Hvorfor Hulu ikke er tilgængelig i Canada, og hvordan man opretter Hulu i Canada i 2019

Hvorfor Hulu ikke er tilgængelig i Canada, og hvordan man opretter Hulu i Canada i 2019

Af PrivateVPN, 2019-01-02 20:21:01 i Entertainment


Ønsker du at oprette Hulu i Canada i 2019? Lurer du på, hvorfor Hulu ikke er tilgængelig i Canada i første omgang? Kort sagt, det går ned på rettighederne til indhold. Nogle virksomheder i andre lande har eksklusive rettigheder til noget af indholdet på Hulu, og Hulu, i modsætning til, at Netflix viser indhold dagen efter, at det sendes. Det er meget sværere at få rettigheder til at vise noget en dag efter, at det sendes, end et år efter, at det har sendt. Derfor er Hulu ikke tilgængelig i Canada eller andre steder uden for USA, forklaret i den enkleste form.

 • Det er svært at få eksklusive (eller endda ikke-eksklusive) rettigheder til tv-shows i flere forskellige lande, når det kommer til indhold, der lige har sendt.
 • Det er også meget dyrt, da alt indhold, der allerede findes, Hulu skulle have brug for at få en licens til det, igen, for andre lande uden noget andet land, der har så meget potentiale med hensyn til brugervækst som USA.

Det betyder dog ikke, at du ikke kan se Hulu i Canada. Uanset om du bor 100 km eller 1 km fra USA, kan du se Hulu i Canada med denne tutorial.

Så hvordan konfigurerer du Hulu i Canada i 2019?

Der er tre trin til oprettelse af Hulu i Canada i 2019.

 1. Du skal har en gyldig amerikansk betalingsmetode til registrering.
 2. Du skal narre Hulu til at tro, at du er i USA.
 3. Åh, og det er du nødt til download Hulu-appen, som ikke er så let som den ser ud.

Vi gennemgår alle disse, én efter én.

Det sværeste skridt, hvis du vil oprette Hulu i Canada i 2019

Det første trin er ikke det vigtigste med hensyn til at få Hulu til at arbejde i Canada, men alle disse skal udføres som ellers, Hulu vil ikke arbejde alligevel.

For registrering skal du give et gyldigt amerikansk kort.

Det er det sværeste trin, da det ikke er let at få et amerikansk kort, hvilket betyder, at kortet udstedes i USA.

Hvis du ikke er bosiddende i Canada og nogensinde har forsøgt at rejse til USA, ville du vide, hvor meget af en kamp det kan være til tider. Noget amerikaner er en kamp for de fleste mennesker uden for USA. Ironisk nok er Hulu et godt eksempel på det. Du var nødt til at søge efter, hvorfor er Hulu ikke tilgængelig i Canada, og hvordan man opretter Hulu i Canada i 2019...

Vi har nogle få ideer til, hvordan du kan få et amerikansk kort til at indstille Hulu i Canada i 2019:

 1. Bed din amerikanske ven om at hjælpe dig og betale for dig. Betal dem ekstra om nødvendigt, eller tilbud om at dele din konto. Eller hvis de er gode venner, kan de måske bare gøre det, fordi de holder af din underholdning!
 2. Hvis du ikke har nogen, der tilbyder dig deres kort, er det måske nogen, du kender, allerede har en Hulu-konto. Spørg dem, om de kan dele eller på anden måde tilbyde at betale dem halvdelen af ​​abonnementet, eller endda det hele, hvis du er så desperat efter at oprette Hulu i Canada i 2019.
 3. Køb et forudbetalt kort. Ikke alle de forudbetalte kort fungerer med Hulu, men hvis du undersøger og finder et kort, der fungerer med Hulu, på det tidspunkt, du søger, skal du hente det. Enten ved at bestille online eller ved at gå til USA for at få det direkte.
 4. Køb et virtuelt kort. Dette er den mindst sandsynlige metode til at arbejde, men det kan være den mest tidseffektive metode, hvis du har travlt med at oprette Hulu i Canada.

En af disse fire metoder giver dig adgang til Hulu, men i sidste ende behøver du kun et kort for at registrere. Derefter kan du købe et Hulu-gavekort i stedet.

Vi vil ikke gennemgå, hvordan du registrerer din konto. Det er ret simpelt. Det er ligesom at registrere dig på ethvert andet websted. Bare sørg for at angive en amerikansk adresse, selvfølgelig.

Du kan bruge en adressegenerator til det.

Det vigtigste trin, hvis du vil oprette Hulu i Canada i 2019

Du spekulerede på, hvorfor Hulu ikke er tilgængelig i Canada. Rettighederne til show er årsagen. Hulu ved, at det ville være let at få adgang til Hulu i Canada eller enhver anden region, hvis bare geo-blokeret Hulu.

Derfor er der flere skridt, der skal tages for at få adgang til Hulu. Først var registrering. Nu får det Hulu til at tro, at du er i USA i stedet for Canada.

Hulu ved, at du ikke er i USA. Hvordan narrer du det? Ved at være praktisk talt i USA.


En VPN er, hvordan du gør det.

Ingen grund til at gå nærmere ind på det, men bare sagt, en VPN giver dig mulighed for at ændre din placering til at være overalt i verden afhængigt af de servere, den service, du bruger har.

