Hvornår kommer Disney Plus til Canada

Hvornår kommer Disney Plus til Canada

Af Michael Smolski, 2019-06-01 17:16:18 i Entertainment


Du har måske søgt om, hvornår Disney Plus kommer til Canada og blev mere sandsynligt forvirret, da de givne svar ofte går imod hinanden. Nogle steder nævnte, at "det er en sikker indsats i betragtning af den regionale udrulning af" Nordamerika ". Dog er det nogen, der nogensinde var nødt til at søge efter, hvordan man opretter Hulu i Canada, at Nordamerika har en tendens til kun at gælde for USA. Disney Plus kommer dog helt sikkert til Canada, og vi vil forklare, hvorfor og hvornår nedenfor.

Hvorfor og hvornår kommer Disney Plus til Canada?

Der er masser af tjenester rundt om i verden, som man antager ville være i Canada, men aldrig gjort det. Hulu er det største eksempel på det. Til trods for et utalligt antal klik-agn-artikler, der hævder, at det er det, gjorde det aldrig.

Men hvis du skulle sammenligne Disney Plus med alle de andre streamingtjenester derude, kunne du nemt fortælle forskellen. Disney betaler i modsætning til andre platforme ikke for at få rettigheder til at streame shows. Det køber virksomheder, der ejer rettighederne. Uanset om det er Marvel, National Geographic, Fox fra det 20. århundrede eller Lucasfilm.

Og det betyder, at når nogle af de kontrakter, som Disney giver virksomheder til streaming af indhold, udløber, vil det være i stand til at vise uanset hvilken film eller show, de ejer i deres omfattende bibliotek, i ethvert land.

Hvis du spekulerer på, hvornår kommer Disney Plus til Canada, lige nu kan vi ikke fortælle dig hvornår. men hvad vi kan fortælle dig, at i modsætning til Hulu, vil Disney Plus helt sikkert komme til Canada, og det skyldes, hvad vi nævnte om dem, der har rettigheder til indhold på verdensplan på grund af at have indhold i stedet for at betale for rettigheder.

Disney Plus vil sandsynligvis ikke være omkring indtil...

2020 det tidligste, men mest sandsynligt indtil 2021.

Det kommer, som er fantastisk, men i betragtning af mangfoldigheden af ​​indhold, der følger med det, er det ikke ideelt at vente til et år eller to for at se dine yndlings Marvel-film uden for en biograf.

Hvad kan du gøre, før Disney Plus kommer til Canada, så du alligevel kan få adgang til det?

Du kan få Disney Plus til at tro, at du er i USA. Ligesom med Hulu, som vi dækkede mange gange på denne blog.

Og du gør det ved at bruge en VPN.

VPN-tjenester giver dig mulighed for at ændre din placering på internettet, hvilket betyder, at du kan være i Canada, mens du ser amerikanske Netflix, Hulu og nu Disney Plus.

Hvis du er opmærksom på VPN-tjenester, ved du, at selvom der er mange derude, hvor nogle kommer med tusinder af servere, er ikke alle lige så gode, hvis du leder efter underholdning. Derfor understøtter PrivateVPN de fleste Netflix-servere, mens de har flere tusinde servere mindre end nogle af de mere kendte mærker.

Ikke hver VPN vil arbejde med Disney Plus, og hvis registreringsprocessen er kompliceret, vil det blive dækket på vores blog omkring frigivelsestiden, men hvis der er én ting, som vi ved, er det, at PrivateVPN vil arbejde med Disney Plus, ligesom det fungerer med alle de andre tjenester, som folk interesserer sig for, såsom DAZN og Hulu.

Og indtil da, kan du slutte dig til Hulu ved at læse vores guide om det.

Vil Disney Plus være det værd, når det kommer til Canada?

Den fantastiske ting ved Disney at eje alt det indhold, den vil streame, er, at det kan vise det stort set overalt, hvilket med det samme sætter det foran Netflix, hvilket er godt, indtil du forlader USA (eller hvis du ikke bruger PrivateVPN ) men vil indholdet være det værd i betragtning af at det er fra Disney?

Absolut. Disney Plus vil ikke kun bestå af Disney-arbejde. Alle Lucasfilm- og Marvel-filmene er på vej der, da Disney ejer disse virksomheder. Samme med alt indholdet fra Fox, med Fox, der skaber dem som Family Guy og The Simpsons. Alle de kommende Avatar-film vil også være der, og det er bare spidsen af ​​isbjerget og ikke engang alt dette tip.

Og den bedste ting? Disney Plus bliver billigere end Netflix.

P. S. Hulu ejes nu af Disney. Hvad betyder det lige nu? Vi er ikke sikre, men Disney er ved at gøre store træk, hvilket er spændende, da det tvinger Netflix til at blive kreativ, især i betragtning af prisen på Disney Plus. Det betyder også, at du mere end sandsynligt kan forvente en slags aftale for to af tjenesterne.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me