Omgå Geoblockering, håll dig dold och njut av Kodis fulla underhållningskraft!Få åtkomst till 100-talet av tillägg och lås upp dina favoritprogram, filmer och live-strömmar med det mest populära VPN för Kodi

Vår bästsäljande VPN för Kodi innebär att du kan få åtkomst till geobegränsade tillägg som BBC iplayer, ESPN, HBO och mer, kringgå ISP: s snabbregistrering och koppla av med dina favoritprogram i kristallklart HD, allt med fullständig integritet.

Nöj inte med en bråkdel av Kodis fulla potential

Visste du att din Kodi-upplevelse är mycket begränsad beroende på din plats? På grund av skuggiga regler för geoblockering är antalet tillägg (och därför show, filmer, spel och livestream) begränsat till en liten andel av Kodis hela urval. Du är blockeras från massor av möjlig underhållning utan någon anledning alls.

Här är en liten lista över kanaler begränsade efter region:

 • HBO
 • CBS
 • BBC iPlayer
 • Hulu
 • Icefilms
 • NBC Sports
 • ABC
 • USTVNow
 • Räv
 • iTV
 • ESPN
 • och 100-talet mer…

Geoblockering innebär att du saknar hundratals favoritprogram, filmer, liveströmmar och spel utan anledning…

Dina Internetleverantörer (och värre) tittar på dina rörelser…

När du ansluter till Kodi via din internetleverantör utan säkerhet för ett VPN öppnar du dig för en hel mängd oönskade faror:

1. Internetleverantörer reglerar din internethastighet, känd som "Speed ​​throttling". Det rapporteras att internethastigheter sjunker när de är anslutna till strömningstjänster (de kostar internetleverantörer dyra data så att de inte vill att alla ska strömma på en gång).

2. Din aktivitet avlyssnas av program för spårning av annonser gjord för att pop-up, blixt och distrahera sig in i din surfupplevelse, ofta gör det omöjligt att titta på och njuta av din TV.

3. När du är okrypterad är din IP-adress synlig till tusentals medströmmar över webben. Det innebär att du kan överlämna dina personliga uppgifter som plats, adress, identitet och ekonomisk säkerhet till skadliga cyberbrottslingar.

4. Din aktivitet är loggad och tolkas av din Internetleverantör för att se till att du inte gör något de inte håller med om. Om ditt konto sjunker upp har regeringen rätt att utnyttja din onlineaktivitet som sträcker sig tillbaka ÅR, för att bestämma om du förtjänar ett slag vid din dörr.

Det är därför vi skapade PrivateVPN

Med PrivateVPNs specialbyggda VPN för Kodi kan du enkelt kringgå innehåll och geoblockering av tillägg på några sekunder, strömma de senaste programmen och filmerna i HD-kvalitet och aldrig oroa dig för irriterande buffring eller läckt data till din ISP eller hackare.

Med PrivateVPN för Kodi kan du:

 • Tillgång ALLT filmer, TV-program och liveströmmar så fort du registrerar dig
 • Håll din IP-adress och dina personuppgifter krypterade och borta från Internetleverantörer
 • Strömma i HD utan buffring på grund av våra obegränsade bandbredd HQN: er
 • Byt till valfri Kodi-region du väljer för exklusiva titlar
 • Få åtkomst till andra geobegränsade tjänster som BBC iPlayer från utlandet
 • Använd vilken som helst allmän eller privat wifi utan att offra din kontosäkerhet

och mycket, mycket mer...

Gå med i servrar i någon av följande regioner

USA - Buffalo Sverige - Stockholm
USA - New York City 1 Schweiz - Zürich
USA - Los Angeles Nederländerna - Amsterdam 1
Kanada - Toronto Italien - Milano
Storbritannien - London 1 Spanien - Madrid
Storbritannien - London 2 Schweiz - Zürich
Frankrike - Paris Nederländerna - Amsterdam 2
Japan - Tokyo Australien - Sydney
Danmark - Köpenhamn Brasilien - Sao Paulo
Finland - Helsingfors Colombia - Bogotá
Tyskland - Frankfurt 1 Argentina - Buenos Aires
Norge - Oslo Sydkorea - Seoul
Sverige - Kista

Få åtkomst till Kodi från dessa nationella servrar för att njuta av regionspecifika program, filmer och liveströmmar som BBC, ESPN, HBO, Sportsnet, CBS & Mer.

Välj bara en IP-adress i det land du vill logga in, anslut och logga in på ditt Kodi-konto som normalt.

Du kan sedan njuta av TV, filmer, spel och hundratals tillägg exklusivt för ditt land hemifrån eller utomlands.

