Hur man tittar på Netflix utan en smart-tv

Hur man tittar på Netflix utan en smart-tv

Av Michael Smolski, 2019-03-10 11:21:08 i Entertainment


Vill du titta på Netflix utan smart TV? Kanske har du en smart TV, men vill komma åt liknande amerikanska Netflix eftersom din plats begränsar dig till innehåll? Det här inlägget låter dig titta på Netflix utan smart TV, men inte bara det, i det här inlägget kommer du att lära dig hur du kan titta på det mest möjliga Netflix-innehållet på din TV så att du kan få ut mesta möjliga av ditt nuvarande prenumeration.

Vilka är möjligheterna om du vill titta på Netflix utan en smart-tv?

  • Den snabbaste metoden att implementera kommer att bestå av att ansluta din bärbara dator till din TV med en HDMI-kabel som du mer än troligt har runt. Det här alternativet kräver uttag i närheten för att slå på din bärbara dator för längre användning, men helst också en lång HDMI-kabel så att du kan byta program utan för mycket besvär. Det här alternativet ger dig också tillgång till det mest möjliga Netflix-innehållet, även om det inte är den enda metod som kommer att göra det. Mer om det nedan.
  • Genom att köpa sådana som Apple TV, Roku eller Chromecast. Dessa fungerar och gör att du lätt kan komma åt liknande plattformar som Hulu, men de kommer inte att ge dig tillgång till mest Netflix-innehåll, och är inte ett bra alternativ om du reser och vill komma åt ditt favoritinnehåll som den andra gången du ändrar din plats kommer en hel del av det innehåll som du för tillfället kommer att blockeras på grund av att det inte finns tillgängligt på din plats.
  • Genom att få en Fire TV Stick / Cube. Detta är vårt favoritalternativ på grund av Amazonas öppenhet. De är mycket mer öppna när appar går än alla andra företag med liknande enheter som du kan ansluta till en TV. Genom att ansluta Fire TV Stick till din TV gör du ganska mycket din TV till en smart TV, men mycket smartare. Oavsett underhållningsplattformar som är blockerade i ditt land kan du ganska låsa upp med Fire TV Stick.

Hur man tittar på det mest möjliga innehållet i Netflix utan en smart TV

Om du bor i Kanada saknar du automatiskt mer än hälften av innehållet som American Netflix har att erbjuda. Det blir bara värre ju längre bort du kommer från USA. 197 TV-program och 548 filmer på Netflix är vad du kommer att få om du är i Indien. Inte exakt värt pengarna, va?

Om du ansluter din bärbara dator till en TV eller Fire TV Stick till en TV kan du titta på det mest möjliga Netflix-innehållet där ute.

Hur?

På grund av det faktum att du normalt sett skulle titta på Netflix utan en smart TV eller ens på en smart TV, skulle du vara begränsad till den plats du befinner dig just nu som kan vara bra eller inte för bra. Om du reser ofta, kommer du att drabbas mycket så mycket som Netflix särskilt. Metoden vi delar kringgår Netflix geo-block.

Just nu ser Netflix att du befinner dig på din nuvarande plats. Om du kan lura Netflix att tro att du befinner dig på en annan plats, en som erbjuder mer innehåll, kommer du att kunna få tillgång till mycket mer Netflix-innehåll. Och förresten, när du letar efter hur du kan titta på Netflix utan en smart TV, kanske du tror att amerikanska Netflix är den enda du ska få tillgång till, men det är inte sant. Amerikanska Netflix kanske har mest innehåll, men det har inte allt. Till exempel är showen Power i Storbritannien medan den inte är i USA.

Hur lurar du Netflix? Genom att använda ett VPN som låter dig ändra din plats utan att fysiskt flytta.

Och den bästa VPN för Netflix? PrivateVPN. Och det är inte något vi bara har gjort. Comparitech gjorde 5 000 manuella tester som jämför VPN-tjänster så långt Netflix går, och PrivateVPN stöder det bredaste utbudet av servrar vilket innebär att du kan komma åt det bredaste biblioteket med Netflix-innehåll med det. Och ja, det fungerar också som Hulu, DAZN, Amazon Prime, HBO och många andra plattformar som har begränsningar på vissa platser.

Hur man tittar på Netflix utan en smart-tv med en bärbar dator när man försöker titta på det mest Netflix-innehållet

När du ansluter en bärbar dator till en TV med en HDMI bör skärmen automatiskt visa innehållet på din bärbara dator på din TV. Om det inte gör det på ett Windows måste du högerklicka med musen, följt av genom att trycka på Bildskärmsinställningar. Där kommer du att kunna justera inställningarna så att din TV-skärm blir ditt innehåll.

När du har kommit fram till det handlar det om att få Netflix och PrivateVPN på din enhet. Väldigt lätt. Ladda bara ner det i din butik, vare sig du är på din Mac eller Windows. Så långt som PrivateVPN? Ladda ner den från vår webbplats. Du hittar det i vår Ladda ner avsnitt längst ner på vår sida. Installera den och anslut till vilken server som fungerar med Netflix.

Och det är allt. Det är så du tittar på Netflix utan en smart TV med bara en bärbar dator.

Hur man tittar på Netflix utan en smart-tv med Fire TV-sticken när man försöker titta på det mest Netflix-innehållet

På Fire TV Stick måste du gå in i Amazon Appstore och ladda ner Netflix-appen tillsammans med PrivateVPN-appen. Slå på PrivateVPN, anslut till en amerikansk server med Netflix-support eller något annat som stöder Netflix, avsluta PrivateVPN och slå på Netflix. På så sätt får du tillgång till mer Netflix-innehåll medan du tittar på Netflix utan en smart TV.

Det är så att titta på Netflix utan en smart-tv

Du kanske frågar varför Apple TV eller Chromecast inte fungerar med den här metoden, och svaret är ganska enkelt. Dessa plattformar stöder inte VPN-tjänster, och även om de tillåter dig att titta på Netflix, kommer de att begränsa dig så långt tillgången till innehåll går.

Och kan du använda andra VPN-tjänster? Säker. Men gratis de fungerar inte med Netflix, och de som fungerar med Netflix är ofta för höga. PrivateVPN erbjuder en lösning som är prisvärd och som fungerar med de flesta Netflix-regionerna. Och med vår nyligen designade app för Android- och Amazon Fire TV Stick-enheter är PrivateVPN nu bättre än någonsin.

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me