Hur man tittar på American Amazon Prime i Europa (på alla enheter)

Hur man tittar på American Amazon Prime i Europa (på alla enheter)

Av Michael Smolski, 2018-09-27 22:10:21 i Business


Amazon Prime är en av Netflix största konkurrenter. Och precis som med Netflix har den amerikanska versionen det mest tillgängliga innehållet. Vad måste du göra för att titta på American Amazon Prime i Europa på alla dina enheter?

Ärligt talat, inte så mycket längre.

Amazon har gjort det lättare att titta på American Amazon Prime i Europa på alla enheter genom att öka stödet för Amazon Prime. Precis som med Netflix kan du ganska mycket se Amazon Prime var som helst i Europa. Fångsten? Fångsten är att du inte kan titta på allt som American Amazon Prime i Europa har. Och du vill naturligtvis ändra det.

Vi är här för att hjälpa eftersom det faktum att du tittar på American Amazon Prime i Europa är en bra sak eftersom Amazon har obegränsade resurser och kommer att bli en ännu större spelare i underhållningssektorn för film / TV-show i framtiden.

Hur man tittar på American Amazon Prime i Europa på alla enheter

Du är troligtvis medveten om att det börjar med ett Prime-konto. Vi kommer inte att förklara det steget. Du vet hur man gör det.

När du har ett Amazon Prime-konto, var du än är i Europa, Amazon vet att du för närvarande inte är i Amerika. Det betyder att allt det amerikanska Amazon Prime-innehållet försvinner.

Sättet att ta itu med det? Med VPN.

Några fördelar med att använda ett VPN

  • Du kan praktiskt taget vara i ett annat land när du är ansluten till en VPN-server vilket innebär att du har tillgång till annars inte tillgängligt innehåll i ditt land. PrivateVPN har servrar i 56 olika länder. Vi har inte servrar i alla länder på planeten, men vi har servrar i de länder som du kommer att hitta användbara för att ha tillgång till.
  • Du kan dölja dina aktiviteter från regeringen, internetleverantören och människorna omkring dig genom att krypteras. PrivateVPN kommer med 2048-bitars kryptering med AES-256.

Så du laddar ner ett VPN som PrivateVPN, du ansluter till en amerikansk server, och det är det?

tyvärr inte.

Amazon har gjort ett fantastiskt arbete som blockerar fungerande Amazon Prime-servrar.

De flesta VPN-tjänster fungerar för närvarande inte med Amazon Prime eftersom de är blockerade.

PrivateVPN? Våra gamla fungerande Amazon-servrar blev blockerade. Vi har nya nu.

Vad är dem? Det är bättre att inte dela för att de ska fortsätta arbeta. Men vår kundtjänst kan hjälpa dig.

Eller vara smart. Amerikanska Amazon Prime. Amerikanska servrar. Några av dem fungerar. Vi tror att du kommer att få reda på det.

Det bästa du kan göra är att hitta ett Prime-avsnitt som du vet är exklusivt för Amerika och se om det blir tillgängligt.

Stöds PrivateVPN på alla enheter så att du kan se American Amazon Prime i Europa oavsett din enhet?

PrivateVPN stöds på alla större plattformar, oavsett om det är din telefon, dator eller Fire TV Stick / Cube. I själva verket är PrivateVPN en av de inte många tjänster som tillhandahåller en Amazon Fire TV Stick / Cube-app som är helt optimerad för enheten. Och när du kan titta på American Amazon Prime i Europa på den stora skärmen, så gör det hela skillnaden.

PrivatVPN fungerar dock inte på Chromecast. Ingen VPN gör det. När Chromecast beslutar att lägga till support för att installera appar kommer det mer än troligt att förändras.

Kommer PrivateVPN att bromsa kvaliteten på Amazon Prime Content?

Vi säger det så här. Vi kommer inte att göra det snabbare. Om det är långsamt nu, såvida inte din leverantör med avsikt saktar ner Amazon prime, kommer ditt internet att vara lika långsamt som tidigare.

Vi kommer dock inte att sakta ner dig heller.

Ett betydande antal människor tror att VPN saktar ner allt. Och det finns viss sanning till detta.

Du köper inte en slumpmässig telefon eftersom du vet att olika företag levererar produkter av varierande kvalitet. Vissa VPN-företag kanske bromsar ner dig. Det beror på om ett VPN-företag köper internetkapacitet direkt från IP-leverantörer eller från ett webbhotellföretag. Det är en av de stora faktorerna som avgör kvaliteten på din anslutning.

PrivateVPN köper det mesta av sin internetkapacitet direkt från IP-transitleverantörer. Gör andra? De flesta pratar inte alls om det.

Titta på American Amazon Prime i Europa på alla enheter

Med alla enheter menar vi alla enheter som en VPN stöder. Chromecast är ett problem.

Vill du titta på American Amazon Prime i Europa? Det är ganska lätt under 2018. Det är inte som Hulu eller DAZN som är som Amazon Prime utan för att titta på levande sporter. Det är svårt. Men vi har också en guide om det.

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me