Så titta på DAZN i Europa på alla enheter

Så titta på DAZN i Europa på alla enheter

Av Michael Smolski, 2018-10-16 09:53:15 i Entertainment


Sport är vackert, och det är också DAZN. Att kunna titta på levande sporter som du faktiskt vill ha istället för att betala för mycket för prenumerationer som inte visar ditt favoritlag eftersom det inte är tillräckligt bra, det är bra. Om du bor på platser som Kanada. Men de flesta i Europa kan inte titta på DAZN. Därför frågan om hur man ser DAZN i Europa på alla enheter.

Beroende på din enhet kommer stegen att variera, men i alla fall kan du ganska mycket titta på DAZN i Europa på alla enheter, ja, såvida du inte använder Chromecast som inte stöder den här metoden.

För att se DAZN i Europa måste du först skapa ett DAZN-konto

Det är inte lätt!

Se, DAZN precis som Hulu gör det svårt för människor att göra ett konto. Och om du inte kan skapa ett konto kan du inte använda DAZN. De andra stegen är ganska enkla jämfört med detta.

För att se DAZN i Europa behöver du ett kanadensiskt kort. Senare kan det också bara vara ett tyska eller italienska kort som vi kommer att prata om senare, men för närvarande, för att detta ska fungera, behöver du ett kanadensiskt kort.

Det behöver inte vara från en bank. Köp ett förbetalt kort så ska det fungera. Kanadensare är dock fantastiska människor. Be bara någon att hjälpa. Alternativt kan du prova med ett virtuellt kort. Hursomhelst, du behöver ett kanadensiskt kort.

Och när du har ett, gör ett konto. Vi behöver inte förklara hur vi gör det?

Förutom att du inte kommer att kunna göra ett konto förrän du använder det vi kommer att nämna i nästa steg eftersom DAZN kommer att säga att det inte är tillgängligt i ditt land.

För att se DAZN i Europa måste du få det att tänka att du är i ett land som stöds

Sportströmning är en massiv marknad, och väl, i en värld där BT betalade över en miljard för Champions League-rättigheter i Storbritannien, om BT visste att folk kan titta på Champions League med DAZN i Storbritannien, det skulle inte sluta bra. Det är därför DAZN stänger av sin tjänst till personer som inte är i regioner som stöds.

Men om du kan lyckas vara i ett icke-blockerat område kommer DAZN att fungera. Och ett VPN är hur du placerar dig själv i en icke-blockerad region. Du behöver bara ansluta till en server i Kanada, och boom, DAZN kommer att fungera.

Förutom att DAZN är en av de flesta plattformar som inte stöds av VPN: s. Det är extremt svårt att hitta en fungerande VPN med DAZN. Kanadensiska servrar är inte så populära som de är.

PrivateVPN? Det är en av de få VPN-servrar som stöder DAZN.

Några andra fördelar med PrivateVPN? Arbetar Amazon Prime-servrar och de flesta Netflix-regionerna på ett VPN. När det gäller VPN är PrivateVPN det kompletta underhållningspaketet.

Vi nämnde att du skulle behöva tillämpa något för att registrera dig i det sista steget, och den saken är en VPN.

Men vad sägs om att installera DAZN-apparna för att titta på DAZN i Europa på alla enheter?

Hur man tittar på DAZN i Europa på Amazon Fire TV Stick / Cube

När du har ett DAZN-konto och PrivateVPN installerat på din Fire TV Stick / Cube, vilket du kan göra genom att söka efter det precis som för någon annan app, måste du installera DAZN-appen.

Detta är problematiskt men eftersom Amazon har ett visst antal Amazon Appstore, och väl, Kanada har inte en, vilket innebär att det är svårt att ladda ner DAZN.

För att ladda ner DAZN för att titta på DAZN i Europa på Amazon Fire TV Stick / Cube måste du ändra din plats för att vara i Tyskland, där DAZN stöds men där PrivateVPN inte har en fungerande DAZN-server hittills. Detta kommer inte att påverka någonting eftersom du bara behöver appen.

  • För att ändra din plats till att vara i Tyskland måste du först gå till Amazonas webbplats. Förutsatt att du har en brittisk butik, bör du se en Ditt konto flik. Om du är ansluten till en annan butik kan det se lite annorlunda ut.
  • Hursomhelst klicka på vad som finns runt ditt namn följt av att trycka på Innehåll & enheter där du måste uppdatera din adress för att vara i Tyskland.
  • Du måste också ta bort betalkort för andra regioner tills du laddar ner DAZN. Annars kan du ha problem med att ladda ner DAZN-appen. Och tyvärr kan du inte se DAZN i Europa eller någon annanstans på Fire TV Stick från webbläsaren direkt.
  • När du har gjort det måste du gå in inställningar på din Fire TV Stick / Cube följt av Mitt konto och genom att Avregistrera. Du måste lämna dina Amazon-detaljer igen efter att ha väntat några ögonblick, men du kommer att kunna se DAZN-appen.

Hur man tittar på DAZN i Europa på iOS-enheter

Har du den nya iPhone XS? Det spelar ingen roll. Du kan titta på DAZN på alla iOS-enheter.

Du måste naturligtvis ha ett konto på DAZN och PrivateVPN installerat, men du måste också byta butik i din Apple App Store.

I det här fallet måste du ändra det för att vara i Kanada.

Men skapa ett nytt konto. Om du ändrar platsen för din butik på ditt nuvarande konto förlorar du allt. Oroa dig inte, du kan byta tillbaka till ditt andra konto efter,.

För att skapa ett nytt konto måste du naturligtvis först logga ut från ditt nuvarande iCloud-konto och gå till iCloud-fliken i Inställningar där du ser en knapp för att skapa ett nytt konto. Du gjorde det förut. Du vet hur man gör det. Se bara till att din adress är i Kanada. Du kan använda en adressgenerator på Google för det.

När du har ett konto kan du ladda ner DAZN så är du redo att se DAZN I Europa!

Hur man tittar på DAZN i Europa på Android

För att titta på DAZN i Europa på Android efter att ha haft ett DAZN-konto och använda PrivateVPN, behöver du bara byta plats för din butik.

Gå till payments.google.com och klicka på inställningar följt av Land flik. Välj Kanada och ange en kanadensisk adress. Skicka in och gå in inställningar på din enhet följt av Apps var du behöver hitta Google Play Store och tryck på Tvinga stopp.

Medan jag fortfarande är i inställningar gå till Lagring och klicka på knappen i kapsyler som anger RADERA DATA.

Det borde göra DAZN tillgängligt, och om inte, leka med rensningsdata och trycka på Force Stop.

Titta på DAZN I Europa på alla enheter

Att se DAZN i Europa på alla enheter är inte svårt, precis som det inte är svårt i USA. Förutsatt att du har rätt verktyg och information framför dig. Det här inlägget har all information du behöver.

Och om du fortfarande behöver lite hjälp, kontakta vår prisbelönta kundsupport så hjälper vi dig.

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me