Kommer Disney Plus til Australien i 2019 (Og hvad skal jeg gøre, indtil det gør)

Kommer Disney Plus til Australien i 2019 (Og hvad skal jeg gøre, indtil det gør)

Af Michael Smolski, 2019-08-26 14:04:00 i Entertainment


Hørt om Disney Plus og blev ophidset? Det er svært ikke at gøre det. Især i betragtning af, at Disney netop annoncerede en aftale på $ 12.99 for Disney +, Hulu og ESPN +, der starter den 12. november. Bortset fra, ligesom Hulu ikke er i Australien, heller ikke Disney Plus, der bringer spørgsmålet om, om Disney Plus kommer til Australien i 2019 eller overhovedet, og hvad du kan gøre i øjeblikket.

At svare er Disney plus kommer til Australien i 2019...

Det er ikke. Ikke i 2019.

Nu er der ikke nok data omkring Disney Plus-udgivelser lige nu, og vi vil helt sikkert ikke oprette spekulationer, men hvis vi skal se på, hvad folk på Disney siger baseret på Disneys bevægelser i de sidste par år , kan du let antage, at Disney Plus kommer til Australien på et tidspunkt i fremtiden.

Selvom det helt sikkert ikke er først på linjen.

Canada og England vil mere end sandsynligt være målmarkederne først efter USA.

Du tænker måske, at hvis Hulu aldrig kom til Australien eller andre steder minus Japan for den sags skyld, hvordan vil Disney + gøre det.

Og for at svare på det er vi nødt til at dykke ned i strategierne på disse platforme sammen med deres begrænsninger.

Hulu? Det målrettede det enorme amerikanske marked ved at levere kvalitet over kvantitet, som vi gør her. Som et resultat var Hulu i stand til at levere topshows et døgn efter, at de blev sendt, men var kun i stand til at gøre det i USA.

Hvorfor? Som rettigheder til indholdsomkostninger. Og jo flere lande du vil vise noget i, jo mere koster det.

Derfor kom Hulu og mange andre platforme som DAZN aldrig til Australien.

Disney Plus? Det ejer alt dets indhold. Som det hele. Det ejer Marvel, det ejer ligesom det 21. århundrede Fox med det 20. århundrede Fox, National Geographic, Fox, mens det også ejer Lucasfilm. Og selvfølgelig ejer Disney Disney.

Det giver Disney alle rettigheder til deres indhold over hele verden. Hvis du undrede dig over, at Disney Plus kommer til Australien og var i tvivl, er det grunden til, hvorfor du ikke skulle gøre det. Disney Plus har ikke nogen rettighedsproblemer i forbindelse med at skulle betale for meget for indhold i andre lande. Derfor kan det i teorien lanceres i Australien, når det er klar til det.

Så hvorfor kommer ikke Disney Plus til Australien med det samme?

Da Disney ønsker at fokusere deres indsats på at være så succesrig i USA som muligt, som det er vigtigt for Disney Plus's fremtid. Men også fordi Disney har kontrakter indgået med andre lande.

Hvis Disney ejede alt dets indhold uden at have en streamingplatform, ville den gå glip af hundreder af millioner pr. År fra streamingrettigheder. Derfor underskrev Disney i meget lang tid kontrakter med lignende af Netflix og mange andre. Det gav disse platforme en mulighed for at se dem som Disney eller Marvel-film, mens de tjente Disney en masse penge.

Før Disney Plus kommer til Australien, skal alle kontrakter, der vedrører ethvert indhold, som Disney ejer, udløbe. Når de alle gør det, åbner det døre for Disney til lancering i Australien, forudsat at deres amerikanske lancering går som planlagt.

Med det sagt, selvom Disney Plus muligvis ikke i øjeblikket er tilgængelig i Australien, er der en måde at få det til at fungere uanset.

Og åh, nævnte vi, at Disney nu også ejer Hulu? Derfor vil de tilbyde en Disney + Hulu + ESPN + -pakke.

Kan du forvente, at Hulu kommer til Australien, hvis Disney ejer det?

Med Hulus oprindelige strategi, nr.

Med Disneys strategi? Mere sandsynligt end nogensinde.

Måske ikke så hurtig som Disney Plus, men der er en større chance for, at det sker end nogensinde før.

Sådan får du Disney Plus i Australien, før det officielt kommer ud

Disney Plus i Australien? Det kan komme i hver ende af 2019 eller i midten af ​​2020. Indtil Disney annoncerer officiel lanceringsdato, vil det hele bare være spekulation.

Men hvis du narrer Disney Plus til at tro, at du er i USA, vil du være i stand til at se Disney Plus med det samme, uanset hvor du er.

Hvordan gør du det? Ved at bruge en VPN. En VPN, der arbejder med Disney Plus.

Ligesom vores PrivateVPN-tjeneste, som du kan prøve risikofri. Bare tilmeld dig, opret forbindelse til den rigtige server, så kan du bruge Disney Plus i Australien. Forudsat at Disney Plus er ude i USA på det tidspunkt, du læser dette. Det er i øjeblikket ikke.

Men hvis du er her, og Disney Plus ikke er ude endnu, hjælper PrivateVPN med at fjerne blokering af Hulu, DAZN, Netflix og Amazon Prime, bare for at nævne nogle få.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me