Hur man tittar på DAZN utanför Tyskland 2019

Hur man tittar på DAZN utanför Tyskland 2019

Av PrivateVPN, 2019-01-17 14:13:04 på webbplatsen


DAZN eliminerar behovet av överprissatta TV-prenumerationer och låter dig se det sportevenemang du faktiskt vill titta på. Förutom att det inte fungerar på de flesta platser på planeten, det är därför du söker efter att titta på DAZN utanför Tyskland under 2019. Kanske bor du i Tyskland eller i ett annat land som stöds och vill resa men vet att du vann kan inte titta på DAZN när du lämnar att göra prenumerationen meningslös. Vi vet hur du kan hjälpa dig eller någon som inte har ett prenumeration ännu, även om det blir svårare att göra för de personer som inte har prenumeration ännu.

Vad behöver du göra för att titta på DAZN utanför Tyskland 2019

Det fina med DAZN är att det är en plattform som låter dig titta på dig som du vill ha på Netflix förutom när det gäller ligorna de har rätt till. Du kanske har betalat € 50 tidigare för ditt TV-abonnemang per månad, bara för att titta på matcherna som TV-leverantören valde att spela eftersom de var de mest populära matcherna.


Men tänk om du inte bryr dig om den mest populära matchen och vill titta på matchen i ditt lag som inte är den mest populära? Det är den verkliga skönheten hos DAZN. Det låter dig göra det! DAZN ger möjligheter, men de fungerar bara om du vet hur du kan titta på DAZN utanför Tyskland under 2019 eller någon av de andra stöden som stöds. Och för att göra det finns det tre viktiga steg.

  1. Du måste skapa ett DAZN-konto om du inte redan har en.
  2. DAZN måste tro att du är i Tyskland eller någon annan DAZN-region som stöds.
  3. Du måste lura din app store för att installera DAZN.

Detta kanske inte verkar svårt, men alla dessa steg är mer komplicerade än med de flesta plattformar.

Skapa ett DAZN-konto för att titta på DAZN utanför Tyskland år 2019

Skapa ett DAZN-konto. Verkar enkelt. Förutom att det inte är så enkelt som att du behöver ett kort som utfärdas i det land där du skapar ditt DAZN-konto. Om du redan har ett DAZN-konto, bra, om du inte gör det, måste du få ett kort. Men just nu måste det vara ett kanadensiskt kort som kan vara något av en kamp för dig.

Anledningen till det? Eftersom denna metod för närvarande bara fungerar med kanadensiska DAZN.

Hur får du ett kanadensiskt kort att registrera sig hos DAZN? Här är våra förslag:

  • Skaffa ett virtuellt kort som är den snabbaste möjliga metoden. Det är dock kanske inte den mest effektiva metoden. Gör lite forskning på Google för det bästa förbetalda kanadensiska kortet. De lyckas dock mycket mer när du har pengar på dem från början.
  • Fråga en kanadensisk vän. Om du känner någon från Kanada, fråga dem och till och med erbjuda att dela kontot. Eller kanske har de redan ett DAZN-konto. Kanske kan du dela dem.
  • Skaffa ett förbetalt kort. Dessa kan ta lite tid att komma till dig men är ett mer bevisat sätt som fungerar.

När du har ett kort som fungerar, skapa ett konto. Den delen är lätt. Se bara till att du anger en kanadensisk adress.

Men du kommer inte ens kunna göra ett DAZN-konto förrän du lurar DAZN att tro att du är i Kanada om du vill titta på DAZN utanför Tyskland 2019.

Hur man tappar DAZN för att titta på DAZN utanför Tyskland 2019

Om du vill titta på DAZN utanför Tyskland 2019 måste DAZN tänka att du befinner dig i ett land som stöds.

Och det kräver att du använder ett VPN som stöder DAZN. En VPN som den är gör att du kan ändra din plats till någon annanstans. Problemet är att de flesta VPN-tjänster bryr sig om USA och inget annat, och det betyder att det är svårt att få DAZN att fungera, eftersom DAZN främst är en utanför den amerikanska typen av tjänster.

PrivateVPN är en av de enda tjänsterna som fungerar med DAZN. Det är också den bästa VPN-tjänsten för Netflix baserat på tester av VPN-tjänster som gjordes av Comparitech.

Du måste ha PrivateVPN-klienten som fungerar på Android, Amazon Fire TV-enheter, Apple-enheter och stationära datorer. När du har det måste du ansluta till vår DAZN-server som är baserad i Kanada. Inte alla servrar i Kanada fungerar med DAZN, men du får reda på det snabbt baserat på om du kan komma åt DAZN-webbplatsen eller inte. Efter det är du bra att gå så långt som att titta på DAZN utanför Tyskland under 2019 som du kan registrera dig och du kan titta på. Och om du har problem med det, kontakta vår kundsupport.

Om du inte vill titta på din mobila enhet eller Fire TV Stick / Cube. Det kräver att du installerar DAZN-appen som inte är så bekväm.

Hur man installerar DAZN för att titta på DAZN utanför Tyskland 2019 på Apple-enheter

På Apple-telefoner eller surfplattor måste du först logga ut från din iCloud följt av ett nytt konto baserat i någon av de DAZN-stödda regionerna. Det kan vara i USA, Tyskland eller Kanada. Om du är i USA har du redan tillgång till DAZN som det är, förutom att innehållet är oerhört begränsat så om du vill få tillgång till mer innehåll bör du göra alla dessa steg som nämns här ändå.

När du har skapat ett nytt iCloud-konto baserat i en av de stödda regionerna kommer du att kunna ladda ner DAZN vilket innebär att du kan titta på DAZN utanför Tyskland.

Hur man installerar DAZN för att titta på DAZN utanför Tyskland 2019 på Android

På Android bör du inte skapa ett nytt konto. Det handlar om att göra ändringar i ditt nuvarande konto. Gå till betalningar.google.com och tryck på inställningar följd av Land. Välj antingen USA, Tyskland eller Kanada och tryck på Tvinga stopp. Det sista steget? Gå till inställningar följd av Lagring och tryck på Apps där du behöver hitta Google Play Store. När du är där, klicka på RADERA DATA.

Och det borde låta dig se DAZN. Du kanske måste rensa data och tvinga stopp igen om det inte fungerar. Eller annars starta om telefonen.

Hur man installerar DAZN för att titta på DAZN utanför Tyskland 2019 på Amazon Devices

För Amazon-enheter, för att titta på DAZN utanför Tyskland, behöver du också ett giltigt kort för att ladda ner DAZN.

Beroende på vilken butik du för närvarande använder för Amazon kommer menyn att skilja sig något, men tryck på Ditt konto eller något där ditt namn är bredvid och gå in på Innehåll och enheter. Där måste du uppdatera din adress. Idealt till USA eller Tyskland, eftersom Kanada inte är exakt en butik på Amazon. När du har gjort det på din enhet går du till Inställningar följt av Mitt konto och Deregister. Du måste logga in igen.

Det är så du kan titta på DAZN utanför Tyskland 2019

Det är inte så svårt att titta på DAZN utanför Tyskland under 2019, men det är inte något de flesta skulle ta reda på utan instruktioner. När du har läst om hur du gör det kommer du att inse att det faktiskt inte är så komplicerat. Och det är samma sak med Hulu som vi också har en guide till!

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me