Hvorfor er DAZN ikke tilgængelig i England i 2019, og hvordan man får det til at fungere

Hvorfor er DAZN ikke tilgængelig i England i 2019, og hvordan man får det til at fungere

Af Michael Smolski, 2019-01-09 15:13:52 i Entertainment


Hvis du undrer dig over, om DAZN fungerer i Storbritannien i 2019, gør det ikke det, men det bringer spørgsmålet om, hvorfor er DAZN ikke tilgængelig i Storbritannien i 2019, og hvordan man får det til at fungere. Især i betragtning af, at DAZN er et selskab med base i Storbritannien, ironisk nok, hvor det ikke fungerer. Da Storbritannien er en massiv sportsforbruger.

Så hvordan kan du få det til at fungere, og hvorfor skal du endda Google til dette? Og stol på os, når du har læst, hvor mange penge du kan spare ved at bruge DAZN og annullere dit tv-abonnement i England, takker du os. Disse penge kan gå mod andre ting, mens du eller din partner stadig kan lide at se deres yndlingshold eller spiller.

DAZN er ikke tilgængelig i Storbritannien i 2019, fordi det ikke har rettigheder til indhold i England

Hvis du spørger, hvorfor DAZN ikke er tilgængelig i England i 2019, skyldes det, at du skal have rettigheder til at vise indhold i et bestemt land, og ja, DAZN har ikke dem til Storbritannien, selvom det er et firma fra Storbritannien.

Og det skyldes sandsynligvis grunden til, at det koster en masse penge at få rettigheder til at vise noget i England. Pfft, BT betalte £ 1,2 mia. For rettigheder til at vise det indtil 2021. Det er en masse penge. Selv for virksomheder, der har en masse penge. Og disse rettigheder er eksklusiv, hvilket betyder, at BT er den eneste i landet, der kan vise Champions League.

Mennesker som dig vil sandsynligvis have lyst til at tilmelde dig DAZN, fordi du vil se de bedste europæiske ligaer inklusive Champions League. Hvis det ikke er inkluderet, hvad er poenget med at tilmelde dig DAZN?

Men der er en måde at spare penge på og en måde at få det til at arbejde med alt sammen i Storbritannien.

DAZN er meget billigere end et tv-abonnement

£ 27.99 pr. Måned er hvor meget det koster at tilføje BT Sports til dit Sky-abonnement. Hvis du får en BT-pakke, er det 67,49 £ pr. Måned. Du kan få DAZN for knap £ 12 pr. Måned. Og når du tilmelder dig et helt år oprindeligt, kan du få et helt år for under £ 88. Og det er til fodbold som Tyskland, Italien, Frankrig, England, Japan og mange andre. I et helt år betaler du £ 10 mindre end med BT-sport i en måned. Lad det synke ind.

Hvis du undrer dig over, hvorfor er DAZN ikke tilgængelig i Storbritannien i 2019, er det temmelig klart, at rettigheder til indhold koster meget i England, og at disse rettigheder reflekterer over priser. Lad os hjælpe dig med at få det til at fungere.

Sådan får du DAZN til at arbejde i England

At sige DAZN er ikke tilgængelig, og du bliver nødt til at søge efter dette, som naturligvis indikerer, at nogle foranstaltninger blev bragt ind af DAZN for at holde de rette indehavere til indhold, som DAZN har rettigheder til i andre lande, glade.

For at få DAZN til at arbejde i Storbritannien i 2019 skal du først oprette en konto, inden du skal udfylde DAZN til at tro, at du er i Canada, og til sidst skal du muligvis downloade appen.

Og det virker simpelt, men i virkeligheden er alle disse trin mere komplicerede end hos Netflix.

1. Oprettelse af en DAZN-konto for at få DAZN til at arbejde i England

Hvis det var så let som at lyve om din placering, når du udfylder en formular, ville du ikke søge efter, hvorfor er DAZN ikke tilgængelig i Storbritannien i 2019, og hvordan du får det til at fungere.

Der er to problemer: 1. Du har brug for et canadisk kort for at oprette en DAZN-konto.
 2. DAZN ser, hvornår du ikke er i Canada.

For så vidt angår det canadiske kort, skal det udstedes i Canada. Heldigvis er der et par løsninger på dette problem.

 1. Bed en canadisk ven om et kort eller hvis de kan hjælpe dig. Måske har de endda en konto allerede.
 2. Flyv til Canada til få et forudbetalt kort.
 3. Bestil et forudbetalt kort på internettet.
 4. Få et virtuelt kort hvilket måske er meget hurtigere.

Hvad der fungerer og ikke fungerer, ændres hele tiden, så gør din søgning på Google efter det.

For så vidt som at få DAZN til at se, at du ikke er i Canada, skal du gå til trin 2 for det, da det generelt er en vigtig del.

Når du først har fundet ud af disse to, ved du, hvordan du tilmelder dig. Bare sørg for at bruge canadiske detaljer. Søgning efter en adressegenerator hjælper dig med det.

2. Fooling DAZN at gøre DAZN arbejde i England

Hvis spørgsmålet om "hvorfor er DAZN ikke tilgængeligt i Storbritannien i 2019" kunne løses ved blot at få et canadisk kort, ville mange flere mennesker bruge det.