For dette trin er det imidlertid ikke nok at bare have en VPN. Du har brug for en VPN, der fungerer med Hulu. Tjenester som Netflix, Hulu, BBC, Amazon Prime og så videre, ved, at folk kan bruge VPN-tjenester til at omgå geo-blokke.

Du har muligvis allerede været opmærksom på VPN-tjenester forud og downloadet en til Hulu, men alligevel endte med at søge efter, hvorfor Hulu ikke er tilgængelig i Canada, og hvordan du indstiller det. Det skyldes, at VPN-tjenesten havde servere i USA, men de var ikke til Hulu.

Hos PrivateVPN har vi fungerende Hulu-servere. Betyder det, at du er nødt til at tilmelde dig os? Nej, det gør det ikke.

Men du er allerede her, hvilket betyder, at du sandsynligvis er interesseret i at få adgang til dem som amerikanske Netflix eller Amazon Prime, og vi er den bedste VPN-tjeneste til at få adgang til ikke kun den amerikanske Netflix, men de fleste af Netflix-tjenester ved at tilbyde den bredeste support til Netflix. Den amerikanske Netflix har muligvis det mest indhold, men det har ikke det hele, fordi en anden måske allerede har rettigheder til det bestemte indhold, der er tilgængeligt i USA.

Opret en konto hos os. Download vores klient enten ved at rulle til bunden af ​​vores side eller ved at søge efter os i din app store og oprette forbindelse til en af ​​vores Hulu understøttede servere, hvad enten det er på din iPhone, iPad, Android, Amazon Fire TV Stick eller din computer.

Og sådan kan du konfigurere Hulu i Canada i 2019, bortset fra på de fleste enheder, det er faktisk ikke det, da der er nogle ekstra skridt, du skal tage, da det ikke er så nemt at downloade appen.

Sådan konfigureres Hulu i Canada i 2019 på Apple-enheder

For at konfigurere Hulu i Canada på Apple-enheder skal du have Hulu-appen, som du ikke kan se fra din browser, medmindre du selvfølgelig ser fra din Mac.

For at gøre dette er her de trin, du skal følge:

 1. Log ud af din iCloud.
 2. Opret en ny iCloud-konto med din placering i USA.
 3. Download Hulu.
 4. Log tilbage på din gamle konto, hvis du ønsker det.

Hvorfor skal du gøre dette?

Mens du i teorien bare kunne ændre din placering på din nuværende konto, men du vil miste alle dine data derefter. Og det ønsker du ikke, ikke?

Sådan konfigureres Hulu i Canada i 2019 på Android-enheder

På Android-enheder fungerer dette lidt anderledes end Apple-enheder. Her skal du faktisk ændre din placering på din nuværende konto.

 • Gå til payments.google.com og klik på Indstillinger efterfulgt af at trykke på Land fanen.
 • Vælg Canada som dit land og indtast en canadisk adresse.
 • Når du er færdig med det, skal du gå til Indstillinger, Klik på ENpps, og vælg Google Play Butik. Trykke Tvunget stop. Til sidst gå ind Opbevaring, Find Google Play Butik igen, og klare data.
 • Det skulle lade dig se Hulu i Play Store. Og hvis det ikke gør det, skal du gentage stop-stop og rydde data.

Sådan opsættes Hulu i Canada i 2019 på Amazon Fire TV Stick

I modsætning til hvad Chromecast kan lide, tillader Amazon Fire TV Stick downloads af apps, hvilket betyder, at du kan få en VPN på det, hvilket giver det en stor fordel.

Men at oprette Hulu i Canada på Amazon Fire TV Stick er faktisk den anden sværeste ting i denne tutorial.

 • Gå til amazon.ca på din webbrowser og log ind på din konto. Trykke Din konto og på Indhold og enheder.
 • Der vil du være i stand til at ændre din region. Du skal selvfølgelig ændre det for at være i USA.

Det problem, du måtte have her, er, at mens du muligvis kan ændre din region, er det, at hvis du prøver at downloade Hulu, har du muligvis et problem, da du muligvis får en fejl. Dette skyldes det faktum, at Hulu ikke er tilgængelig i Canada, og at du har tilføjet et canadisk kort.

Dette er muligvis ikke et problem for nogle, dog afhængigt af deres bank / kort, men noget, der kan være et problem. Da du imidlertid har brug for et amerikansk kort til at oprette Hulu i Canada i 2019, skulle dette alligevel ikke være så stort problem for dig.

Du bliver nødt til at logge ud af din Amazon-konto på din Fire TV Stick eller Cube for at din placering kan opdateres på begge måder. Gå til på din enhed for at gøre det Indstillinger efterfulgt af Min konto, og Amazon-konto. Og til sidst skal du trykke på Deregister. Det kræver, at du logger ind igen.

Derefter skal du være i stand til at downloade og få adgang til Hulu i Canada i 2019 eller ethvert andet år.

Dette er grunden til, at Hulu ikke er tilgængelig i Canada, og hvordan man opretter Hulu i Canada i 2019

Vi forklarede hvorfor, og vi forklarede også, hvordan man indstiller det. Forhåbentlig løste vi dine problemer, og hvis ikke nå den til vores prisbelønnede kundeservice. Vi hjælper dig!

Og i mellemtiden, se vores andre tutorials på vores blog. Uanset hvilken underholdningsplatform du har brug for, har vi stort set skrevet om den, og hvis vi ikke gjorde det, så fortæl os det!

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me