Hur man tittar på NFL på DAZN

Hur man tittar på NFL på DAZN

Av Michael Smolski, 2019-08-26 13:51:12 i Entertainment


Vill du titta på NFL ON DAZN? Ärligt talat kommer NFL att fungera på alla DAZN-konton, med några justeringar. Och om DAZN för närvarande inte finns i ditt land, oroa dig inte. Vi har något åt ​​dig också. Och det är om du vill titta på NFL RedZone, NFL Sunday Ticket eller NFL Network 24/7.

Hur man tittar på NFL på DAZN om du är i USA

Om du bor i USA är du van vid att ha alla underhållningsplattformar direkt utan problem, vare sig det är Netflix, Hulu eller Amazon Prime. DAZN? Det är också tillgängligt, men oerhört begränsat och mer en konkurrent till UFC Pass snarare än en plattform att titta på alla sporter på när det gäller USA.

Om du vill titta på NFL på DAZN i USA måste du få DAZN att tänka att du är i Kanada eftersom det är där NFL på DAZN är.

Kanadensiska DAZN? Det kommer med MLB, Premier League, MLS, UEFA Champions League, La Liga, Ligue 1, Serie A och naturligtvis NFL, och det är bara för att nämna några av de mest populära ligorna. Det finns mycket mer som DAZN erbjuder.

Hur får du kanadensiska DAZN i USA?

Genom att använda ett VPN för att ändra din plats praktiskt taget.

VPN-tjänster erbjuder många fördelar som kryptering, men 51% av människor använder VPN-tjänster av underhållningsskäl, som att titta på NFL på DAZN.

Nyckeln till att titta på NFL på DAZN med ett VPN men? En VPN som stöder DAZN. Många faller för misstaget att tro att bara för att en tjänst har många servrar, att den stöder flest tjänster.

Och det är inte verkligheten.

Naturligtvis läser du detta på vår webbplats och vi är ett VPN-företag, men vi kommer inte att säga att PrivateVPN är den enda tjänsten som du kan titta på NFL på DAZN med. Det gör vi inte. Men vi är en av få tjänster som stöder DAZN, och du kan prova oss riskfritt för att se om vår tjänst uppfyller dina standarder.

Våra recensioner är bra, men de som lämnar recensioner bor inte i ditt hem, så det är bättre att prova det själv. Och att göra det utan några risker.

När du sätter på PrivateVPN-appen ser du DAZN. Anslut till den kanadensiska servern, så är du i. Slå bara på DAZN, så får du tillgång till den kanadensiska DAZN som låter dig titta på NFL på DAZN. Annars kan du också ansluta till våra andra DAZN-regioner som har stöd som också har något unikt innehåll som inte är tillgängligt i Kanada eller USA.

Hur man tittar på NFL på DAZN utanför USA

Om du är utanför USA och vill titta på NFL på DAZN och är i ett land som redan stöder DAZN gäller samma exakta steg som om du vill titta på NFL på DAZN i USA.

Du kan registrera dig för en riskfri prövning med PrivateVPN följt av att ansluta till en av servrarna som stöder DAZN. Så enkelt som det.

Det som inte är så enkelt är att titta på NFL på DAZN om du är i ett land som för närvarande inte stöder DAZN alls.

Hur man tittar på NFL på DAZN om ditt land inte stöder DAZN alls

Den här metoden visar inte bara hur du tittar på NFL på DAZN. Det låter dig titta på alla DAZN som PrivateVPN stöder oavsett om det är amerikanska, kanadensiska eller italienska.

Naturligtvis är det första steget att ha en VPN som kan kringgå DAZNs block, men om du vill titta på NFL på DAZN måste du också ha ett konto, och för det måste du ha ett kort från regionen du registrerar dig.

Oavsett om det är ett amerikanska, kanadensiska eller italienska kort, spelar det ingen roll så länge du har ett därifrån. (När mer DAZN-support läggs till kommer du att kunna använda fler kort.)

Här är några av våra förslag för att få ett kort som fungerar med DAZN:

  1. Fråga någon runt. Om någon redan har ett DAZN-konto kan de kanske dela. Annars fråga om de har ett kort som har utfärdats i någon av regionerna. Kanske erbjuda att dela ditt konto för deras hjälp.
  2. Få ett förbetalt / betalkort som utfärdats i något av de redan nämnda länderna.
  3. Få ett virtuellt förbetalt / betalkort som utfärdats i något av dessa länder.

