Hvilken streaming-enhed er bedst for dig

Hvilken streaming-enhed er bedst for dig

Af Michael Smolski, 2019-06-25 22:38:35 i Entertainment


Vi talte meget om streamingplatforme for nylig og diskuterede, om Netflix stadig er det værd med Disney Plus-lancering, men måske det større at se på er den streamingenhed, du vælger, fordi afhængigt af typen og dit land, noget af streaming tjenester, du vil have adgang til, er muligvis ikke tilgængelige. Hvilken streaming-enhed er bedst for dig? Lad os komme igang.

Hvilken streaming-enhed der er bedst for dig, afhænger af dine behov

Hvis du er en Apple-elsker og er vant til Apple-økosystemet, vil vi ikke fortælle dig, at den bedste streaming-enhed til dig er en Android-platform. Det giver bare ikke mening.

Der er mange platforme som Roku, som hverken er Apple eller Android baseret, som folk elsker, det kan være værd at overveje, hvis du ønsker at komme væk fra to store spillere, som Google og Apple er, men du er her, fordi du vil vide hvilken streaming-enhed er bedst for dig.

Så her er det.

Hvis du bare vil streame, hvad der spilles på din telefon, til dit tv, gør Google Chromecast et fantastisk stykke arbejde på det. Men hvis du vil vide, hvilken streaming enhed der er bedst for dig, fordi du ønsker at få mest muligt ud af din underholdning, så er svaret temmelig klart.

Hverken Roku, Chromecast eller Apple TV er muligheder der er værd at se på.

Hvorfor?

Der er to grunde.

  1. Du kan ikke installere Android-apps, der ville være tilgængelige i Android-appshop til telefoner. Det betyder, at du kun sidder fast med det, platformene giver dig adgang til, og det er ikke godt til underholdning. Hvis du vil se live tv med Hulu og er uden for USA, fungerer det ikke med hverken Chromecast, Apple TV eller Roku.
  2. Du kan ikke få en VPN på disse platforme, og det begrænser dine underholdningsmuligheder meget.

Hvis du vil se live tv med Hulu og have en VPN, kan du se Hulu uden for USA. Det er fordi VPN-tjenester giver dig mulighed for at ændre din placering uden at flytte.

Hvilken streaming-enhed er bedst for dig? Den, der giver dig adgang til al den underholdning, du vil have adgang til, uanset hvor du er.

Med en VPN kan du fjerne blokering af enhver platform, der i øjeblikket er blokeret i dit land eller det land, du besøger. Og i sidste ende er denne evne forskellen mellem en streaming-enhed, der er den bedste for dig eller ej.

Så hvilken streaming-enhed er bedst for dig? Amazon Fire TV Stick.

Fordelene ved en VPN-service

Hvis du bor i USA og i øjeblikket har et stort Netflix-bibliotek og har adgang til Hulu og DAZN, er det fantastisk.

Men det andet du forlader USA, Hulu, DAZN og mange andre platforme holder op med at arbejde med det samme. Og hvad angår Netflix? Dit bibliotek krymper markant. Hvis du rejser til det forkerte land, kan du muligvis kun få adgang til 15% af American Netflix.

Derfor er en streaming-enheds evne den vigtigste ting at se på, når du vælger hvilken streaming-enhed der er bedst for dig. Selvom du ikke planlægger at få en VPN snart snart.

Det er endnu værre for folk, der normalt ikke bor i USA. Mens DAZN er tilgængeligt i Canada, er det ikke sådan som Det Forenede Kongerige. For folk uden for USA er det ikke kun et spørgsmål om at fjerne blokering af det indhold, der generelt er tilgængeligt, at have en VPN. Det drejer sig om at bruge de fleste tjenester i første omgang.

Og det er her Amazon Fire TV Stick virkelig fremtræder som en streaming-enhed, der er det bedste for dig.

PrivateVPN? Det er i Amazon Appstore. Det understøtter også de mest Netflix-regioner sammen med platforme som BBC iPlayer, DAZN, Hulu, Amazon Prime og mange flere, som du kan læse om på vores blog, eller ved at spørge vores kundeservice. Åh, og det kommer også med Stealth VPN, som giver dig mulighed for at bruge en VPN i lande som Kina, hvor standard VPN-tjenester normalt ikke fungerer.

Og det er ikke tilfældet med hver service. Platformer som DAZN er nødt til at gøre en indsats for at forhindre VPN-tjenester i at arbejde med dem. Derfor investerer PrivateVPN i kvalitet frem for kvantitet. Mens andre tjenester tilbyder tusindvis af servere, leverer vi servere, der arbejder med de tjenester, som folk vil bruge.

Skal du bare få et smart tv?

Du ved nu, hvilken streaming enhed der er bedst for dig, men hvad nu hvis du lige har fået et smart TV? Er det en god mulighed? Det kommer an på.

Hvis du ikke rejser ofte og er i et marked for et tv, kan en god mulighed måske være at få et smart TV med Android TV, som også understøtter PrivateVPN, hvilket betyder, at du også kan fjerne blokering af alle de tjenester, du vil have adgang til, på det.

Problemet er, at de fleste smarte tv'ere ikke leveres med Android TV, så du er begrænset hvad angår valg, i mellemtiden kan Fire TV Stick tilsluttes ethvert moderne tv.

Det burde løse spørgsmålet om, hvilken streaming-enhed er bedst for dig

Det større spørgsmål, du måske har? Sådan bruges DAZN eller Hulu, hvis du er i et land, der ikke understøttes. Mens en VPN hjælper med det, er det ikke så simpelt som bare at bruge den rigtige VPN. Derfor laver vi guider om sådanne platforme på vores blog.

Og hvis du har brug for hjælp, hjælper vores kundesupport dig! Og ja, vores kundesupport er reel. Nogle sammenligner det endda med at føle sig som en "familie."

Skrevet af Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me