Hur man tittar på American Netflix i Irland

Hur man tittar på American Netflix i Irland

Av Michael Smolski, 2019-02-25 09:27:25 i Entertainment


Amerikanska Netflix har cirka 50% mer TV-program och filmer än den irländska. Du betalar också ungefär samma sak för Netflix i båda länderna. Diskriminering av innehåll? A ha. Det är därför du söker efter hur du tittar på American Netflix i Irland.

Men medan Netflix-biblioteket i Irland inte är lika dåligt som i vissa andra länder som vi skrev om tidigare som Netflix i Saudiarabien, är det fortfarande ganska dåligt. Lyckligtvis finns det ett sätt att titta på American Netflix i Irland, och stegen är inte för svåra att utföra heller.

Men varför måste du till och med söka efter hur man tittar på American Netflix i Irland?

Det är något du kanske frågar med tanke på att du istället för att ta den olagliga rutten betalar för ditt prenumeration och betalar lika mycket för det som människor i USA, men du får inte pengarna tillbaka.

Så varför väljer Netflix bara att ge dig mindre innehåll?

Det går till rättigheter.

Det är inte så att Netflix vill vara ond, men att när du betalar för innehåll får du inte rättigheter överallt. För det mesta får du rättigheter för en viss region med andra regioner som kostar mer. De flesta kunderna till Netflix är i USA, och därför är det mer meningsfullt för Netflix att investera i amerikanskt innehåll snarare än att visa innehåll i Irland där befolkningen är liten som den är.

Det betyder inte att Netflix inte investerar i Irland eftersom det fortfarande finns mycket innehåll på irländska Netflix, det måste bara betyda att den irländska Netflix missar mycket annat innehåll.

En sak som Netflix började göra i hopp om att kringgå dessa problem är att de började skapa mycket av sitt eget innehåll som kan visas i de flesta länder, beroende på innehållets sammanhang eftersom censur är levande och väl i hela världen.

Sammanfattningsvis, om Netflix skulle distribuera innehåll lika, skulle det gå ganska snabbt.

Och låt oss inte glömma, ibland finns det också frågan om någon som har rätt till visst innehåll i ett visst land. Det är anledningen till att Disney inte startade sin streamingplattform ännu. Eftersom Netflix fortfarande har rättigheter till mycket av sitt innehåll fram till sommaren. Och hur ska du visa något om någon redan visar det?

Hur man tittar på American Netflix i Irland

Att titta på American Netflix i Irland är faktiskt lika enkelt som att titta på BBC iPlayer i Irland som vi täckte tidigare.

Det går att ändra din plats, praktiskt taget. I detta fall måste du naturligtvis vara i USA.

Det är vad en VPN, eller mer exakt, PrivateVPN tillåter dig att göra.

Med en VPN kan du ansluta till en amerikansk server och bara baserat på det kan du titta på American Netflix i Irland.

Förutsatt att du använder rätt VPN-tjänst.

Nu ska vi inte säga att vi är den bästa VPN för dig eftersom det beror på dina behov. Men så långt Netflix går stöder vi de flesta Netflix-regionerna på marknaden baserat på tester från Comparitech bestående av 5 000 manuella tester vilket innebär att du med PrivateVPN kan få tillgång till det mest Netflix-innehållet på marknaden. Och medan den amerikanska Netflix har det mesta innehållet totalt sett, tenderar varje region att ha sitt eget exklusiva innehåll också. Och vi arbetar också med den redan nämnda BBC iPlayer men också DAZN, Amazon Prime och till och med Hulu som låser upp porten för att se innehållet som du inte skulle kunna se annars.

Saken med Netflix är att ett betydande antal VPN-tjänster inte fungerar med Netflix på grund av att Netflix också arbetar med att bryta ner VPN-tjänster på grund av press från företag som har rätt till innehåll till vissa program och filmer som Netflix också har rätt till inom vissa områden.

Och ja, vi stöder till och med HBO NU som gör att du kan titta på åttonde säsongen av Game of Thrones i högsta möjliga kvalitet utan att behöva slösa tid på att söka efter det nya avsnittet på internet.

Det är så att titta på American Netflix i Irland

Det är svårt när du inte vet hur du gör det, men när du har läst stegen är det väldigt enkelt.

Om detta hjälpte dig rekommenderar vi säkert att du kolla in vår blogg för att hitta annat användbart innehåll.

Åh, och slutligen, njuta av din tillgång till amerikanska Netflix på ett ansvarsfullt sätt.

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me