Att få ett kort för att ställa in DAZN för att sedan titta på NFL på DAZN kräver tålamod, men ärligt talat är det värt att vänta på DAZN. Candian DAZN är bara $ 150 för det första året. Det är bara 100 euro. Mindre än 10 euro per månad för åtkomst till ett paket som 30 euro per månad buntar från standard kabel-TV inte tillhandahåller.

BONUSTIPS: Har pengar på ditt förbetalda eller virtuella kort. Företag måste verifiera kort, och om det inte finns några pengar alls på det, kan de inte göra det. Därför kan du inte registrera dig, även om du registrerar dig för ett gratis konto.

Om du använder en VPN som stöder DAZN + med rätt kort kan du titta på NFL på DAZN.

På vissa enheter kanske du behöver (eller vill) DAZN-appen som du inte har några problem med att ladda ner om det redan finns i en stödd region, men som inte visas om regioner där DAZN inte fungerar. Vi täcker det nedan.

Vad vi också kommer att täcka nedan är hur man kan titta på NFL på DAZN på plattformar som Apple TV, Roku, PS4, Xbox och Chromecast som inte fungerar även om DAZN normalt fungerar i ditt land, om det inte är kanadensiska DAZN.

Hur man tittar på NFL på DAZN på Apple-enheter

Logga ut från ditt nuvarande iCloud-konto, följt av att skapa ett nytt baserat i USA eller en annan region som stöds.

Det är allt. Din butik kommer nu att visa dig DAZN.

Se bara till att skapa ett nytt konto istället för att ändra dina inställningar i ditt nuvarande konto eftersom det skulle leda till att du förlorar all information.

Naturligtvis fungerar PrivateVPN på Apple-enheter precis som på andra plattformar som vi kommer att nämna.

Hur man tittar på NFL på DAZN på Android-enheter

När det gäller Android-enheter är det värt att kolla Googles guide för att ändra platsen för din butik.

Precis som på Apple-enheter, se till att byta till en DAZN-stödd region.

Begränsningen av denna metod är att du bara kan byta butiksområde en gång per år, men du kan också skapa ett helt nytt konto eller växla mellan. Annars på Android är det relativt enkelt att ladda ner appen från Google. Se bara till att du gör det från en pålitlig källa.

Hur man tittar på NFL på DAZN på Amazon Fire TV-enheter

  • Gå till ditt Amazon-konto i webbläsaren.
  • Klicka på konton & listor, följd av Hantera ditt konto och ditt innehåll.
  • Ändra din region för att vara i USA eller en annan region som stöds.
  • Gå till din Amazon Fire TV-enhet. Välj inställningar och Mitt konto.
  • Avregistrera och logga in på ditt konto igen.

Du kan bli ombedd att tillhandahålla ny betalningsinformation när du gör det när du försöker ladda ner DAZN. Om du gör det ska du ange kortet du använde.

Om det inte fungerar kan nedladdning av appen från andra källor vara det bästa alternativet för dig.

Vi beskriver hur du gör det delvis i vår guide om jailbreaking Fire TV Stick. Se bara till att hitta en pålitlig version av DAZN att ladda ner.

Hur man tittar på NFL på Dazn på alla andra enheter

Vare sig du är i en DAZN-stödd region men utanför Kanada, eller i en region som inte stöds av DAZN alls, kommer du att ha problem med att titta på NFL på DAZN på enheter som Roku, Apple TV, Chromecast, PS4, Xbox och mycket av smarta TV: er.

Lösningen? Helst, bara få Fire TV Stick.

Naturligtvis vill inte alla investera pengar i en Fire TV Stick. Lösningen på det?

Använd ett VPN med din router. Genom att göra det kommer allt i ditt nätverk att ändra plats, vilket är både bra och dåligt, men en enda lösning för tillfället. Vi har några grundläggande guider som ska hjälpa dig med den processen. Vi arbetar också med att släppa fler av de som du hittar på vår blogg när de kommer ut.

Det är så att titta på NFL på DAZN

Beroende på var du bor och vilken plattform du använder kommer processen att variera, men i vilket fall som helst bör du kunna titta på NFL på DAZN i slutet av denna guide.

Och om du registrerar dig för PrivateVPN, kanske du också hittar våra guider om hur du får åtkomst till allt Netflix-innehåll eller hur du konfigurerar DAZN användbart. Vi har gott om innehåll på vår blogg kring hur man kan blockera de flesta tjänster som är blockerade oavsett om de nämns, eller HBO NU, Amazon Prime, Hotstar, Hulu, många många andra.

Kolla in det.

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me