igenom hur du gör dessa så att du enkelt kan se DAZN på iPhone oavsett din plats.

Skapa ett DAZN-konto för att titta på DAZN på iPhone, oavsett var du befinner dig

Att göra ett DAZN-konto som det är är inte svårt. Minus det faktum att du måste ange att du är i Kanada, det är som att registrera dig för någon annan plattform. Det är de verktyg som behövs för att registrera dig som är problemet.

Just nu, för att du ska kunna se DAZN på iPhone oavsett din plats, måste du försöka få tillgång till kanadensiska DAZN för att den här metoden ska fungera. Och på grund av det måste du ha ett kanadensiskt kort för att registrera dig för DAZN.

Annars kan du inte registrera dig.

Här är några av våra förslag för att få ett kanadensiskt kort att registrera:

  • Fråga en vän som har ett Candian-kort som utgivits om de kan göra ett konto för dig. Betala dem vid behov eller erbjuda att dela det.
  • Köp ett förbetalt kanadensiskt kort. Det kan behöva vänta. Glöm inte att pengar måste vara på det.
  • Få ett virtuellt kort utfärdat i Kanada. Förmodligen den snabbaste metoden, men med en mindre chans att lyckas.
  • Erbjud någon som har DAZN ett "service for service" -utbyte där du ger dem information för dina Netflix eller andra tjänster, och de ger dig information för DAZN.

Saken är att du inte kommer att kunna skapa ett DAZN-konto förrän du lurar DAZN att tro att du befinner dig på en stödd plats, i det här fallet, Kanada.

Hur du lurar DAZN att tänka på att du befinner dig i en region som stöds för att titta på DAZN på iPhone oavsett din plats

Att registrera sig är den svåraste delen av att få DAZN, men det är faktiskt att lura DAZN som är det viktigaste.

Och totalt sett är det inte så svårt att lura en tjänst att tro att du är någonstans där du inte är eftersom allt du behöver är en VPN följt av några enkla klick.

Men sport, att ha rättigheter till sport, det är dyrt, och rättighetsinnehavare vill inte att någon i Storbritannien bara ska använda DAZN för att titta på Premier League eller Champions League. BT Sports betalade till exempel en miljard för rättigheter till Champions League. Det är mycket pengar. Och det är därför DAZN behöver förhindra kunder från att använda sin tjänst i länder där deras tjänst inte stöds eftersom det finns ett enormt tryck från andra företag att göra det.

Således fungerar DAZN endast med ett mycket begränsat antal VPN-tjänster som PrivateVPN, vilket också är den bäst stöda tjänsten så långt Netflix går med support för de flesta Netflix-regioner på marknaden som testats av Comparitech.

Du måste först registrera dig för PrivateVPN följt av att ladda ner det i App Store följt av att ansluta till en av de kanadensiska servrarna som vi har. Inte alla fungerar, men med några snabba tester och fel, kommer du att räkna ut rätt server, och det gör att du kan komma åt webbplatsen för att registrera dig men också se DAZN på din iPhone.

Installera DAZN på en iPhone för att titta på DAZN på iPhone oavsett din plats

Du har ett konto. Du har verktyget för att lura DAZN. Nu är det sista steget att titta på DAZN på iPhone oavsett var du är att installera den.

Inte för lätt. Inte för hårt. Det kräver bara att veta vad man ska göra.

För att installera DAZN måste du byta till den kanadensiska App Store.

  • För att ansluta till den kanadensiska versionen av App Store måste du logga ut från ditt iCloud-konto.
  • När du har loggat ut måste du göra det skapa ett nytt konto där din plats är i Kanada.
  • Slutligen ladda ner DAZN och såklart, PrivateVPN som kan laddas ner på nästan vilken plats som helst och känn dig fri att logga in på ditt gamla konto när du gör det.

Anledningen bakom varför du inte bara kan byta regioner i ditt konto är att om du gör det förlorar du allt du har. Det är därför det är viktigt att skapa ett nytt konto.

Det är så du kan titta på DAZN på iPhone oavsett var du befinner dig

Det är inte enkelt, men det är inte heller så svårt.

Förutsatt att du känner till stegen som vi just delade.

Och om du vill veta hur du ställer in DAZN på Android-enheter eller andra har vi gjort en guide om hur du ställer in DAZN på alla enheter i Storbritannien som också fungerar över hela världen.

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me