Hvorfor Disney + ikke er tilgængelig i England og hvordan man opsætter Disney + i England

Hvorfor Disney + ikke er tilgængelig i England og hvordan man opsætter Disney + i England

Af Michael Smolski, 2019-11-18 08:10:43 i Entertainment


Vil du oprette Disney + i England? Spekulerer du på, hvorfor Disney + ikke er tilgængelig i Storbritannien i første omgang? Svaret på det er ret simpelt. Når det kommer til underholdningstjenester, går det til sidst ned til at have rettigheder til indholdet.

Med undtagelse har Disney + allerede rettigheder til alt dets indhold, da det ejer lignende af Discovery Channel, FOX og Marvel. I modsætning til Netflix behøver Disney ikke at betale for rettigheder til dets indhold.

I denne artikel skal vi gennemgå, hvorfor Disney + ikke er tilgængeligt i England, efterfulgt af, hvordan man opsætter Disney + i Storbritannien i 2-nemme trin.

Parat?

Hvorfor Disney + ikke er tilgængelig i England

Vi nævnte allerede, at Disney ejer alt dets indhold.

I teorien betyder det, at det kan give folk over hele verden mulighed for at bruge Disney +, og det vil sandsynligvis også i fremtiden, men her er grundene til, hvorfor Disney + ikke er tilgængelig i Storbritannien på nuværende tidspunkt:

  1. Disney har kontrakter om streaming-rettigheder til sit indhold underskrevet over hele verden. Det betyder, at det ikke kan vise sit indhold overalt, før alle disse kontrakter udløber. For eksempel havde Netflix ret til at dampe det meste af Disney & Forundre indhold i meget lang tid, hvorfor Disney + ikke lancerede før.
  2. Disney fokuserer på et lille antal markeder i starten, fordi det er en smart ting at gøre. Flyselskaber, der for nylig kollapsede, er et godt eksempel på, hvad der sker, når du fokuserer på for mange ting på én gang.

Hvad betyder det?

At Disney + allerede er klar til at være tilgængelig i England eller meget snart vil.

Indtil det gør det dog her, hvordan man opsætter Disney + i England!

2 trin til opsætning af Disney + i England

1. Nar Disney + til at tro, at du er i USA.

2. Opret en Disney + -konto. (Ikke så let som det ser ud.)

Vi gør dette så enkelt som muligt, men du kan altid nå ud til vores prisbelønnede kundesupport eller på anden måde bruge på Instagram på @privatevpn_, hvis du har spørgsmål eller spørgsmål.

Sådan konfigureres Disney + i England ved at narre Disney til at tænke, at du er i USA

Inden du kan bruge Disney + i Storbritannien, har du brug for en konto, men inden du får en, skal du narre Disney + til at tro, at du er i USA.

Hvordan gør du det?

Ved at få Disney + til at tro, at du er i USA.

Hvorfor? Da Disney + har sat en geo-blok på sin tjeneste for folk uden for USA.

Hvis du vil konfigurere Disney + i England, skal du bruge en VPN til at narre Disney til at tro, at du er i USA.

VPN-tjenester giver dig mulighed for at forblive sikrere på internettet med kryptering og en ændring af en IP (PrivateVPN bruger en 2048-bit kryptering med AES-256, som er den højeste grad af militær kryptering på markedet.) Mens du også kan ændre din placering på internettet, så du f.eks. kan opsætte Disney + i England.

Selvfølgelig tænker du måske, om VPN-tjenester er gratis, og nogle er, men hvis du ser for at fjerne blokering af underholdning, vil du ikke slippe af sted med en gratis VPN, da tjenester som Disney + har særlige sikkerhedsforanstaltninger på plads for at forhindre VPN-tjenester fra at arbejde. PrivateVPN? Det er ikke gratis, men det leveres med en 7-dages prøveperiode, og du kan få den til så lidt som $ 3,82 pr. Måned bagefter, hvilket er mindre end prisen på din kaffe og lidt under 13 cents om dagen.

PrivateVPN vil ikke kun give dig mulighed for at etablere Disney + i England, men også dem som Hulu, DAZN, HBO eller noget så simpelt som amerikansk Netflix. Og hvis du ikke kan lide det, kræver den 7-dages gratis prøveperiode ikke engang et kort, så hvis du beslutter, at det ikke er værd at bruge din tid, hvad enten det er for sikkerhedsmæssigt eller for at fjerne blokering af indhold, kan du fortsætte med din livet som intet skete.

Du skal bare downloade vores app, oprette en konto og oprette forbindelse til en understøttet region af Disney +.

Hvis du er på din telefon, tablet eller Amazon Fire TV, skal du bare søge efter PrivateVPN i din app store. Alternativt, hvis du er på en computer, skal du gå til vores Download-afsnit nederst på siden PrivateVPN.

Hvorfor Disney + ikke er tilgængelig i England og hvordan man opsætter Disney + i England

Problemet med dem, der kan lide Disney +, samt ESPN +, DAZN og Hulu, er, at de alle kræver et amerikansk kort for at oprette.

Og det er den sværeste del af denne vejledning.

Naturligvis er det bare ikke let at få et amerikansk kort, hvis du ikke er i USA.

Der er dog måder at omgå dette problem på.

Den nemmeste måde? For blot at bede en ven med et amerikansk kort om at hjælpe dig.

Har du ikke en ven med et amerikansk kort? Inden du går til den sidste mulighed, skal du prøve dine kort. Måske vil en af ​​dem arbejde.

Alternativet? At søge på internettet efter et forudbetalt virtuelt / forudbetalt kort udstedt i USA.

Derfor er Disney + ikke tilgængelig i England og hvordan man opsætter Disney + i England

Disney + vil sandsynligvis være tilgængelig i Storbritannien i fremtiden, men i øjeblikket vil PrivateVPN give dig mulighed for at fjerne blokering af både ESPN + og Hulu, hvis du vil tage Disneys pakkeaftale, og du kan prøve det risikofri med vores 7-dages gratis prøveversion. Vi beder ikke engang om et kort. Bare klik, angiv en e-mail og adgangskode, så er du god til at gå.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me