Vi har ALDRIG haft ett enda dataintrång!

Efter att ha lyckats kryptera över 15 000 Terabyte data och skydda vår användares privata information är det inte konstigt att våra kunder håller sig med PrivateVPN i flera år, även efter att ha provat andra leverantörer!

Se vad våra användare har att säga om PrivateVPN:

Bob Reynolds

★★★★★

Bra produkt

Den här produkten är enkel att installera och fungerar bara. Hade problem när Windows uppdaterade sig, e-postade kundsupport och fick svar på mindre än 1 timme. Fastställde problemet, korrigerade det och följde till och med upp mig för att säkerställa att det fungerade till min tillfredsställelse. Det är vad kundsupport ska vara!

Läs hela recensionen

Martin Collins

★★★★★

Stort värde och bra service och lätt att använda.

Hade ett par problem när jag ställde in VPN (i princip till min tekniska förmåga), men ett e-postmeddelande till kundservice och ett snabbt svar på min fråga sorterade snart problemen. Jag ser nu förhoppningsvis fram emot att få problemfri strömning när jag är borta från Storbritannien.

Läs hela recensionen

Gen

★★★★★

Bra kundservice!

Snabbt svar på min förfrågan om nya prenumerationer. Hade ett svar på mindre än 24 timmar. Representanten var mycket artig och hjälpsam. Han riktade mig till hur jag registrerar mig. Använde mitt nya PrivateVPN utan problem den dagen. Väldigt Nöjd.

Läs hela recensionen

Dina vanliga frågor

+ Kommer internetleverantörer och potentiella hackare att se min IP-adress?

Utan skyddet av en VPN, skulle de säkert. När du ansluter till Kodi och laddar ner media loggar din internetleverantör din aktivitet eftersom du är okrypterad. PLUS, hela "torrentsvärmar" (tusentals främlingar globalt) kommer att se din IP-adress också, vilket öppnar dig för utpressning och bedrägeri genom att hacking.

Med PrivatVPN din IP-adress, personliga uppgifter, plats och all annan internetaktivitet är dold med kryptering av militär kvalitet så att du förblir säker och anonym.

+ Kommer att stoppa min strömning av driftstopp?

Vi har haft rekord 99,98% drifttid sedan vi lanserade 2008 är det därför våra kunder älskar PrivateVPN för oavbruten underhållning!

+ Kommer snabba nedskärningar innebär strömning eller buffring av låg kvalitet?

Till skillnad från många VPN-tjänster köper vi vår internetkapacitet direkt från leverantörer av IP-transiteringar. Detta tillsammans med våra högkvalitativa nätverksservrar (HQN) -server betyder att du inte kommer att uppleva stora hastighetsnedskärningar.

Faktum är att många internetleverantörer använder Speed ​​Throttling för att bromsa din anslutning beroende på dina aktiviteter. Att använda en VPN kringgår detta strypning eftersom internetleverantörer inte kan se dina aktiviteter, så vissa användare faktiskt upplever ökade internethastigheter och bättre streaming.

+ Kan jag titta på Kodi från vilken enhet som helst?

Du kan använda vår VPN för Kodi på följande plattformar:

 • Bärbar dator och skrivbord - Använd vår PrivateVPN-app för Windows / Mac / Linux
 • Smartphone och surfplatta - Använd vår PrivateVPN-app för iOS och Android

+ Det är svårt att ställa in min VPN?

Nej, det är väldigt enkelt! Ladda bara ner din specifika PrivateVPN-mjukvara för din enhet som nämnts ovan omedelbart efter att du anslutit dig, anslut till en server i ditt valda område (USA har det största urvalet av tillägg) och ladda upp Kodi som normalt.

Du kan behöva rensa webbläsarens cache på din enhet innan du laddar Kodi.

+ Vad händer om jag ombestämmer mig och vill återbetala?

Glad att du frågade! Detta tar oss till vår nästa punkt…

Omgå Geoblockering, håll dig dold och njut av Kodis fulla underhållningskraft!

Du har en FULL 30-dagars återbetalningsgaranti!

Om vår tjänst inte ger dig tillgång till varje enskild titel på Netflix USA, lev upp till våra höghastighetsstandarder och geo-låsning påståenden, och låt dig koppla av med full sinnesfrid när du njuter av dina nätter full av underhållning, vi kommer att återbetala dig varje sista öre!

Du behöver inte bestämma för slutlig just nu, men du behöver vidta åtgärder för att göra anspråk på din 65% rabatt i dag. Försök helt enkelt PrivateVPN i 30 dagar och bestäm om du vill behålla din tillgång till hela Netflix-upplevelsen i slutet. Det finns absolut NOLLRISK.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me