Hur man tittar på Game of Thrones online oavsett var du bor

Hur man tittar på Game of Thrones online oavsett var du bor

Av Michael Smolski, 2019-04-15 18:35:54 i Entertainment


Du vill inte behöva betala de stora pengarna för din TV-prenumeration för att kunna se Game of Thrones och vill hellre veta hur du tittar på Game of Thrones online oavsett var du bor? Vi fick dig täckt eftersom vi vet hur dyr kabel-TV är, och vissa TV-abonnemang visar inte ens HBO och därmed Game of Thrones, och med säsong 8 runt hörnet eller redan när du läser detta, att kunna titta på Game of Thrones är ett måste.

Dina möjligheter så långt som att titta på Game of Thrones online

Det finns egentligen bara två rutter möjliga om du vill titta på Game of Thrones Online utan att ha ett TV-abonnemang.

Du gör antingen det mindre etiska tillvägagångssättet när du letar efter hur du kan titta på Game of Thrones online "gratis", eller så får du HBO NU som är en prenumerationstjänst av HBO som gör att du kan titta på alla HBO-show förutsatt att du är i USA.

Utanför USA? Vi visar hur du gör HBO NU att arbeta var som helst i det här inlägget, men innan vi gör det kommer vi också att prata om att titta på Game of Thrones gratis och för- och nackdelar med att göra det.

Åh, och om du har ett TV-abonnemang med HBO i paketet men reser eller så kan du få HBO GO som är som HBO NU men för HBO-abonnenter via kabel-TV, om du vanligtvis bor i USA och är i USA. Även om vi naturligtvis också leder dig genom hur HBO GO ska fungera utanför USA.

Varför du inte bör titta på Game of Thrones online "gratis"

Föreställ dig att ta en Ferrari eller en Lamborghini och köra den i bergen. Komplett fullständigt slöseri med potential, rätt? Genom att titta på Game of Thrones online gratis tar du i princip en Lamborghini Veneno in i bergen.

Game of Thrones säsong 8 kommer att ha världens största strid som någonsin har visats i en film eller en TV-show. 6 avsnitt av filmkvalitet. Du kommer att titta på den mest avancerade showen som någonsin har skapats, oavsett om det är ur visuella eller historiska perspektivet. Vill du titta på det i dålig kvalitet? Jag gör det verkligen inte.

Och det är om du ens hittar det. Säsong 8 av Game of Thrones kommer att bli en av de svåraste programmen att titta på online när det gäller gratis källor.

Om du vill titta på Game of Thrones online oavsett var du bor, rekommenderar vi starkt att du får HBO NU. Game of Thrones är en show som du behöver titta på i bästa möjliga kvalitet. HBO erbjuder också många andra fantastiska shower som du kommer att bli förälskad i när du har fått ett prenumeration. Och ja, det finns en 7-dagars rättegång för dig att testa det och se om du gillar det.

Hur man ställer in HBO NU utanför USA för att titta på Game of Thrones online oavsett var du bor

Om du vill titta på Games of Thrones Online med HBO NU måste du registrera dig och installera appen också, men innan det måste du göra HBO NU att tro att du är i USA.

Det är nyckeln till att titta på HBO NU utanför USA.

För det behöver du ett VPN.

VPN-tjänster låter dig byta platser för att vara någon annanstans, vilket öppnar enorma möjligheter när det gäller innehåll. Vill du titta på något men det dyker upp som inte tillgängligt i det land du är i? En VPN kommer att fixa det.

Tja, rätt VPN kommer att fixa det. Nyckeln är att titta på vilka tjänster en VPN-tjänst fungerar med. Fungerar det med Hulu, Amazon Prime, Netflix, DAZN, BBC iPlayer och ITV? PrivateVPN fungerar med alla dessa. Naturligtvis är detta några av de mest kända geo-blockerade tjänsterna, och du kanske letar efter en annan tjänst. Och det är där våra kundtjänster kommer in. Om du är osäker på en tjänst ska du nå ut!

Människor älskar vårt stöd, och vi är säkra på att du kommer också!

Genom att använda PrivateVPN och ansluta till rätt amerikansk server kan du titta på HBO NU och därmed kunna se Game of Thrones Online oavsett var du bor.

Förutsatt att du vill titta på Game of Thrones online på din stationära enhet. Om du vill titta på din telefon eller TV fortsätter du att läsa.

Hur man tittar på Game of Thrones Online med HBO NU på en Android-telefon

HBO NU dyker inte upp på en Android-telefon om du bor utanför USA.

För det måste du ändra platsen för Google Play Store.

Google går igenom hur man gör det på deras webbplats.

När du ändrar din plats, se till att den är i USA. Om det behövs, använd en adressgenerator för att få en amerikansk adress.

Det låter dig se Game of Thrones online på en Android-enhet via HBO NU.

Hur man tittar på Game of Thrones Online med HBO NU på Apple-enheter.

På Apple-enheter måste du göra motsatsen till vad du skulle göra på Android-enheter.

Du måste logga ut från ditt nuvarande iCloud-konto och skapa ett nytt med dina uppgifter i USA.

Om du bara ändrar platsen för ditt nuvarande konto förlorar du allt.

Naturligtvis kan du logga in på ditt gamla konto efter att du laddat ner HBO NU.

Hur man tittar på Game of Thrones Online med HBO NU på Amazon Fire Devices

Amazon Fire TV Stick / Cube är förmodligen den bästa enheten du kan ansluta till en TV. Det beror på friheten. Till exempel kan du ladda ner vissa VPN-tjänster som PrivateVPN på den. Du kan inte göra det med Apple TV eller Chromecast.

För att kunna se Game of Thrones Online där måste du först gå till ditt Amazon-konto i en webbläsare.

  • Gå över Ditt konto eller ditt konto & listor med musen.
  • tryck på Hantera ditt innehåll och enheter och ändra din region för att vara i USA.
  • Gå till din Amazon Fire TV Stick / Cube.
  • tryck på inställningar följd av Mitt konto.
  • Avregistrera. Du måste logga in igen på ditt konto.

Det skulle göra det möjligt för dig att ladda ner HBO NU på din Amazon-enhet. I mycket sällsynta fall kan du behöva ta bort din nuvarande betalningsmetod och eventuellt lägga till ett virtuellt eller förbetalt kort som utfärdats i USA.

Hur man tittar på Game of Thrones Online med HBO GO

Det vi nämnde med HBO NU ganska mycket gäller också för HBO GO.

Men om du ska vara i USA behöver du inte en VPN för att HBO GO ska fungera.

Du måste ha HBO med ditt TV-paket för att HBO GO ska fungera.

Det är så du kan titta på Game of Thrones online oavsett var du bor

Om du inte har HBO med ditt TV-paket eller inte har kabel-TV alls, har du två alternativ, antingen går du med den mindre etiska metoden som gör att du kan titta på Game of Thrones Online men i mycket sämre kvalitet och efter en massa undersökningar, eller så följer du den här guiden och tittar på Game of Thrones online med HBO GO, oavsett var du är.

Det är upp till dig.

Hittade du detta användbart? Se till att kolla in vår blogg för att se vad annat PrivateVPN kan hjälpa dig med!

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me