Kommer Disney Plus till Storbritannien och är det värt det

Kommer Disney Plus till Storbritannien och är det värt det

Av Michael Smolski, 2019-05-10 16:38:07 i Entertainment


Hörde på Disney Plus och blev upphetsad? Så gjorde vi tills vi hörde att det inte kommer till några delar av Europa vid lanseringen. Kommer dock Disney Plus till Storbritannien alls? I den här artikeln kommer vi att undersöka varför Disney inte startar utanför USA med en gång, varför Disney Plus är värt det och hur man får den att fungera i Storbritannien innan den är tillgänglig i Storbritannien.

Det korta svaret till "kommer Disney Plus till Storbritannien?"

Det är. Bara inte 2019. Det kanske kommer ut i Storbritannien 2020 även om 2021 är ett mycket realistiskt scenario.

Låt oss nu förklara mer i detalj.

Det mer detaljerade svaret på Är "Disney Plus kommer till Storbritannien?"

Att starta en plattform kräver mycket resurser oavsett om det är kundtjänst, servrar eller reklam. Ingen större streamingplattform lanseras överallt på en gång. Oavsett om det är Netflix eller DAZN. Att starta på en marknad och fokusera på att växa sin första är en mycket bättre strategi än att försöka göra allt på en gång. Och det från WOW AIR, flygbolaget som försökte göra för mycket på en gång och kollapsade tidigt i år.

Vissa plattformar som Hulu (även om vi skapade guider för hur Hulu ska fungera i Storbritannien) har aldrig lanserats i Storbritannien så kanske när du letade efter "är Disney Plus kommer till Storbritannien" misstänkte du att det inte kommer alls . Men det är det.

Vi vet att eftersom Disney är ett av de mest kända märkena runt om i världen med räckvidd över hela planeten och Disney vet att folk kommer att registrera sig om de får en chans. Disney känner också till det enorma värdet av streaming. Och även om man kan säga att Amazon också är ett stort företag och Amazon Prime inte är fullt tillgängligt överallt, äger Amazon inte det mesta av innehållet som det strömmar. Disney gör det. Och det är också en av anledningarna till varför Disney Plus kommer att vara värt det.

När Disney Plus lanseras i Storbritannien, vilket vi misstänker kommer att vara antingen den andra eller tredje platsen som Disney Plus kommer att lanseras på, kommer det inte att ha några problem med strömning av innehåll eftersom det äger företag som Marvel, National Geographic, 20th Century Fox, Fox och Lucasfilm. Och om ingen kan hindra dig från att strömma innehåll på grund av rätt problem, gör det expansionen till andra länder oerhört lätt. För att inte tala om att Disney själv har ett stort bibliotek med innehåll.

Kommer Disney Plus att vara värt det när det gäller Storbritannien

Vi nämnde redan att Disney inte kommer att ha några problem med att strömma innehållet som kommer att finnas tillgängligt i USA, Storbritannien, på grund av att det äger allt innehåll det kommer att strömma snarare än att bara betala för förmågan att strömma det.

Men är Disney Plus värt det? Eller ska du hålla dig till Netflix?

Avengers: Endgame kommer att bli en Disney Plus-exklusiv som kommer till plattformen i december 2019. Nästan alla älskar Marvel, och om du inte kommer att se Endgame på biografer är ditt enda alternativ Disney Plus. Och detta kommer att vara fallet med alla andra filmer som kommer att släppas av Disney-ägda företag, inklusive Avatar 2, Avatar 3, Avatar 4 och Avatar 5 med Avatar 2 som för närvarande är i verk.

Netflix erbjuder några fantastiska filmer men de filmer den har rätt till eller skapar sällan konkurrerar med verk av Marvel eller 20th Century Fox så långt som kvalitet. För att inte nämna att produktioner som Simpsons och Family Guy ägs av Fox.

Disney arbetar också med originalserier med en spin-off Star Wars-serie under processen.

Åh, och nämnde vi att allt detta kommer på 6,99 dollar, vilket troligen kommer att vara 6,99 £ i Storbritannien när Disney plus lanseras i Storbritannien officiellt, vilket är mycket billigare än Netflix?

Vi säger det så här, om Disney Plus endast bestod av Disney-innehåll, skulle det vara svårt att rekommendera det. Men eftersom Disney också äger 1900-talets räv som skapade många otroliga filmer såsom nämnda Avatar, Marvel, Fox och National Geographic, har Disney en enorm mängd innehåll att erbjuda dig. Med en mycket hög kvalitetsnivå och kanske den stora försäljningsstället för allt detta är att du är bekant med det mesta av innehållet som kommer till plattformen.

Du frågade om att Disney Plus kommer till Storbritannien och till det svarade vi att det ännu inte finns något sätt att få Disney Plus att arbeta i Storbritannien eller någon annanstans för den delen.

Hur man gör Disney Plus att arbeta i Storbritannien innan Disney Plus kommer till Storbritannien

Det är en relativt enkel process.

För att titta på Disney Plus i Storbritannien måste du låta Disney tänka att du är i USA.

Och du gör det genom att använda ett VPN.

VPN-tjänster skyddar din integritet på internet genom att kryptera det du gör men ännu viktigare i ditt fall, låt dig ändra din plats utan att flytta. I detta fall att vara i USA.

Nyckeln till att få Disney Plus att fungera är dock att få rätt VPN. Precis som med DAZN och Hulu räcker det inte bara att använda ett VPN eftersom tjänster som Disney är medvetna om VPN-tjänster och hindrar dem från att fungera. När Disney Plus är ute i USA kommer du att kunna titta på Disney Plus i Storbritannien genom att ansluta till rätt PrivateVPN-server.

Med PrivateVPN kommer du också att kunna använda DAZN, Hulu och de mest möjliga Netflix-regionerna med guider runt dem alla på vår blogg.

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me