Hur man tittar på TVN Player i Storbritannien

Hur man tittar på TVN Player i Storbritannien

Av Michael Smolski, 2019-01-22 09:53:05 i Entertainment


Netflix är bra men vad händer om du eller dina föräldrar vill titta på TVN-spelare i Storbritannien? De eller du kan inte som det bara finns i Polen. Tja, om de inte köper ett speciellt paket för människor utanför Polen, kommer du inte att kunna se TVN-spelare i Storbritannien. Och även om du gör det har du fortfarande inte tillgång till allt innehåll på TVN Player vilket innebär att du i princip betalar för åtkomst till program som Kuba Wojewódzki som du kan få tillgång gratis när du är i Polen.

Det är antingen att du betalar pengar för begränsat innehåll, eller så läser du vad vi måste dela så att du kan titta på det begränsade innehållet utan kamp varje gång du ändrar din plats och även om du är utanför EU. Med denna metod kan du också titta på IPLA utanför Polen med många andra fördelar som att kunna komma åt amerikanska Netflix.

Men varför kan du inte titta på TVN Player i Storbritannien gratis??

Om du går in på player.pl eller söker efter TVN Player på Google och försöker titta på vad som helst på TVN Player i Storbritannien, får du bara veta vad du får höra när du försöker komma åt BBC iPlayer utanför Storbritannien, som du inte kan på grund av licensproblem. Förutom när du är på BBC kan du inte göra det, på TVN Player säger de att du kan betala så att du kan göra det.

Fortsätt läsa för att lära dig hur man undviker det.

Hur man tittar på TVN Player i Storbritannien

För att titta på TVN Player i Storbritannien utan att behöva betala måste du få TVN Player att tro att du är i Polen. Det är allt du behöver göra.

Förutom att det inte är så enkelt som man kanske tror men mer om det på en minut.

Vi hjälper människor som dig att få tillgång till innehåll som du normalt inte skulle kunna komma åt på grund av geo-block. Oavsett om det hjälper människor att komma åt blockerade webbplatser på flygplatser i Kina, hjälpa människor att inrätta DAZN i Australien eller bara hjälpa människor att titta på amerikanska Netflix i Storbritannien, oavsett vad det är, vi hjälper.

Hur man får TVN-spelare att tro att du är i Polen för att titta på TVN-spelare i Storbritannien?

För att titta på TVN Player måste du ha den här saken som kallas en VPN som är ett virtuellt privat nätverk, och som låter dig praktiskt taget befinna dig på en annan plats än du är. Till exempel har PrivateVPN 59 olika serverplatser, och antalet ökar varje månad.

Om du vill titta på TVN-spelare i Storbritannien, registrera dig för PrivateVPN, ladda ner vår klient som stöds på alla större plattformar, anslut till en polsk server och titta på TVN Player i Storbritannien.

Hur man tittar på TVN Player i Storbritannien på mobila enheter

Precis som med de flesta appar med geo-block har TVN Player också en app som bara är tillgänglig för nedladdning på den polska marknaden, vilket är ganska dumt med tanke på att vissa människor kan betala för ett abonnemang men inte kan ladda ner appen på deras mobila enhet.

Om du vill titta på TVN Player i Storbritannien på en mobil enhet behöver du en app.

När det gäller Apple-enheter måste du logga ut från ditt iCloud-konto följt av att skapa ett nytt baserat i Polen. Om du bara ändrar din plats på ditt nuvarande konto förlorar du allt.

När det gäller Android-enheter gäller det motsatta. Du måste ändra din region för att vara i Polen på ditt nuvarande konto.

  • För att göra det, gå till payments.google.com, Klicka på inställningar och då Land.
  • Det väljer polen som din plats.
  • När du har gjort det, gå till inställningar, och tryck på Apps där du behöver hitta Google Play Store, och tryck på Tvinga stopp. Slutligen medan jag fortfarande är i inställningar, gå till Lagring, tryck på appar, hitta Google Play Store och klicka på knappen i kapsyler som anger RADERA DATA.

Det skulle låta dig ladda ner TVN Player i Storbritannien.

Du kan fråga "Varför PrivateVPN istället för en annan VPN?"

För det första finns det inga gratis VPN-tjänster som tillhandahåller fungerande polska servrar. PrivateVPN är inte heller gratis, men den valdes som den bästa värdetjänsten för 2018, och kommer sannolikt att vara för 2019, men jämfört med de mest populära VPN-tjänsterna i Polen är PrivateVPN långt framme med mycket lika priser. Om du behöver Stealth VPN om du vill komma åt blockerat innehåll i Kina har vi det. Om du vill ha frihet när det gäller kryptering eller fullt skydd mot läckage har PrivateVPN det.

Det viktigaste för dig är PrivateVPN den bästa VPN för Netflix. Om du vill titta på olika regioner i Netflix i Storbritannien eller Polen stöder PrivateVPN mest, och det är inte något som sägs bara av oss utan också avslutats av Comparitech baserat på 5 000 manuella tester. Vi stöder också alla andra stora underhållningsplattformar som DAZN, Hulu och Amazon Prime med många andra.

Och om du testar det och beslutar att vi inte erbjuder det du vill, erbjuder vi 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me