Kan du titta på Premier League på DAZN? – Visar hur

Kan du titta på Premier League på DAZN? - Visar hur

Av Michael Smolski, 2019-06-03 20:43:13 i Entertainment


Vill du titta på Premier League på DAZN eller har funderat på att få DAZN? Vi rekommenderar att du kolla in vår DAZN-granskning i så fall.

Men det finns tre typer av människor som kommer in på denna webbplats.

De som vill veta om du kan titta på Premier League på DAZN om de gör några ändringar i deras nuvarande konto. De som inte har ett DAZN-konto men bara hört talas om det och är intresserade, och de som vet att det är möjligt, men DAZN stöds inte i deras region.

I den här guiden, om hur du kan titta på Premier League på DAZN, kommer vi att hjälpa alla dessa typer av människor.

Svaret på om du kan titta på Premier League på DAZN? Beror på var du är. Kanada är den bästa DAZN-platsen att vara i om du vill titta på Premier League på DAZN. Och detsamma gäller för Serie A, Champions League, La Liga, Ligue 1 och många andra. Med det sagt, medan Kanada har det enklast, är det också möjligt att titta på kanadensiska DAZN utanför Kanada.

Vi kommer att leda dig genom det samtidigt som vi går igenom hur du skapar ett DAZN-konto om du inte bor i ett DAZN-region som stöds. Varför betala för mycket för ditt TV-abonnemang om du kan få DAZN för 1/3 av ditt nuvarande TV-paket?

Skapa ett DAZN-konto så att du kan titta på Premier League på DAZN

För att till och med ha en möjlighet att gå in på en DAZN-webbplats måste du först lura DAZN att tro att du befinner dig i ett stöd.

För det, kolla in nästa steg och kom tillbaka hit.

När du har gjort det här är problemet med att skapa ett DAZN-konto i länder som inte stöds ... Du behöver ett kort från det landet för att registrera dig. Oavsett om du vill registrera dig på amerikanska DAZN, kanadensiska DAZN eller italienska DAZN, är det upp till dig. Men du behöver ett kort från det landet.

Och det är det som gör det svårt att registrera sig på DAZN för dem som ännu inte har ett konto och inte kommer från rätt land.

Våra förslag?

  • Fråga någon som redan har ett konto om du kan dela.
  • Ännu bättre, fråga någon från en av de stödda regionerna om du kan använda deras kort för att registrera dig, eller om de kan registrera dig.
  • Skaffa ett kort från ett region som stöds, vare sig det är ett förbetalt eller virtuellt förbetalt kort.

Att få ett kort är inte bekvämt. Men de besparingar du får genom att ha ett DAZN-konto, de kan gå hela vägen upp till € 700 per år, för de flesta är det bekvämt. Med lite forskning på Google bör du kunna hitta rätt förbetalda eller virtuella kort utan problem.

Hursomhelst är nyckeln till att registrera dig, även om för en rättegång, att ha några medel på det kortet för verifieringsändamål. Webbplatser som DAZN tar i allmänhet $ 1 och sedan återbetalar det direkt, för att verifiera att du inte använder tomma kort för att få en oändlig mängd gratis försök så att du till exempel kan titta på Premier League på DAZN, helt gratis, för alltid.

Dålig DAZN så att du kan titta på Premier League på DAZN

Det första steget ägnades åt dem som inte har ett DAZN-konto.

Detta steg? Det gäller de som redan har tillgång till DAZN men vill veta hur man ser Premier League på DAZN, men också de som bara gör ett DAZN-konto.

Dålig DAZN för att titta på Premier League på DAZN Om du redan har ett DAZN-konto

Har du ett DAZN-konto? Bra. Allt du behöver göra är att få DAZN att tro att du befinner dig på en annan plats.

Du gör det genom att använda ett VPN.

För att förklara VPN-tjänster i en mening låter de dig ändra din plats för att vara någon annanstans utan att du behöver flytta.

Nyckeln till att titta på Premier League på DAZN är för DAZN att tro att du är i Kanada.

För det måste du ansluta till en kanadensisk server som stöder DAZN.

PrivateVPN är en av de få leverantörerna som stöder kanadensiska DAZN. För att inte nämna stödet för italienska och amerikanska DAZN också.

Om du ansluter till ett VPN som inte stöder DAZN fungerar inte DAZN. Om du ansluter till en VPN som stöder DAZN men omdirigerar till ett visst land som amerikansk, kommer du inte att kunna se Premier League på DAZN.

Det är därför det är viktigt att använda rätt VPN.

Dålig DAZN för att titta på Premier League på DAZN om du inte redan har ett DAZN-konto

Om du inte redan har ett DAZN-konto är steget exakt samma som när du har ett konto med skillnaden att du behöver för att få ett VPN innan du gör ett konto. Annars får du bara ett meddelande om att du är i fel land.

Det fantastiska med PrivateVPN är att det inte bara låter dig titta på Premier League på DAZN. Det blockerar också DAZN till dess fulla förmågor eftersom varje DAZN-region erbjuder något annat. Till exempel fokuserar den amerikanska DAZN enbart på kampsporter för tillfället. Med PrivateVPN kan du få tillgång till alla med bara ett konto.

Vi erbjuder också en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti och här är vad våra kunder säger om oss och vår prisbelönta kundservice!

DAZN-konto + en VPN som fungerar med DAZN låter dig titta på Premier League på DAZN. Beroende på vilken enhet du vill titta på DAZN kan du dock också behöva ta reda på hur du installerar DAZN. För det rekommenderar vi att du kolla in vår DAZN-guide.

Du kan titta på Premier League på DAZN och mycket mer

Anthony Joshua mot Andy Ruiz Jr. Om du ville se den kampen med Sky, kostnaden för en sådan kamp i Irland var € 24,95. Kanadensiska DAZN kostar bara $ 20, vilket är € 13,25 + VPN per månad, eller $ 150 för det första året.

Och så finns det också Champions League, Premier League, Serie A, La Liga, Ligue 1 och många andra som du får tillgång till. Hur kan du gå fel med det?

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me