Hvorfor er Hulu ikke tilgængelig i England og hvordan man opretter Hulu i England

Hvorfor er Hulu ikke tilgængelig i England og hvordan man opretter Hulu i England

Af Michael Smolski, 2019-05-03 10:03:30 i Entertainment


Mens man kunne forestille sig, at Det Forenede Kongerige ville støtte alle større streamingplatforme, understøtter det i virkeligheden meget få, da mens det giver dig mulighed for at se BBC iPlayer uden problemer, er Hulu ikke tilgængelig i England, og heller ikke den London-baserede DAZN. Men hvorfor er Hulu ikke tilgængelig i England? Vi svarer på det, og så viser vi dig, hvordan du indstiller Hulu i England.

Når det kommer til, hvorfor Hulu ikke er tilgængelig i Storbritannien, er der nogle få faktorer, der involverer den største, at andre platforme, uanset om det er Netflix eller en tv-kanal som BBC, har enten rettigheder eller eksklusive rettigheder til shows og film i England . Mens Hulu muligvis kan streame et bestemt show i USA, er det måske ikke i stand til at gøre det i England. Hvis en række kanaler byder på eksklusive rettigheder til at vise et vist show i Storbritannien, kan intet andet firma komme ind for at vise det show. Denne form for aftaler begrænser ofte platforme som Hulu og DAZN fra at komme ind i andre lande.

Vi ved alle, at i sidste ende er du interesseret i, hvordan du opretter Hulu i England, end hvorfor er Hulu ikke tilgængelig, da du i sidste ende bare vil være i stand til at se det, og der er tre skridt, der skal tages for det.

 1. Opret en Hulu-konto ved hjælp af et amerikansk kort.
 2. Nar Hulu tænker, at du er i USA.
 3. Trick din app store til at vise dig Hulu så du kan downloade det, hvis du er på en mobilenhed eller Fire TV Stick.

Oprettelse af en Hulu-konto til opsætning af Hulu i England

Du har sandsynligvis aldrig forestillet dig, at du ville læse en tutorial om, hvordan du opretter en konto på et websted. Heldigvis er selve processen temmelig let.

Fangsten? At hvis du vil etablere Hulu i England, har du brug for et amerikansk kort. Ingen undtagelser.

Vi har dog et par forslag, der stadig kræver et amerikansk kort, men det kan gøre det lettere for dig:

 1. Spørg nogen i USA, om de giver dig mulighed for at bruge et af deres kort om de opretter en konto til dig eller giver dig detaljerne.
 2. Spørg nogen, der allerede har en Hulu-konto, hvis de kan dele. Tilbyder måske adgang til nogle andre tjenester til gengæld eller tilbyder at betale halvdelen af ​​det månedlige abonnementsgebyr.
 3. Få et forudbetalt kort udstedt i USA. Betal enten en ven i USA for at få en i en butik, eller bestil en online. Det vigtigste er at have penge på det, da selvom du tilmelder dig en prøveperiode, vil du kun lykkes, hvis du har penge på dit kort. Det er for at forhindre folk i at få et ubegrænset antal forsøg.
 4. Få et forudbetalt virtuelt kort udstedt i USA. Denne proces er stort set øjeblikkelig, men har en lavere succesrate, selvom det mest skyldes, at de fleste ikke har nogen midler på virtuelle kort, og disse er et must!

Enhver af disse indstillinger skal fungere. Hvad der ikke fungerer, er at få et gavekort, da mens Hulu gavekort er en mulighed i fremtiden, når du tilmelder dig, har du ingen muligheder for at bruge et Hulu gavekort.

Fooling Hulu til at tænke, at du er i USA for at oprette Hulu i England

At få et amerikansk kort er uden tvivl den sværeste del af denne proces og en grund til, at mange ikke opretter Hulu i England, men at narre Hulu til at tro, at du er i USA, er det vigtigste trin i denne vejledning, som om du bruger det forkerte værktøj, Hulu fungerer enten ikke eller streamer i kvalitet, som ikke kan ses..

Måden du narrer Hulu? Med en VPN.

VPN-tjenester giver dig mulighed for at ændre din placering uden at flytte. Du vælger det område, du vil oprette forbindelse til, og det er det.

