Hur man tittar på Hotstar utanför Indien

Hur man tittar på Hotstar utanför Indien

Av Michael Smolski, 2019-07-04 19:01:00 i Guider


Vill du titta på Hotstar utanför Indien, vare sig det är i Frankrike, USA, Kanada eller Storbritannien? Vi skyller inte på dig. Hotstar är till skillnad från någon annan tjänst där ute som erbjuder både ett brett utbud av shower och filmer, samtidigt som det täcker vissa sporter, samtidigt som det har ett gäng gratis innehåll utan registrering. Om du är på rätt plats.

Tidigare täckte vi hur man kan titta på DAZN, Hulu och Amazon Prime, men vi har aldrig täckt hur vi kan titta på Hotstar utanför Indien, tills nu. Och ärligt talat är det ganska enkelt om du vet rätt information.

Hur man tittar på Hotstar utanför Indien om du är i USA eller Kanada

Två av regionerna där Hostar expanderade till utanför Indien är Kanada och USA.

Om du bor i dessa länder, i teorin, behöver du inte fortsätta läsa. Men om du vill spara pengar medan du får mer innehåll, rekommenderar vi att du håller dig fast.

Indisk valuta är värd mycket mindre än USA. Faktum är att den genomsnittliga personen har råd med ett hotell som skulle betraktas som ett 5-stjärnigt hotell, om de skulle besöka Indien, utan problem, i flera dagar.

Om du skulle ta ut amerikanska priser i Indien skulle de flesta inte ha råd med Hotstar. Å andra sidan, om du skulle ta ut indiska priser i USA, skulle tjänsten troligen inte överleva eftersom det är mycket fler kostnader för att hålla en tjänst i USA än i Indien.

Problemet med att betala för Hotstar i USA är inte att tjänsten är för dyr, utan att den inte har allt innehåll som den mycket billigare indiska Hotstar gör. Och det är det främsta skälet till att de flesta bör använda Indian Hotstar om de vill titta på Hotstar utanför Indien.

Hur man tittar på Hotstar utanför Indien

Oavsett om du är i USA, Kanada eller utanför dessa två länder och vill titta på Hotstar utanför Indien, precis som med Netflix, är nyckeln att lura tjänsten att tro att du är i rätt land.

Och för att göra det behöver du ett VPN.

Om du inte är medveten om vad en VPN är, för att förklara kort, tillåter VPN-tjänster att du ändrar din plats, praktiskt taget samtidigt som du håller dig säker på internet, vilket vi täckte i vissa andra blogginlägg..

Med en VPN kan du titta på Hotstar utanför Indien genom att ändra din plats till att vara i Indien precis som du kan titta på American Netflix utanför USA, och precis som du kan titta på Hulu utanför USA och på platser som Kanada.

Nyckeln är att ha ett VPN som stöder Hotstar eftersom det inte är så enkelt som att bara använda någon VPN eftersom tjänster kan upptäcka när du använder ett VPN. PrivateVPN? Det är inte den enda leverantören som stöder Hotstar, men den är en av få. Med det sagt stöder PrivateVPN de flesta Netflix-regionerna på marknaden, samtidigt som de stöder tjänster som Amazon Prime, DAZN, Hulu och många fler som du kan läsa om på vår blogg.

Men här är saken. Vi kommer inte säga att vi kommer att ge dig en "buffertfri" upplevelse med PrivateVPN. Om ditt internet inte är tillräckligt bra till en början kan inget VPN garantera en "buffertfri" upplevelse. Det vi kommer att berätta för dig är att våra kunder älskar vår tjänst så mycket att vi erbjuder en kostnadsfri 7-dagars rättegång utan några begränsningar alls. Ärligt talat är det förmodligen den enklaste rättegången att registrera sig för, där ute.

Installera Hotstar för att kunna se Hotstar utanför Indien

Om du undrar om dina möjligheter om du vill titta på Hotstar utanför Indien, är det fantastiska med Hotstar att du totalt sett kan titta på Hotstar utanför Indien, vare sig det är på din telefon eller bärbar dator, från din webbläsare.

Men om du vill ha appen kommer vi att gå igenom det för dig också.

Hur man tittar på Hotstar utanför Indien på iPhones och iPads

Om du vill titta på Hotstar utanför Indien på din iPhone eller iPad, om du är i ett område där Hotstar inte dyker upp i din Apple App Store, måste du först logga ut från ditt iCloud-konto.

När du har gjort det skapar du ett nytt konto med din plats i en av de stödda regionerna som USA och laddar ner Hotstar följt av nedladdning av PrivateVPN.

Se till att skapa ett konto, dock! Om du försöker ändra inställningarna på ditt nuvarande konto kommer du att förlora allt.

Hur man tittar på Hotstar utanför Indien på Android-enheter

På Android-enheter, för att titta på Hotstar, måste du ändra din nuvarande region igen för att vara i en av de stödda regionerna.

Google har en guide kring det. Annars öppnar du bara Hotstar i din webbläsare.

Kommer du att kunna titta på Hotstar utanför Indien på Chromecast?

En vanlig missuppfattning som sprids av guider är att du kan titta på Hotstar utanför Indien på Amazon Fire TV Stick. Sanningen är att du inte kan göra det, medan din telefon eller bärbara dator kan lura Hotstar, men din Chromecast kommer fortfarande att vara baserad i ditt riktiga land eftersom VPN-tjänster inte stöds på Chromecast. Och därmed fungerar inte Hostar för dig utanför Indien.

Om du vill titta på Hotstar utanför Indien rekommenderar vi att du antingen skaffar Amazon Fire TV Stick eller Android TV.

Hur man tittar på Hotstar utanför Indien på Fire TV Stick?

  • Gå till ditt nuvarande Amazon-konto i webbläsaren.
  • Välj konton & listor följd av Hantera ditt konto och ditt innehåll.
  • Ändra din region för att vara i USA.
  • Gå till din Amazon Fire TV-enhet. Välj inställningar och Mitt konto.
  • Avregistrera och logga in på ditt konto igen.

Det låter dig ladda ner Hotstar för att sedan titta på Hotstar utanför Indien.

Det är så att titta på Hotstar utanför Indien

Om du vill titta på Hotstar utanför Indien, ärligt talat, det är inte svårt. Det finns många andra tjänster som är svårare att blockera som vi täckte på vår blogg tidigare.

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me