Hur man tittar på Hulu utanför USA på Fire TV Cube

Hur man tittar på Hulu utanför USA på Fire TV Cube

Av Michael Smolski, 2018-10-18 08:27:43 i Entertainment


Fick du nyligen en Fire TV Cube? Bor du utanför USA? Vill du titta på Hulu utanför USA på Fire TV Cube? Lätt. Tja, inte så lätt, men vi vet hur du gör det, så vi hjälper dig att ta reda på det.

Den främsta orsaken till att du inte kan titta på Hulu utanför USA på Fire TV Cube

Rättigheter. Rättigheter för filmer och program kostar. Och Hulu? Hulu gör ett otroligt jobb som gillar Netflix och Amazon Prime misslyckas med avseende på visningar som pågår just nu. Med Hulu kan du se det senaste avsnittet av en viss show, en dag efter det har släppts, och det är ganska otroligt. Men det kostar också, och att förse att världen över skulle vara extremt kostsamt. Och för människor att använda detta världen över skulle det inte vara bra för företag som innehar dessa rättigheter. Därav Hulu pressas enormt. Resultatet? Du kan inte se Hulu utanför USA på Fire TV Cube eller någon annan enhet.

Och det finns tre steg för att lösa denna fråga. De är också inte enkla, men om du vill titta på Hulu måste du registrera dig och du måste kunna lura Hulu att tro att du är i USA. Åh, och naturligtvis måste du också ladda ner Hulu-appen på Fire TV Cube.

Registrerar på Hulu för att titta på Hulu utanför USA på Fire TV Cube

Detta är inte den viktigaste delen, och kanske har du redan ett konto, och i så fall kan du hoppa över den här delen, men om du vill titta på Hulu utanför USA på Fire TV Cube, är detta det svåraste att do.

För att registrera ett Hulu-konto, gå till Hulu-webbplatsen på din telefon eller dator. Du måste också ha ett amerikansk kort. Och det är ett problem för de flesta.

Senare kan du använda kuponger för att betala, men till en början måste du betala med ett kort. Mitt råd? Be en vän i USA att hjälpa dig. Allvarligt. Antingen be dem betala för det eller be dem köpa dig ett förbetalt kort i butiken.

Du kan också prova virtuella online-kort, även om din framgångsgrad med att använda ett kanske inte är så bra. Det handlar om att prova tills du får den att fungera. Gör lite forskning eftersom metoderna som fungerar ändras hela tiden.

Men du måste också lura Hulu, för att registrera och övervaka Hulu utanför USA på Fire TV Cube.

Att göra Hulu arbete för att titta på Hulu utanför USA på Fire TV Cube

Vill du titta på Hulu utanför USA på Fire TV Cube? Du måste lura Hulu att tro att du är i USA. Det är det enda tillgängliga alternativet om du inte vill flyga till USA varje gång du vill titta på Hulu.

Och för det behöver du ett VPN. En VPN är ett virtuellt privat nätverk, och när du väl är ansluten till det och anslutet till en server i ett annat land kommer du praktiskt taget att vara där, vilket betyder att när det gäller internet kommer du att kunna se Hulu om du är ansluten till en Amerikansk server.

MEN De flesta VPN-tjänsterna fungerar inte med HULU!

Om Hulu måste se till att människor i andra länder inte kan titta på Hulu utanför USA på Fire TV Cube, kommer de naturligtvis att veta att VPN-tjänster finns. Och på grund av att de flesta VPN-tjänster inte fungerar med Hulu.

PrivateVPN? Den har fungerande amerikanska VPN-servrar som stöder Hulu.

Skapa ett konto med PrivateVPN. Ladda ner klienten som finns på Fire TV Cube och anslut till en Hulu-stödd server. Lätt? Japp.

Men vänta, hur är det med Hulu-appen??

Hur man installerar Hulu-appen för att titta på Hulu utanför USA på Fire TV Cube

Fire TV Cube har flera app-butiksplatser. Amazon Appstore? Om du vill att Hulu ska ses i det, det måste vara den amerikanska.

För det måste du gå in på Amazonas webbplats. Gör det på din bärbara dator, om du kan. Gå in i konton & listor följd av Innehåll & enheter. Där måste du uppdatera din plats för att vara i USA. Och se till att använda en riktig adress. Sök efter en adressgenerator på Google.

Efter det måste du avregistrera din Fire TV Cube genom att gå in inställningar följd av Mitt konto, och senast genom att trycka på Avregistrera. Du måste sedan vänta några ögonblick och lämna dina uppgifter igen. Bortsett från,

den här gången ser du amerikanskt innehåll.

Du kanske fortfarande har problem. Till exempel med att ladda ner Hulu även om du ser det. Din nuvarande betalningsmetod kan vara det problemet. Du kanske måste ta bort det eller på annat sätt tillägga ett som finns i USA, vilket inte borde vara ett problem om du har ett förbetalt kort för Hulu-registrering. Och virtuella kort fungerar mycket enkelt med detta steg. Leta bara efter en på internet.

Efter det är du redo att gå.

Se Hulu utanför USA på Fire TV Cube

Oavsett om du vill titta på Hulu utanför USA på Fire TV Cube eller Fire TV Stick är stegen desamma.

De skiljer sig dock mellan vissa plattformar, och för det har vi andra Hulu-relaterade inlägg, till exempel en om att titta på Hulu utanför Kanada eller den övergripande Hulu-guiden.

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me