Hur man tittar på ESPN + i Australien (steg för steg)

Hur man tittar på ESPN + i Australien (steg för steg)

Av PrivateVPN, 2019-09-26 09:43:17 i Entertainment


ESPN + är ett av de bästa och billigaste alternativen för att titta på live-sport online. 4,99 dollar per månad för några av de bästa fotbolls-, högskolesporter, UFC, MLB och många andra sporter och ligor. Problemet? Att du inte kan se ESPN + i Australien. Åtminstone inte utan att vidta några steg som vi täcker i den här guiden.

Vilka steg? När det gäller ESPN + finns det bara två.

  1. Skapa ett ESPN + -konto med ett amerikanskt utfärdat kort.
  2. Lura ESPN + att tro att du är i USA.

Med sådana som Hulu som ägs av Disney som också äger ESPN + finns det också ett steg att behöva ändra platsen för din appbutik för att ladda ner appen, men ESPN-appen finns tillgänglig i appbutiker över hela världen.

Du kanske tänker att det inte kommer att bli lätt att titta på ESPN + i Australien på grund av det första steget, och det kommer säkert inte att vara så enkelt som det är att titta på American Netflix i Australien, men för $ 4,99 per månad, kan det vara värt att få ändå, och vi kommer att leda dig igenom det steg för steg.

Skapa ett ESPN + -konto för att titta på ESPN + i Australien

Att tvinga ESPN + att tro att du är i USA är det första steget när det gäller att skapa ett ESPN + -konto. Vi täcker det i nästa steg.

Gjort det? Bra.

För att skapa ett ESPN + -konto som vi redan nämnde behöver du ett amerikanskt utfärdat kort.

Men det kanske inte är så komplicerat som det låter.

Försök med ditt kort. Vissa kort från vissa banker eller tjänster utfärdas i USA även om du inte bor där.

Om det inte fungerar, är ditt bästa alternativ kanske Revolut.

Revolut av någon anledning fungerar både med ESPN + och Hulu (just nu) och är tillgängligt som en beta i Australien.

Vi testade såväl premium-Revolut-kort som virtuella kort, och de fungerade alla.

Vi vet inte om det alltid fungerar eller inte är PrivateVPN kopplat till Revolut på något sätt, men det är för närvarande en pålitlig metod som fungerar och den snabbaste också.

Vill du inte använda Revolut? Här är några andra förslag:

  1. Fråga en vän i USA om de kan skapa ett konto för dig eller om de kan dela sin nuvarande. Erbjuda att betala vid behov.
  2. Få ett förbetalt kort som utfärdats i USA.
  3. Skaffa ett virtuellt förbetalt kort som utfärdats i USA.

Alternativen kanske inte är lika snabba eller säkra som Revolut, men med lite forskning på Google hittar du några alternativ som kommer att fungera med ESPN+.

Titta på ESPN + i Australien genom att få ESPN att tro att du är i USA

Det enda sättet att lura ESPN + är genom att vara praktiskt taget i USA.

Du gör det med en VPN.

VPN: s låter dig ändra din plats praktiskt taget samtidigt som du skyddar dig på internet genom att ändra din IP och med kryptering. I det här fallet är det det faktum att de tillåter dig att ändra din plats faktiskt som betyder något.

Förutom är ett VPN i sig inte tillräckligt.

Du måste se till att VPN-tjänsten du använder stöder ESPN+. Det finns hundratals VPN-leverantörer, och de älskar att annonsera på hur många servrar de har. Och det är smart. När allt kommer omkring älskar vi kvantitet. Men när det gäller underhållning är det inte mängden som betyder något. Det är kvalitet.

Det beror på att plattformar som ESPN + vidtar åtgärder för att förhindra att VPN-tjänster fungerar. De måste. Det finns mycket pengar på linjen, och om de låter någon utanför USA se ESPN + när de inte betalade för rättigheterna för att innehållet ska visas någon annanstans, bryter de avtal. Som ett resultat vidtar plattformar som ESPN + åtgärder mot VPN-tjänster.

PrivateVPN stöder både ESPN + och Hulu bland många andra blockerade tjänster i Australien.

Och det bästa? Du kan prova det själv, riskfritt. Lägg bara in din e-postadress och lösenord, så kan du gå i sju dagar med vår kostnadsfria testversion. Åh, och eftersom det är en 7-dagars rättegång kan du ha fullt förtroende för att få ESPN + till jobbet, och i värsta fall förlorar du ingenting.

Kan du använda en gratis VPN för att titta på ESPN + i Australien?

Du kanske funderar på att söka efter ett helt gratis VPN för detta.

Det finns ingen.

Gratis VPN-tjänster blockerar inte underhållning. De ger bara grundläggande VPN-funktioner.

Och även om de stöttade underhållningstjänster som ESPN +, så skulle den anslutningen inte vara tillräckligt stark för strömmande, bortsett från live streaming.

På PrivateVPN förstår vi att inte alla kan spendera tvåsiffror per månad på en VPN-tjänst. Vi förstår också att kvalitet är viktig. Vi har kombinerat både att erbjuda den kvalitet som människor bryr sig om och stöd för tjänster som verkligen betyder, till ett otroligt värde.

Saker att veta om du tittar på ESPN + i Australien

ESPN-kanaler stöds inte på ESPN+.

ESPN + kommer att ge dig ett brett utbud av strömmar, men det kommer inte att ge dig alla eftersom en liten bråkdel av dem är exklusivt för ESPN-kanaler som inte är en del av ESPN+. Om du vill komma åt dem online behöver du en TV-prenumeration som kommer med ESPN, och det är bara inte värt det för de flesta eftersom det kommer att kosta för mycket och är för komplicerat.

Med det nämnda ESPN +, bör det räcka för de flesta eftersom det totalt sett erbjuder mycket mer innehåll än vad som finns tillgängligt på ESPN-kanaler, med viss innehåll saknas. Och om ESPN + inte räcker för dig, är DAZN idrottens Netflix, och vi täckte hur man fick den att fungera i Australien innan.

Innan du åker, om du vill titta på ESPN + i Australien, måste du veta en sak till...

ESPN + fungerar inte på dina Apple TV, Chromecast, Roku, spelkonsoler eller smarta TV-apparater. Dessa plattformar stöder bara inte VPN-tjänster, och därför fungerar den här metoden inte. Med det sagt, om du verkligen behöver titta på ESPN + i Australien på en av dessa enheter, finns det ett sätt att göra det ... om du installerar en VPN på din router.

Det är inte en idealisk metod alls och inte något vi rekommenderar starkt, men det är ett alternativ som vi täcker på vår webbplats. Annars får du bara en Fire TV Stick och ansluta den till din TV. Det är prisvärt och stöder VPN-tjänster som PrivateVPN.

Det är så att titta på ESPN + i Australien

Det är lite enklare att titta på ESPN + i Australien än Hulu eller DAZN, men inte så enkelt som det är att titta på American Netflix i Australien.

PrivateVPN? Det kommer att låta dig se alla på dem och många fler som vi täcker på vår blogg. Testa dig själv med vår 7-dagars riskfria test.

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me