Hur man tittar på BBC utomlands 2019

Hur man tittar på BBC utomlands 2019

Av Michael Smolski, 2019-02-13 10:56:06 i Entertainment


Du vill titta på BBC utomlands under 2019, men när du går in på BBC iPlayer, som är online-spelaren för BBC, får du höra att "detta innehåll inte är tillgängligt i ditt land" och inte kan det? Det är vad den här bloggen är till för att lösa dina problem som följer med att vara på fel plats vid fel tidpunkt.

Oavsett om du bara är 5 minuter från norra Irland eller över hela världen, om du följer denna guide, kommer du att kunna se BBC utanför Storbritannien 2019.

Men varför kan du inte se BBC iPlayer utomlands i första hand??

Det går till rättigheter till innehåll. BBC har inte rätt att visa något av materialet som den inte helt äger utanför Storbritannien. Och något av innehållet som det äger? BBC tecknade exklusiva avtal med andra TV-kanaler eller plattformar för exklusiv åtkomst till det, i länder utanför Storbritannien. Det betyder att det bara är en komplicerad situation, och även om BBC kan göra något för att göra BBC mer tillgängligt, skulle det kosta dem mycket.

Och det är därför vi ger dig en lösning för hur du tittar på BBC utomlands under 2019, en lösning som BBC inte kan dela.

Vad behöver du göra för att se BBC utomlands 2019?

För att se BBC utomlands 2019 behöver du bara lura BBC att tro att du är i Storbritannien där BBC arbetar. Så enkelt är det.

Naturligtvis är det inte så enkelt som det verkar som annars, du behöver inte söka efter hur man tittar på BBC utomlands 2019, men det är inte komplicerat alls när du vet stegen.

 1. Du måste först skapa ett BBC-konto. Det är precis som att registrera dig för något annat konto. Se till att välja Storbritannien som din plats, och senare, om du blir ombedd om du betalar en TV-licens, väljer du också att du gör.
 2. För att titta på BBC iPlayer utanför Storbritannien 2019 måste du få BBC att tro att du inte är utomlands.
 3. Du måste installera BBC iPlayer på din mobila enhet om det är där du vill komma åt den.

Det andra och tredje steget är inte så lätt som det verkar. Att tappa en tjänst är aldrig så lätt i första hand, och väl installerat BBC iPlayer, det är bara lätt om din butik just nu är registrerad i Storbritannien.

Hur man lurar BBC för att titta på BBC utomlands 2019

Det innebär att du faktiskt ändrar din plats. Det är det enda sättet att göra det såvida du inte fysiskt vill åka till Storbritannien.

För att se BBC utomlands 2019 måste du använda en VPN som är ett virtuellt privat nätverk. Det låter dig praktiskt taget befinna dig på en plats som du inte befinner dig på, fysiskt.

I det här fallet måste du vara i Storbritannien praktiskt taget för att kunna se BBC utomlands under 2019.

Vilken tjänst använder du för den? PrivateVPN är en av få som fungerar med BBC iPlayer. Gillar BBC är medvetna om att det finns VPN-tjänster och gör därför en konsekvent ansträngning för att förhindra dem från att fungera. PrivateVPN har fungerande UK-servrar för BBC, men det stöder också de flesta regioner så långt som Netflix, vilket innebär att du kan komma åt det bredaste Netflix-biblioteket där ute med användning av PrivateVPN. Och ja, även DAZN stöds av PrivateVPN. Vi skrev ett inlägg om varför inte DAZN inte är tillgängligt i Storbritannien och många andra länder nyligen som visar hur man får den att fungera. Det är dock en mycket mer komplicerad guide.

Hur man installerar BBC iPlayer på mobila enheter för att titta på BBC utomlands 2019?

Det verkar som om allt är mycket lättare på stationära enheter snarare än mobila enheter. Du måste få BBC iPlayer-appen för att titta på mobila enheter, och det kräver lite arbete.

Åh, och du måste också få PrivateVPN-appen på din telefon. Glöm inte det. Men det är lätt att ladda ner.

Installera BBC iPlayer på Android-enheter för att titta på BBC utomlands 2019

 • Gå till din webbläsare payments.google.com följt av genom att klicka på inställningar och på Land flik.
 • Välj Storbritannien som din plats.
 • Gå sedan till på din telefon inställningar följt av att gå in Apps och klicka på Google Play Store.
 • När du är där, tryck på Tvinga stopp.
 • Det sista steget? Gå till Lagring följt av Google Play Store och RADERA DATA.

Detta bör göra det möjligt för dig att ladda ner BBC iPlayer för att sedan titta på BBC utomlands 2019. Upprepa kraftstopp och rensa data om du fortfarande inte kan.

Installera BBC iPlayer på Apple-enheter för att titta på BBC utomlands 2019

På Apple-enheter kan du faktiskt inte bara ändra din plats som på Android eftersom du förlorar allt med den metoden.

Istället måste du först logga ut från ditt nuvarande iCloud-konto följt av att skapa ett nytt baserat i Storbritannien. Det gör att du kan se BBC utomlands 2019 på Apple-enheter.

När du har laddat ner BBC kan du byta tillbaka till ditt gamla konto om du vill.

Installera BBC iPlayer på Amazon Fire TV Stick

Trodde du verkligen att vi bara skulle lämna dig hänga utan att visa dig hur du kan se BBC utomlands på en stor skärm?

För att få BBC iPlayer på Amazon Fire TV Stick måste du också ändra butikens plats.

 • I det här fallet går du till amazon.com och klickar på konton & listor även om det kan skilja sig något beroende på det Amazon-konto du redan har.
 • Hursomhelst, efter att ha åkt dit måste du trycka på något liknande Innehåll och enheter.
 • Där måste du ändra din region för att vara i Storbritannien.
 • Slutligen, gå in på din Amazon Fire TV Stick eller andra enheter du använder och gå inställningar följd av Mitt konto där du måste avregistrera din enhet följt av att logga in igen.

Ibland måste du uppdatera din betalningsmetod för att komma från Storbritannien. Bara du ett virtuellt kort för det. Annars fråga en vän.

Och det är allt.

Så titta på BBC utomlands 2019

Om du vill titta på BBC utomlands under 2019 oavsett om du vanligtvis bor i Storbritannien eller inte, behöver du ett konto, du måste vara där praktiskt taget och du kan behöva ändra platsen för din butik.

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me