Hvad sker der med manglen på netneutralitet i USA

Hvad sker der med manglen på netneutralitet i USA

Af Michael Smolski, 2017-12-31 16:38:10 i Business
Har det hurtigst mulige internet i dit land. Betal for de bedste kabler, routere og extensions. Se dit 4K House of Cards i Full HD, fordi "dit internet er for langsomt."
Sådan ser manglen på netneutralitet ud. Bortset fra at se noget i HD i stedet for 4k er muligvis dit mindste problem. Måske bliver du nødt til at betale for at kunne betale med Paypal. Tror du, det er en vittighed? ”Naturligvis ville folk protestere.” Det sker i Portugal. Nu blokeres disse tjenester ikke nødvendigvis, men hvis du ikke betaler for en pakke, betaler du mere for at bruge dem, uanset hvad, betaler du mere.


Men hvad er de mulige konsekvenser af manglen på netneutralitet i USA?

Hvis internetudbydere fuldt ud kontrollerer hastigheden på websteder sammen med hvilke websteder der kan fås adgang til og til hvilke omkostninger, så hvordan har det indflydelse på brugerne af internettet?

Hvad sker der med manglen på netneutralitet i USA
Nogle virksomheder vælger muligvis at øge fortjenesten på tjenester, de ejer. Comcast ejer NBC. Netflix er populær og tæller som konkurrence. Comcast kan muligvis prøve at tilskynde brugerne til at bruge NBC ved at bremse Netflix for alle, der bruger Comcast som deres internetudbyder. Det ville øge deres overskud på NBC. De gør muligvis også noget helt andet og opkræver i stedet folk til endda at bruge Netflix og tjener derfor penge på tjenester, som de ikke ejer, men alle bruger. Folk stopper ikke med at bruge Netflix. De fleste betaler sandsynligvis dette gebyr.

Comcast gør muligvis dette. De vil have magten til at gøre dette lovligt.

Resultatet af den manglende netneutralitet vil være, at du sandsynligvis vil betale mere for at bruge de tjenester, du allerede bruger, og måske ikke får den mest effektive hastighed på nogle af dem. Og nogle vil blive forbudt helt.

Dog ser det dårligt ud, virksomheder, der vælger at øge deres overskud som sådan, er måske ikke også verdens ende. Hvordan får du kunder? Du tilbyder noget, som ingen firma tilbyder. Mens virksomheder muligvis bruger manglen på netneutralitet for at vinde deres tjenester, vil nogle virksomheder være i stand til at vinde kunder ved ikke at gøre noget, men deres mangel på handling mod netneutralitet kan være et salgsargument for at vinde flere kunder. Dem, der giver dig frihed og fuld adgang kan resultere i, at du begynder at bruge deres tjenester.

Kan en VPN være til hjælp mod netneutralitet, og hvordan vil det påvirke markedet?

Hvad sker der med manglen på netneutralitet i USA
Det afhænger af, hvordan internetudbydere takler hastighed på websteder. Hvis PrivateVPNs websted er nedsat, kan brug af en VPN hjælpe det med at være i sin normale hastighed. Hvis internet imidlertid leverer tackle websteder ved at fremskynde de websteder, de vil fremskynde i stedet for at bremse andre websteder, vil en VPN ikke være til meget hjælp.

En VPN kan forhindre, at sider nedsættes ved at skjule, hvilket websted der er adgang til. Det kan ikke hjælpe med at fremskynde dem. Det større problem vil dog ske, hvis en udbyder beslutter at blokere for f.eks. Vores websted. Manglen på et fungerende websted kan have stor indflydelse på enhver virksomhed.

Vil manglen på netneutralitet i USA forårsage et verdensomspændende fænomen af ​​den samme handling overalt i verden?

Hvad sker der med manglen på netneutralitet i USA
USA har en enorm indflydelse på handlingerne på denne planet. Enhver vigtig ting, der sker i USA, høres på tværs af nyhederne over hele planeten. Hver gang USA tager en kontroversiel handling, giver det andre lande en fornemmelse af, at de også har ret til at tage denne handling uden nogen konsekvenser.

