Hur man tittar på ESPN online utanför USA (steg för steg)

Hur man tittar på ESPN online utanför USA (steg för steg)

Av Michael Smolski, 2019-09-01 20:14:38 i Guider


Vill du titta på ESPN online utanför USA? Vi kan hjälpa dig med det. Men till skillnad från andra guider, kommer vi också att varna dig för att det inte är så lätt som att bara lura ESPN att tro att du är i USA.

Vi kommer att förklara varför det är nedan och samtidigt ge några bra alternativ. Och sedan gå igenom hur du kan titta på ESPN online utanför USA steg för steg.

Varför är det inte praktiskt för de flesta att titta på ESPN online utanför USA

Om du inte bor i USA har du ingen TV-leverantör i USA, vilket innebär att du inte får tillgång till ESPN-kanaler.

ESPN +? Det kommer fortfarande att låta dig få tillgång till otroliga matcher, sportdokumentärer och mycket högskolesporter, men om något inte spelas på ESPN + måste du ha ett TV-abonnemang för att få åtkomst till det. Det är därför många kommer att se ESPN online utanför av USA begränsar.

Det är därför många DAZN och särskilt kanadensiska DAZN är det bästa alternativet för många. Det har inte mycket av vad ESPN + har, men det har också mycket som ESPN + inte har med fokus på professionella ligor över college-ligor. Och det finns en gratis rättegång för att se om du gillar det.

DAZN eller ESPN +? Det beror verkligen på dina sportbehov. Om du älskar amerikanska ligor är ESPN + platsen för det, men kanadensiska DAZN kommer att erbjuda dig liksom NFL ändå, samtidigt som du också erbjuder topp-Europa-ligor i fotboll inklusive Champions League.

Hursomhelst har vi på vår blogg guider om hur du kan spärra båda och många andra underhållningsplattformar också.

Hur man tittar på ESPN online utanför USA

Det finns två steg för att göra det.

  1. Skapa ett konto med ett amerikansk kort om du inte redan har ett.
  2. Lura ESPN att tro att du är i USA.

Vi tar dig igenom hur du gör det även om du för närvarande inte har ett amerikansk kort.

Skapa ett ESPN + -konto för att titta på ESPN online utanför USA

Om du redan har ett amerikansk kort kan du naturligtvis hoppa över den här delen. Detsamma gäller givetvis om du redan har ett ESPN + -konto.

Om du inte gör det?

Det kommer att vara det enklaste för dig i Europa.

Varför?

Som av någon anledning arbetar den brittiska Revolut både med Hulu och ESPN. Vi testade både premium-, metall- och virtuella kort som de erbjuder, och av någon anledning fungerar de.

Kommer det alltid att vara fallet? Vi vet inte. Men för nu fungerar Revolut.

ESPN-guider nämner inte någonsin behovet av ett amerikansk kort. Det beror på att de flesta som skriver dessa guider faktiskt inte går igenom stegen som krävs för att registrera sig på en tjänst. På PrivateVPN gör vi det för att vi vill lösa dina problem, oavsett om det är säkerhetsmässigt eller underhållningsmässigt.

Med ett Premium Revolut-konto får du tillgång till virtuella kort direkt. Och det bästa? Eftersom det är en onlinebank är det mycket lättare att skapa än en vanlig bank. Det tar bara några minuter.

Vi är inte anslutna till Revolut på något sätt, och om vi stöter på någon annan bank som gör det enkelt att registrera sig på ESPN kommer vi att nämna dem också. För oss handlar det bara om att lösa ditt problem fullt ut, och Revolut gör det för kunder i Europa och vissa andra regioner.

Om Revolut någonsin slutar arbeta av detta av någon anledning, räcka ut oss så att vi vet och kan hjälpa andra som försöker se ESPN utanför USA.

Bor du inte i Europa eller vill ha ett alternativ? Säker.

  1. Fråga någon med ett amerikanskt utfärdat kort om de kan skapa ett konto för dig. Erbjuda att dela det vid behov.
  2. Be någon i USA att dela ett konto med dig. Erbjuda att betala för det vid behov.
  3. Få ett förbetalt kort som utfärdats i USA.
  4. Skaffa ett virtuellt förbetalt kort som utfärdats i USA.

Steg 3 och 4?

Det tar lite Google-forskning för att hitta rätt företag för din region. Det är inte omöjligt utan mer komplicerat än att bara använda Revolut.

Naturligtvis, innan du ens registrerar dig, för att titta på ESPN online utanför USA, måste du naturligtvis lura ESPN att tro att du är i USA. Vi kommer att gå igenom det nedan.

Hur man lurar ESPN för att titta på ESPN online utanför USA

ESPN + måste tänka att du är i USA.

Och för det behöver du ett VPN.

VPN-tjänster låter dig ändra din plats praktiskt taget. I det här fallet kan du titta på ESPN online utanför USA, med ESPN som tänker att du är i USA om du ansluter till rätt amerikansk server.

Se, ESPN fungerar inte med alla amerikanska servrar. Detsamma gäller Hulu och American Netflix. Underhållningsplattformar måste göra ansträngningar för att förhindra att VPN-tjänster fungerar som annars, de bryter avtal med företag eftersom de låter dig titta på något utanför USA.

Det är därför att använda rätt VPN för underhållning är så viktigt. PrivateVPN? Det har inte tusentals servrar över hela världen. Det har servrar över hela världen, men istället fokuserar vi på kvalitet och ser till att alla servrar vi har är av värde för dig. Det är därför vi stöder de flesta Netflix-regionerna på marknaden; under tiden har vissa VPN-företag tusentals servrar mer.

Är PrivateVPN den enda tjänsten som gör att du kan titta på ESPN online utanför USA? Det är inte. Det finns några andra också. Vi erbjuder dock en 7-dagars riskfri prövning så att du kan prova det själva och efter det? Tja, våra kunder älskar oss för det värde vi tillhandahåller. Åh, och vi jobbar också med sådana som Hulu, Amazon Prime, Hotstar, HBO och många fler som du kan läsa om på vår blogg.

Det är så att titta på ESPN online utanför USA

Om du vill titta på ESPN online utanför USA är det som vi nämnde i den här guiden väsentligt för det, men beroende på vilken enhet du vill titta på ESPN online på kan du ha problem med medan ESPN-appen är tillgänglig i appbutiker över hela världen stöds inte VPN-tjänster på alla plattformar där ute.

Enheter som Apple TV, Chromecast och Roku stöder inte VPN-tjänster alls. Vad kan du göra om din enhet inte stöder VPN-tjänster? Du kan installera ett VPN på en router. Det kommer inte att vara bekvämt alls, och du är bara bättre på att få sådana som Amazon Fire TV Stick, men det är ett alternativ som vi täcker på vår webbplats.

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me