Så här ställer du in Hulu på en iPhone utanför USA

Så här ställer du in Hulu på en iPhone utanför USA

Av Michael Smolski, 2019-04-26 16:52:08 i Entertainment


Vill du titta på Hulu på din iPhone men är utanför USA? Självklart gör du det. Hulu är en utmärkt plattform för att titta på tv-program direkt efter att de har sänts om du kan få det att fungera utanför USA. Det här inlägget visar hur du ställer in Hulu på en iPhone utanför USA så att du kan njuta av bra underhållning oavsett var du befinner dig på en buss i Kanada eller i Sydkorea.

Om du också vill veta hur du får Hulu att arbeta i Storbritannien, Sydafrika eller någon annanstans för den delen, men inte bara på iPhones, se till att vi tittar på våra andra guider för det..

Men om du bara vill konfigurera Hulu på en iPhone utanför USA, måste tre viktiga steg vidtas.

  1. Skapa ett Hulu-konto med ett amerikansk kort.
  2. Lurar Hulu att tro att du är i USA.
  3. Ladda ner Hulu-appen på din iPhone.


Det faktum att du såg att du behöver ett amerikansk kort för att ställa in Hulu på en iPhone utanför USA kanske fick dig att tro att det kommer att bli extremt svårt att ställa in Hulu på en iPhone. Innan du klickar ut, ja, det kräver lite ansträngning, men vi bröt ned den här guiden för att göra den så enkel som möjligt för dig.

Skapa ett Hulu-konto för att ställa in Hulu på en iPhone utanför USA

Att skapa ett Hulu-konto utanför USA är inte så svårt. Processen i sig är ganska enkel. Så enkelt som att registrera sig på någon annan webbplats.

Att få ett amerikansk kort utanför USA är det enda problemet när det gäller detta steg.

Om du någonsin läser några guider på internet nämner de att du kan använda ett Hulu-presentkort, och det är sant, men du behöver fortfarande ett amerikanskt kort först när du registrerar dig.

Våra förslag för att få ett amerikanskt kort för att ställa in Hulu på en iPhone utanför USA?

  1. Fråga en amerikan eller en amerikansk invånare om du kan använda deras kort eller om de kan skapa ett konto för dig.
  2. Fråga någon som har ett Hulu-konto om du kan dela. Erbjud en viss fördel. Om du bor i Kanada kan du till exempel erbjuda dem ditt DAZN.
  3. Få ett förbetalt kort som utfärdats i USA. Antingen skicka det till dig själv eller fråga någon i USA om du kan skicka det till dem eller om de kan köpa en i en butik. Nyckeln till framgång med detta är att ha ett kort som har pengar på det. De flesta misslyckas med det, och på grund av det kan de inte registrera sig.
  4. Skaffa ett virtuellt kort utfärdat i USA. Detta är en relativt snabb metod med lägre framgång. Detta beror dock mest på bristen på medel på ett sådant kort. Se till att ha minst en dollar på ditt kort.

Om du räknar ut det amerikanska kortproblemet kan du ställa in Hulu på en iPhone utanför USA.

Men ett Hulu-konto har inget värde för dig alls om du inte kan lura Hulu att tro att din iPhone är i USA.

Fooling Hulu att tänka att du är i USA

Hulu kommer bara att arbeta i USA. Utan undantag. Och på grund av det behöver du bara lura det till att tro att du är där om du vill ställa in Hulu på en iPhone utanför USA.

Och för det behöver du ett VPN.

VPN-tjänster låter dig ändra din plats för att vara någon annanstans.

När det gäller Hulu är det dock inte lika enkelt som att ändra din plats till USA. Hulu kan upptäcka användningen av VPN-tjänster och förhindra att du tittar på hur som helst. Och för det behöver du en tjänst som har servrar specifikt utformade för Hulu.

Och det är i slutändan problemet med VPN-tjänster. De annonserar tusentals servrar men fokuserar inte på kvalitet, och därför fungerar de flesta servrar inte med de tjänster du vill ha åtkomst till.

Du läser detta på bloggen till PrivateVPN, därför kanske du tror att vi är partiska, men vi arbetar med Hulu och stöder de flesta regioner på marknaden för Netflix. Så här har Logan att säga om oss:

Men medan du har ett Hulu-konto och PrivateVPN är bra, om du vill ställa in Hulu på en iPhone utanför USA eller någon annanstans för den delen, måste du ha Hulu-appen eftersom du inte kan titta på Hulu från webbläsaren på iPhones.

Skaffa Hulu-appen på en iPhone

För att avsluta processen för att ställa in Hulu på en iPhone måste du hämta Hulu-appen som inte finns i Apple App Store utanför USA.

Steget för att ändra det är dock ganska enkelt.

Du måste ändra platsen för din butik.

Och du gör det genom att logga ut från ditt nuvarande iCloud-konto i inställningsavsnittet följt av att skapa ett nytt med din plats inställd i USA.

Om du bara ändrar din nuvarande plats förlorar du allt. Det är därför det är viktigt att skapa ett nytt iCloud-konto.

Om du behöver ange en amerikansk adress kan du använda valfri adressgenerator på Google.

När du har fått ett nytt konto kan du ladda ner Hulu och logga in på ditt gamla konto om du vill.

Så här ställer du in Hulu på en iPhone utanför USA

Om du vill ställa in Hulu på en iPhone utanför USA, behöver du ett amerikansk kort, du måste ansluta till en Hulu-stödd PrivateVPN-server och du måste ladda ner Hulu-appen.

Inte lika enkelt som att ändra din Netflix-region, men om du verkligen vill ställa in Hulu på en iPhone är det genomförbart.

Hittade du detta användbart? Vi har många andra guider som kommer att vara till nytta för dig på vår blogg!

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me