”Hvis der ikke er nogen netneutralitet i USA? Hvad forhindrer os i at ikke have det heller? Der vil ikke være konsekvenser. ”

Mens USA har en stor indflydelse og kan have indflydelse på lande, har lande, der allerede ønsker det, allerede den eller en eller anden form for det. For eksempel Kina. Bortset fra i Kina er det regeringen, der har indflydelse på netværksudbydere. For eksempel, regeringen beordrede Kina til at blokere adgangen til virtuelle private netværk inden februar i 2018.

I USA har hvert selskab i det mindste frihed til at blokere, hvad de vil. I lande som Kina er det regeringen, der dikterer, hvad der er blokeret overalt. Og at blokere VPN-tjenester sammen med tusinder af websteder er et reelt problem.

Problemet er, at handlinger som USA giver andre lande mulighed for at gøre, som de vil. ”Gør du dette? Vi gør noget lignende. ”

Hvem vil kontrollere internetudbydere?

Internetudbydere vil kontrollere sig selv. Det er problemet. Uanset hvad der passer dem, kan de stort set gøre. Den FCC, der havde kontrol over dette, har ikke så meget magt i dette længere. Den føderale handelskommission vil dele noget magt nu om dette. Problemet er, at de sandsynligvis ikke er i stand til at forhindre internetudbydere i at tage nogen uetiske handlinger.
Hvad sker der med manglen på netneutralitet i USA

Vil du være i stand til at få adgang til ophavsretligt beskyttet materiale på Internettet?

Ikke i mange tilfælde. Dette er dog ikke noget nyt. Regeringer blokerer ofte ulovligt indhold. For eksempel Torrent-websteder. Men lige nu kan man generelt få adgang til det, der er blokeret. En VPN kan hjælpe dig med at få adgang til et websted, der er forbudt i USA, hvis du ændrer din placering. Et reelt problem sker, når indhold slettes, som for eksempel hvis en YouTube-video slettes. Hvis det er fjernet, kan du ikke få adgang til det.

Sagen er, at indhold altid blokeres. Og så genskaber nogen et websted, og det er tilbage igen. Det var dog meget længere at blokere et websted før, end det vil være.

Hvis internetudbydere har kontrol over, hvilke websteder der er blokeret, kan de let blokere websteder med ulovligt indhold, hver gang de dukker op. Hvis NBC har et nyt tv-show, og folk kan downloade det eller streame det på internettet, kan Comcast bare let blokere det websted, der viser det her uden problemer i et meget hurtigere tempo.

Så uanset om torrentwebsteder, streamingwebsteder eller Kodi-tredjeparts tilføjelser, kan du forvente at se mindre indhold på internettet i fremtiden, eller i det mindste vil det være sværere at finde det.

Bør du begynde at bruge en VPN?

Lige nu kan en VPN give dig mulighed for at være praktisk talt på ethvert sted, mens du også krypteres. Du kan få adgang til ethvert indhold, du ønsker, blot ved at ændre din placering. I fremtiden? Når nettoneutralitet faktisk er forsvundet, vil du være i stand til at omgå aftagelse af websteder, forudsat at de er nedsat i forhold til at eksklusive websteder er i hurtigere hastighed.

Se vejledningen til, hvordan du konfigurerer den på computere og mobile enheder.

Vil netto neutralitet være tilbage?

At være i stand til at gøre, hvad du vil på den ene side, er frihed. Denne frihed kan også forhindre millioner i at gøre, hvad de vil. Frihed kan dræbe frihed.

Hvad sker der med manglen på netneutralitet i USA
Netneutralitet vil forblive, og det vil gå. I en forstand, hvor USA med at slippe af med det åbnede muligheder for mange andre lande, der aldrig vil vende tilbage til at have en form for nettoneutralitet, når de først har fjernet den. I USA? Det vil sandsynligvis være tilbage i fremtiden. USA er et land, hvor mennesker kan have en stor indflydelse, når de engagerer sig i noget. Det er også et fuldt demokrati. Og baseret på mængden af ​​modstand, når det kommer til det, er det kun et spørgsmål om tid.

Skrevet af Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me