Hur man tittar på BBC iPlayer i USA på Amazon Fire TV Stick

Hur man tittar på BBC iPlayer i USA på Amazon Fire TV Stick

Av Michael Smolski, 2018-03-26 18:10:42 i Entertainment


Du fick dig en Amazon Fire TV Stick för att du hörde att den kunde göra smart TV ännu smartare men ändå du ville titta på BBC iPlayer i USA på Amazon Fire TV-stick och kunde inte. Hur kommer det sig? Om en enhet är så bra att ha fått över 160 tusen recensioner med i genomsnitt 4,5 stjärnor av 5 på den amerikanska Amazonan, hur fungerar det inte med BBC iPlayer men fungerar ändå med ungefär varje app där ute medan de flesta smarta TV-apparater bara erbjuder en viss mängd appar?

Se, BBC iPlayer är tillgängligt på Amazon Fire TV Stick. Bara inte för alla. Men du behöver inte vara så "alla".

Varför kan du inte titta på BBC iPlayer i USA på Amazon Fire TV Stick i första hand??

BBC kanske köper licenser som låter dem visa vad det är som du och andra människor försöker titta på sina kanaler och plattformar. Men BBC är en brittisk sändare, och det är den demografiska som de är ute efter. Ingen annan betyder något utanför det området. Ju fler länder du vill visa något i, desto mer kostar det. BBC kommer inte att tjäna på att visa innehåll i USA. En annons som gäller den brittiska marknaden är inte till nytta i USA så kunder som betalar för annonser kommer inte att dra nytta av den här typen av arrangemang, så det hjälper inte alls på något sätt alls.

Om BBC skulle visa innehåll i USA eller i något annat land för den delen, skulle de behöva spendera extra pengar på licenser som låter dig titta på något men som inte gynnar BBC alls. De förlorar pengar på det sättet.

Onlineplattformar kan lätt nås vilket är bra, men det är därför geografiska block placeras. Med ett geografiskt block kan du inte få åtkomst till innehåll som tillhandahålls av BBC om du inte är i Storbritannien eftersom annars kan BBC komma i problem. Så om du vill titta på BBC iPlayer i USA på Amazon Fire TV Stick måste du övertyga BBC om att du är i Storbritannien. Och det är svårt att göra utan att vara där.

Inte omöjligt.

Ändra landet för din Amazon Appstore

Detta är det första steget att ta om du vill titta på BBC iPlayer i USA på Amazon Fire TV Stick. Du behöver appen, och för att få appen måste Amazon Appstore se dig som någon som är i Storbritannien. För att göra det behöver du två saker. Du måste byta land i Amazon Appstore och du behöver vara i Storbritannien praktiskt taget. Annars får du se att appen är "inte tillgänglig."

Ändra land för Appstore-delen

Klicka på länken Hantera ditt innehåll och enheter som vi just tillhandahöll. Du kan också hitta det på ditt konto på Amazon. Gå till inställningar och välj Landsinställningar följd av Förändra. Ange sedan en ny adress som är i Storbritannien. Du kan hitta många adresser & postkodgeneratorer på internet så använd bara en av dem för att få en brittisk adress och framför allt ett brittiskt postnummer eftersom det är nödvändigt för att du ska kunna fortsätta om du vill titta på BBC iPlayer i USA på Amazon Fire TV Stick.

När du är klar med det väljer du Uppdatering och du bör uppmanas att uppdatera din standardbutik. Du kommer att bli ombedd att registrera din enhet igen på din Fire TV Stick när du gör allt detta.

Få Appstore att tro att du är i en annan landsdel

Se att det inte alltid är lika enkelt som att byta adress. Du måste också vara i Storbritannien. Praktiskt taget åtminstone. För att göra det behöver du ett VPN. Och PrivateVPN tillhandahåller en fungerande VPN när det gäller att titta på BBC iPlayer och använda Amazon Appstore. För att använda PrivateVPN måste du först skapa ett konto som du kan göra på genom att trycka på knappen Köp längst upp till höger på skärmen. Det är en 3-stegsprocess och du kan få en full återbetalning inom 30 dagar om du upptäcker att vår tjänst inte fungerar. Vi erbjuder inte en gratis tjänst, men istället erbjuder vi hastighet som gratis servrar inte tillhandahåller. Och det är viktigt om du vill titta på BBC iPlayer. Och vi har också ett inlägg om varför gratis VPN-tjänster är dåliga.

När du har gjort ditt konto måste du söka efter PrivateVPN på Fire TV. Du kan göra det genom att trycka på mikrofonknappen på Fire TV-fjärrkontrollen och ringa ut PrivateVPN, eller så kan du helt enkelt söka efter det på det vanliga sättet du söker efter appar på Amazon Fire TV.

Installera det och ge dina uppgifter som du skapade ditt konto följt av anslutning till en brittisk server. Du måste sedan ge den en minut eller två och söka efter BBC iPlayer. Slutligen måste du ladda ner den.

Se BBC iPlayer i USA på Amazon Fire TV Stick

För att titta på BBC iPlayer i USA måste du vara ansluten till rätt server hela tiden. Vi erbjuder en speciell BBC-server, och vår UK-BBC-server fungerar också med BBC. Du ansluter helt enkelt till ett av dessa, och du borde kunna se BBC iPlayer i USA på Amazon Fire TV Stick, och vara uppriktig, inte bara i USA, utan över hela världen under förutsättning att du har PrivateVPN.

Om du vill använda BBC iPlayer kan du hämta det nu eller gå till Storbritannien istället. Eftersom det är de enda två alternativen.

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me