Hur man tittar på ABC på Fire TV Stick (det betyder inte var du bor)

Hur man tittar på ABC på Fire TV Stick (det betyder inte var du bor)

Av PrivateVPN, 2018-09-16 10:53:08 i Entertainment


Du har Fire TV Stick, men när du försöker titta på ABC på Fire TV Stick visas den inte i Amazon Appstore? Våra vänner, din Fire TV Stick är inte trasig, och det finns ett sätt att lösa det här problemet för att titta på ABC på Fire TV-pinnen.

Men för att lösa det här problemet måste du veta varför det är en fråga i första hand.

Anledningen till att du inte kan titta på ABC på Fire TV Stick är ganska jävligt enkel.

Du kan inte titta på ABC på Fire Tv Stick eftersom innehållet inte är lika

Anledningen till att du inte kan titta på ABC på Fire TV Stick? Det går ner till din plats. Många saker är inte lika på denna planet, och innehåll är bara en extra sak i den här fästen.

Har du någonsin sett en kanal vara tillgänglig över hela världen? Det är inte meningsfullt. Inte bara de flesta av världen talar inte engelska flytande nog för att titta på innehåll på engelska på en nivå som de kan njuta av, utan det har inte heller någon ekonomisk mening.

Att göra ABC till en global sak är meningslöst. Företag som annonserar med ABC kan inte tjäna pengar överallt. En del av innehållet som visas på ABC kan inte visas överallt, vilket betyder att det också finns begränsningar för det innehållet.

Det är också oftast mer lönsamt att sälja licenser för vissa shower till andra plattformar eller ofta till och med vissa regioner på Netflix snarare än att ha ABC tillgängligt över hela världen.

Och på grund av detta är de bara tillgängliga i USA och du inte är i USA (eller inte ställer in din Fire TV Stick när du är där) är anledningen till att när du söker efter ABC får du inga resultat.

Det är inte så att ABC är ond, det är inte vettigt att alla är tillgängliga över hela världen.

Så vad är lösningen?

Dålig Amazon att titta på ABC på Fire TV Stick är det första steget

Ja, måste du lura den jätten som Amazon tänker att du är i USA. Och förvånansvärt är ganska enkelt, mest eftersom Amazon troligen bara agerar som de bryr sig men baserat på hur öppen deras plattform är, är de troligen väldigt okej med det.

Närmare bestämt kontrollerar de vilka appar som finns i Amazon Appstore.

För att titta på ABC på Fire TV Stick måste du ändra platsen för din Amazon Appstore för att vara i USA. Du gör det genom att gå till ditt Hantera ditt innehåll och enheter i ditt Amazon-konto. När du är där måste du klicka på inställningar följd av Landsinställningar. När du kommer dit trycker du på Förändra.

Och ja, du har rätt, när du är där måste du ändra din plats till en amerikansk plats. Och sätt inte bara slumpmässiga namn. Sök istället efter en amerikansk adressgenerator på Google som också innehåller ett postnummer.

När du gör allt detta och slår på din Fire TV Stick måste du lämna dina uppgifter igen.

Det är det första steget.

Det andra steget för att titta på ABC på Fire TV Stick?

Dålig ABC att du är i USA för att titta på ABC på Fire TV Stick

Det första steget är relativt enkelt och kräver inte mycket arbete. Den andra kräver lite mer arbete.

För att se ABC på Fire TV Stick måste du få ABC att tro att du är i USA.

Och du kommer säkert inte åka till USA för det. Men internet är dock lätt att lura.

Det är möjligt att ändra din plats utan att någonsin ändra den med ett enkelt verktyg som kallas en VPN som är ett virtuellt privat nätverk.

Amazon stöder öppet användningen av VPN-tjänster vilket innebär att du kan ändra din plats på Fire TV Stick utan mycket krångel.

Frågan är huruvida VPN-tjänsten du ska använda för att titta på ABC på Fire TV Stick fungerar med Fire TV Stick.

Troligtvis inte.

För det första, glömma gratis VPN-tjänster om de är för långsamma för att titta på innehåll. För det andra fokuserar de flesta VPN-tjänster på Netflix, Amazon Prime och Hulu men inte på de mindre spelarna som ABC.

PrivateVPN fokuserar på alla!

Sök efter vår app i Amazon Appstore följt av att göra ett konto på den här webbplatsen. Det är bara en 30-sekunders registrering.

Logga självklart på ditt konto men anslut inte bara till vår amerikanska server. ABC kommer inte att fungera då. Du behöver anslut till antingen vår New York 1-server eller vår Buffalo-server!

Det är så du tittar på ABC på Fire TV Stick oavsett var du är! Åh, och förresten, ABC och PrivateVPN fungerar också på andra enheter!

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me