Kommer Disney Plus til England og er det værd

Kommer Disney Plus til England og er det værd

Af Michael Smolski, 2019-05-10 16:38:07 i Entertainment


Hørt om Disney Plus og blev ophidset? Det gjorde vi også, indtil vi hørte, at det ikke kommer til nogen dele af Europa ved lanceringen. Kommer Disney Plus overhovedet til England? I denne artikel skal vi undersøge, hvorfor Disney ikke lancerer uden for USA med det samme, hvorfor Disney Plus er det værd, og hvordan man får det til at fungere i England, før det er tilgængeligt i England.

Det korte svar på Er "Disney Plus kommer til England?"

Det er. Bare ikke i 2019. Det kommer måske ud i Storbritannien i 2020, selvom 2021 er et meget realistisk scenario.

Lad os nu forklare mere detaljeret.

Det mere detaljerede svar på Er "Disney Plus kommer til Storbritannien?"

Start af en platform tager en masse ressourcer, hvad enten det er kundeservice, servere eller reklame. Ingen større streamingplatform lanceret overalt på én gang. Uanset om det er Netflix eller DAZN. At lancere på et marked og fokusere på at vokse deres første er en meget bedre strategi end at prøve at gøre alt på én gang. Og det fra WOW AIR, flyselskabet, der forsøgte at gøre for meget på én gang og kollapsede tidligt i år.

Nogle platforme som Hulu (selvom vi lavede guider om, hvordan man får Hulu til at arbejde i Storbritannien) blev aldrig lanceret i England, så måske mens du søgte efter “er Disney Plus kommer til Storbritannien”, mistænkte du også, at det slet ikke kommer . Men det er det.

Vi ved, at fordi Disney er et af de mest kendte mærker i hele verden med rækkevidde over hele planeten, og Disney ved, at folk vil tilmelde sig, hvis de får en chance. Disney kender også den enorme værdi af streaming. Og selvom man måske kan sige, at Amazon også er et stort firma, og Amazon Prime ikke er tilgængeligt fuldt ud overalt, ejer Amazon ikke det meste af det indhold, det streamer. Disney gør det. Og det er også en af ​​grundene til, hvorfor Disney Plus vil være det værd.

Når Disney Plus lanceres i Storbritannien, som vi formoder at være enten den anden eller tredje placering, som Disney Plus lancerer i, har det ikke nogen problemer med streaming af indhold, fordi det ejer virksomheder som Marvel, National Geographic, 20th Century Fox, Fox og Lucasfilm. Og hvis ingen kan forhindre dig i at streame indhold på grund af rigtige problemer, gør det udvidelse til andre lande utroligt nemt. For ikke at nævne, at Disney selv har et stort bibliotek med indhold.

Vil Disney Plus være det værd, når det kommer til England

Vi nævnte allerede, at Disney ikke har nogen problemer med at streame det indhold, der vil være tilgængeligt i USA, i Storbritannien, på grund af det faktum, at det ejer alt det indhold, det vil streame snarere end bare at betale for muligheden for at stream det.

Men er Disney Plus det værd? Eller skal du holde dig til Netflix?

Avengers: Endgame bliver en Disney Plus-eksklusiv, der kommer til platformen i december 2019. Næsten alle elsker Marvel, og hvis du ikke vil se Endgame på biografer, er din eneste mulighed Disney Plus. Og dette vil være tilfældet med alle andre film, der kommer til at blive frigivet af Disney-ejede virksomheder, herunder Avatar 2, Avatar 3, Avatar 4 og Avatar 5 med Avatar 2, der i øjeblikket er i værkerne.

Netflix tilbyder nogle fantastiske film, men de film, det har rettigheder til eller skaber, konkurrerer sjældent med værkerne fra Marvel eller 20th Century Fox for så vidt angår kvalitet. For ikke at nævne, at produktioner som Simpsons og Family Guy ejes af Fox.

Disney arbejder også på originale serier med en spin-off Star Wars-serie i processen.

Åh, og nævnte vi, at alt dette kommer på $ 6,99, hvilket sandsynligvis vil være 6,99 £ i England, når Disney plus lancerer i Storbritannien officielt, hvilket er langt mere overkommeligt end Netflix?

Vi vil sige det på denne måde, hvis Disney Plus kun bestod af Disney-indhold, ville det være svært at anbefale det. Men fordi Disney også ejer det 20. århundrede Fox, der skabte mange utrolige film såsom den nævnte Avatar, Marvel, Fox og National Geographic, har Disney en massiv række indhold at tilbyde dig. På et meget højt kvalitetsniveau og måske det store salgsargument for alt dette er, at du er bekendt med det meste af det indhold, der kommer til platformen.

Du spurgte om, at Disney Plus kommer til Storbritannien, og vi svarede, at endnu ikke, men der er en måde at få Disney Plus til at arbejde i England eller andre steder for den sags skyld.

Sådan får du Disney Plus til at arbejde i England, inden Disney Plus kommer til England

Det er en relativt enkel proces.

For at se Disney Plus i England, skal du få Disney til at tro, at du er i USA.

Og du gør det ved at bruge en VPN.

VPN-tjenester beskytter dit privatliv på internettet ved at kryptere det, du laver, men endnu vigtigere i dit tilfælde, så du kan ændre din placering uden at flytte. I dette tilfælde at være i USA.

Nøglen til at få Disney Plus til at arbejde er dog at få den rigtige VPN. Ligesom med DAZN og Hulu er det ikke nok at bare bruge en VPN, fordi tjenester som Disney er opmærksomme på VPN-tjenester og forhindrer dem i at arbejde. Når Disney Plus er ude i USA, vil du være i stand til at se Disney Plus i Storbritannien ved at oprette forbindelse til den rigtige PrivateVPN-server.

Med PrivateVPN vil du også kunne bruge DAZN, Hulu og de mest mulige Netflix-regioner med guider omkring dem alle på vores blog.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me