Hur man tittar på Game of Thrones säsong 8 utanför USA

Hur man tittar på Game of Thrones säsong 8 utanför USA

Av Michael Smolski, 2019-02-13 18:21:24 i Entertainment


När du tillbringar 2 år på att göra sex avsnitt av en säsong med de människor som har sett det redan kallar det "6 filmer", vet du att du är ute efter en behandling när det gäller kvalitet. Och med tanke på hur mycket det fortfarande är att veta, om du inte tittar på Game of Thrones säsong 8 direkt, måste du möta spoilers. Hur undviker du det? Genom att titta på det direkt. Och det är därför du letar efter hur du kan titta på Game of Thrones säsong 8 utanför USA. Medan du är ansluten till USA oavsett var du bor, kanske du inte kan se Game of Thrones säsong 8 utanför USA snabbt nog för att spoilrarna inte ska förstöra din upplevelse.

Det är därför vi gjorde hur man tittar på Game of Thrones säsong 8 utanför USA: s post.

Vilka möjligheter har du om du vill titta på Game of Thrones säsong 8 utanför USA?

Det finns bara 3 möjligheter om du vill titta på Game of Thrones säsong 8.

  1. Du tittar på HBO med ditt TV-abonnemang. Troligen en kostnad på över € 50 per månad. Minst € 40 överskott. Inte heller ett bra alternativ om du reser mycket. HBO erbjuder HBO GO som är en gratis tjänst för människor som redan har tillgång till HBO i USA, men du är här för att du vill titta på Game of Thrones säsong 8 utanför USA.
  2. Du tittar på det olagligt på internet. Nu är teknisk strömning av innehåll inte olagligt överallt, men vill du ärligt talat spendera tid på att försöka hitta en ström som fungerar på webbplatser fyllda med skadlig programvara av alla slag? Om du är villig att infektera din dator, så bra, men inte gör något misstag, kommer Games of Thrones inte att bli lika tillgängligt för streaming som andra program, och viktigast av allt, vill du titta på en TV-program som är mest troligt kommer att leverera något som aldrig har levererats i en show i skit kvalitet? Jag gör inte.
  3. Du registrerar dig för HBO NU som är en on-demand-tjänst av HBO som erbjuder obegränsat innehåll från HBO-liknande men för en mycket lägre kostnad än på TV-abonnemang. Faktum är att du kan få HBO NU, Hulu, Netflix och DAZN, vilket ger dig mycket mer innehåll än på TV, till ett bättre pris, med innehåll som du faktiskt vill titta på, till exempel Game of Thrones på HBO som är vad du är här för eller levande sporter på DAZN.

Om du vill titta på Game Of Thrones säsong 8, tillåter HBO NU dig att titta på det när du vill, i bästa möjliga kvalitet, så att du kan titta på det utan att behöva ta itu med spoilervarningar. Problemet? HBO NU fungerar inte riktigt utanför USA. När allt kommer omkring, behöver du förmodligen inte söka efter ett sätt att titta på Game of Thrones säsong 8 utanför USA.

Hur får du HBO nu för att titta på Game of Thrones säsong 8 utanför USA?

Det leder till att lura HBO att tro att du är i USA.

Det är allt du behöver göra för att kunna se Game of Thrones säsong 8 utanför USA.

Hur gör du det faktiskt?

Genom att använda ett virtuellt privat nätverk för att vara i USA praktiskt taget. Det är lika enkelt som att välja en amerikansk server och bara gå till HBO: s webbplats.

Förutsatt att du använder rätt virtuellt privat nätverk. Och det är där vår tjänst PrivateVPN kommer in. Vi erbjuder inte de flesta servrar som finns på marknaden, men de servrar vi har, vi ser till att de inte är servrar av inget värde för människor som vill ha tillgång till underhållning. Tänk på det, vill du ha förmågan att ansluta till 30 olika amerikanska servrar om de flesta inte fungerar med någon av de tjänster du vill använda, t.ex. American Netflix, Amazon Prime eller Hulu? Hmm.

Saken är att det inte är så enkelt som att bara ha ett VPN på grund av att HBO-personer vet att människor bara kan använda ett VPN för att kringgå geo-block och därmed ta ytterligare ansträngningar för att förhindra att tjänster fungerar.

Med PrivateVPN kommer du att kunna se Game of Thrones säsong 8 utanför USA, precis som med alla andra tjänster vi nämnde tidigare. Och det kommer inte att vara gratis, men om du vill vara laglig och titta i en mycket mer överlägsen kvalitet utan att behöva gå igenom konstiga webbplatser, så är HBO NU den bästa metoden att göra det, vare sig det är i USA eller inte. Och den billigaste metoden där ute också.

Det är så du kan titta på Game of Thrones säsong 8 utanför USA

Låt oss vara ärliga, Game of Thrones är årets mest spännande release. En som alla väntar otåligt på. Kanske är du här månader före utgivningen i april. Kanske är du här efter det, i alla fall, om du vill titta på Games of Thrones säsong 8 utanför USA, så gör du det.

Det enda problemet? Att vi aldrig kommer att kunna skriva om hur man tittar på Game of Thrones säsong 9 som efter säsong 8, det är det. Alla dessa år av tittande leder till det ögonblick där det inte finns mer Game of Thrones. Det är kanske därför du bör kolla vår lista över några binge-värdefulla show att titta på Netflix 2019 för att fylla i det hålet efter att Game of Thrones är klar och dammad.

Och om du letar efter hur du laddar ner HBO NU på din telefon har vi ett inlägg om det också. Vi rekommenderar troligen att du tittar på Game of Thrones på en större skärm, och det är där det inlägget också hjälper dig.

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me