Men selvom der er mange VPN-tjenester derude, så vidt angår adgang til platforme som Hulu, HBO NU eller DAZN, er der kun et par muligheder derude, fordi disse tjenester gør en indsats for at forhindre VPN-tjenester i at arbejde. Vi talte om, hvorfor er Hulu ikke tilgængelig i England. Hovedårsagen skyldtes manglen på rettigheder til shows og film. Med en VPN kan nogen få adgang til et Hulu-show med lethed. Dette show distribueres muligvis udelukkende af en bestemt tv-kanal i England. Hvorfor skulle nogen betale for en pakke, der inkluderer en bestemt kanal, hvis de kan få Hulu til meget billigere? Og det resulterer i, at en masse virksomheder presser på lignende måde Hulu, DAZN og endda Netflix.

PrivateVPN er en service, der fungerer med Hulu. Når alt kommer til alt, hvis det ikke gjorde det, ville vi ikke offentliggøre dette indlæg. Det fungerer også med DAZN og understøtter de mest Netflix-regioner på markedet, samtidig med at det giver hastigheder, som du allerede er vant til, som måske eller måske ikke er gode nyheder for dig, hvis dit internet er dårligt.

Det er kun en 60-sekunders registrering efterfulgt af forbindelse til en Hulu understøttet server.

Og det giver dig mulighed for at oprette Hulu i England eller hvor som helst på denne planet for den sags skyld. Selvom det afhænger af din enhed. På specifikke enheder har du også brug for en app, og hvis du ikke har en amerikansk app-butik, vil Hulu sandsynligvis ikke være i denne butik med det samme. For at løse disse problemer skal du fortsætte med at læse.

Sådan konfigureres Hulu i England på Android-enheder

På Android-enheder er du temmelig fleksibel, hvad angår mulighederne for at downloade Hulu for at indstille det.

 1. Her er Googles tutorial om, hvordan du ændrer placeringen af ​​Google Play Store. Anvend det med din placering af ændring er USA. Det giver dig mulighed for at downloade Hulu på den officielle måde. Du kan altid skifte tilbage efter.
 2. Søg efter “Hulu.APK” på internettet. Du skal være forsigtig med dette trin, da ikke alle kilder er pålidelige, men i betragtning af at Hulu er en gratis app, skal du være i stand til at finde en pålidelig kilde til at downloade den fra med lethed. Når du har downloadet det, skal du aktivere installation fra ukendte kilder og installere Hulu-appen.
 3. Aktiver Skrivebordssite i din webbrowser for at få Hulu til at vises som om du var på en computer. (ARBEJDER IKKE ALLE ENHEDER)

Sådan konfigureres Hulu i England på Apple-enheder

Uanset om det er på en iPad eller en iPhone, når det gælder opsætning af Hulu i Storbritannien på Apple-enheder, skal du først logge ud af din nuværende iCloud-konto i indstillingsafsnittet på din enhed.

Når du har logget ud af din nuværende konto, skal du oprette en ny, hvor placeringen af ​​denne nye konto er i USA.

Ja, i teorien er det muligt at ændre din region med din nuværende konto, men hvis du gør det, mister du alt hvad du har, så gør ikke det.

Når du har oprettet en ny konto og downloadet Hulu, kan du logge tilbage på din gamle konto, hvis du ønsker det.

Sådan opsættes Hulu i England på Amazon Fire TV Stick / Cube

 • Gå over på amazon.co.uk Konti & Lister og tryk derefter på Administrer din konto og indhold.
 • Der ændrer din region til at være i USA.
 • Gå til din Amazon Fire TV Stick. tryk Indstillinger efterfulgt af Min konto.
 • DEREGISTER.
 • Du skal logge ind på din konto igen.

Det skal lade dig downloade Hulu. I visse tilfælde skal du muligvis fjerne din nuværende betalingsmetode, eller ellers bliver du nødt til at tilføje en amerikansk betalingsmetode.

Hvis du spekulerer på, om du kan få Hulu til at lide Apple TV eller Chromecast, kan du ikke. Disse platforme understøtter ikke VPN-tjenester.

Dette er grunden til, at Hulu ikke er tilgængelig i England, og hvordan man opretter Hulu i England

Rettigheder til indhold er et spørgsmål for Hulu på mange andre platforme, hvorfor Hulu ikke er tilgængelig i England og hvorfor det sandsynligvis ikke vil være i meget lang tid. Selvom nogle steder antyder det. Mød med det sagt, det er meget praktisk at oprette Hulu i Storbritannien, Canada, Sydafrika, eller hvor du end vælger at være, hvis du kan få et amerikansk kort, en VPN, der fungerer med Hulu, og kan narre din app-butik til lader dig downloade Hulu.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me