Bortset fra, at de fleste mennesker ikke engang kan komme til registreringsdelen, aldrig opmærksom på den overvågningsdel, da DAZN har systemer til at forhindre, at folk på steder, der ikke understøttes, kan se.

Du ser bare en meddelelse om, at DAZN ikke er tilgængelig i dit land, når du går til deres websted.

For at narre det, skal du bruge en VPN, som er et virtuelt privat netværk. VPN'er er kendt for at give folk adgang til tjenester fra forskellige lande. Problemet er, at DAZN gør et meget bedre job end de fleste tjenester med at forhindre folk i at se.

PrivateVPN er en af ​​de få VPN-tjenester, der understøtter DAZN. Det er ikke den eneste, men det er en af ​​de meget få, da det ikke er noget, der er bredt understøttet. Hvis du har en anden tjeneste, du allerede bruger, kan du spørge, om de understøtter den.

Det, vi fortæller dig, er, at vi blev valgt den bedste VPN-service til værdi af et VPN-ranking-sted, og at vi også er den bedste VPN til at se Netflix med support til de mest Netflix-placeringer på markedet, baseret på en undersøgelse af 59 VPN tjenester udført af et vel respekteret Comparietech-websted.

Opret en PrivatVPN-konto. Download klienten på hvilken platform du end er. Og opret forbindelse til vores canadiske server.

Vær opmærksom på, at VPN-tjenester ikke understøttes som Apple TV eller Chromecast. Hvis du vil se på dit tv, men ikke har Android TV, skal du få en Amazon Fire TV Stick til det.

For så vidt angår DAZN-serveren, kan vi ikke fortælle dig, hvilken den er her af sikkerhedsmæssige årsager, men det er en af ​​vores canadiske servere, og du finder ud af det ret hurtigt.

Når du er tilsluttet, vil du være i stand til at registrere og bruge DAZN.

3. Download DAZN på dine enheder for at få DAZN til at arbejde i Storbritannien i 2019

Hvis du undrer dig over, hvorfor er DAZN ikke tilgængelig i England i 2019, og hvordan man får det til at fungere, så er det. Men for at se på Android, Apple-enheder og Amazon Fire TV Stick / Cube, skal du downloade DAZN-appen.

Og det kræver også arbejde.

Download DAZN i Storbritannien i 2019 på Amazon Fire TV Stick

Hvis du vil se på et tv, er en Amazon Fire TV Stick / Cube sandsynligvis din bedste mulighed for DAZN.

Den gode ting er, at DAZN nu delvist fungerer i USA, hvilket betyder, at du har en app i USA, hvilket betyder, at du også har en app i den canadiske butik. Du skal dog ændre din placering.

Til dette har du sandsynligvis brug for enten et forudbetalt kort, et vennes kort eller et virtuelt kort fra en ven i USA eller Canada. Du har måske allerede en canadisk, siden du gjorde disse trin. Prøv med det. En amerikansk en kan være meget lettere at få praktisk talt dog i løbet af få sekunder.

Uanset hvad, skal du gå ind på Amazon-webstedet. tryk Din konto og gå til Administrer dit indhold og enheder afsnit. Der vil du se din nuværende region og ændre den til enten at være i USA eller Canada, mens du bruger en adresse fra en af ​​disse grunde.

Derefter skal du afregistrere din konto på din faktiske enhed ved at gå ind på Indstillinger efterfulgt af Min konto, og Amazon-konto.

Med hensyn til kortene har du muligvis eller måske ikke brug for at bruge det, afhængigt af om DAZN downloader eller ej. Undertiden kan du muligvis få en fejl på grund af det kort, du allerede bruger. Derfor kan der være behov for et amerikansk eller canadisk kort.

Download DAZN i Storbritannien i 2019 på Apple Devices

På Apple-enheder skal du blot oprette en ny iCloud-konto.

 • Log ud af din nuværende.
 • Opret en ny med enten en tysk, amerikansk eller canadisk placering.
 • Download DAZN.
 • Log tilbage på din gamle.

Du kan i teorien ændre din placering på din nuværende konto, men hvis du gør det, vil du miste absolut alt.

Download DAZN i Storbritannien i 2019 på Android-enheder

På Android skal du gøre det modsatte af det, du gør Apple-enheder.

 • Gå til payments.google.com og klik på Indstillinger efterfulgt af at trykke på Land fanen.
 • Der ændrer din placering til at være enten i Tyskland, USA eller Canada.
 • Gå til Indstillinger på din enhed og klik på Apps hvor du finder Google Play Store. Sørg for at klikke Tvunget stop.
 • Til sidst gå ind Opbevaring, find Play Store, og tryk på SLET DATA.

Gentag styrkestop og rydd data, hvis DAZN ikke vises i din butik.

Dette er grunden til, at DAZN ikke er tilgængelig i England i 2019, og hvordan man får det til at fungere

DAZN er et britisk selskab. Det fungerer ikke i England. Det faktum, at du var nødt til at søge efter, hvorfor er DAZN ikke tilgængelig i Storbritannien i 2019, suger, men hvis du er villig til at tage nogen tid på at få det til at fungere, kan du spare op til £ 800 pr. År. Og det, der kan gå mod din ferie, et nyt tv eller gaver til din familie.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me