Hur man tar reda på om en film finns på Netflix och hur man tittar på den

Hur man tar reda på om en film finns på Netflix och hur man tittar på den

Av Michael Smolski, 2018-03-01 13:27:06 i Entertainment


Vill du verkligen se en film eller en TV-show i hög kvalitet? Chansen är stor att det finns på Netflix, men Om du vill ta reda på om en film finns på Netflix måste du söka efter den rätt. Och oftast söker människor fel. Det går inte att rulla igenom kategorier eller söka i sökrutan. Du måste undvika dessa två metoder.

Hur man tar reda på om en film finns på Netflix

Om du verkligen vill ta reda på om en film finns på Netflix, lämna Netflix och gå till din webbläsare. Helst en med Google.

Skriv in "Netflix”I sökrutan följt av filmen eller TV-serien som du vill titta på. Om det finns på Netflix ser du att det första resultatet och kanske några andra kommer från Netflix.

Bra. Din film eller ditt val av show finns på Netflix. Men det betyder inte att det finns på Netflix i ditt land.

Se, USA har 1157 TV-program och 4593 filmer på Netflix. Irland? Det har bara 544 TV-program och 2419 filmer. Det är mycket, men det är fortfarande en betydande skillnad. Landet med näst flest TV-program och filmer när det gäller Netflix? Amerikanska Samoa. Med en befolkning på knappt 56 000. Löjligt att säga minst.

Om du inte är i USA eller USA: s territorier, missar du många potentiella filmer och TV-program. Och även om du är i USA så saknar du fortfarande eftersom USA inte har alla filmer eller TV-program som vissa andra länder kan ha till och med färre titlar totalt sett.

Allt går till licenser. Netflix kanske har en licens för att strömma en film i Storbritannien men de kanske inte i Polen. Och du kanske missar på grund av det.

Det är lätt att ta reda på om en film finns på Netflix. Att titta på det, inte nödvändigtvis så lätt, är licensen för den filmen eller TV: n inte till ditt land. Men det finns ett sätt att ta bort problemet.

Hur man tittar på något som finns på Netflix men inte i ditt land

När du söker efter den filmen eller tv-serien som du vill titta på på Google, om det finns på Netflix, ser du två bokstäver efter "Netflix.com/”Och de två bokstäverna står för det land som den specifika filmen eller TV-serien är tillgänglig i. Om dessa två bokstäver inte finns där, betyder det förmodligen att titeln är tillgänglig över hela världen.

När du vet vilket land de två bokstäverna står för som du enkelt kan ta reda på genom en sökmotor måste du använda ett VPN.

Nu, en VPN som är en virtuella privata nätverk kan sätta dig var som helst på denna planet, praktiskt taget. Förutsatt att företaget har servrar där. För att kunna se filmen eller showen du vill titta måste du ansluta till en server i det land där filmen eller showen är tillgänglig.

Vi har en fullständig guide om Netflix men vet bara att inte alla server fungerar med Netflix eftersom Netflix gör lite tungt arbete för att förhindra virtuella privata nätverk från att fungera.

Här är listan över privataVPN-servrar som fungerar med Netflix:

USA - Buffalo, New York City 1, Los Angeles
Kanada - Toronto
Storbritannien - London 1, London 2
Frankrike - Paris
Japan - Tokyo
Danmark - Köpenhamn
Finland - Helsingfors
Tyskland - Frankfurt 1
Norge - Oslo
Sverige - Kista, Stockholm
Schweiz - Zürich
Nederländerna - Amsterdam 1
Italien - Milano
Spanien - Madrid
Australien - Sydney
Brasilien - Sao Paulo
Colombia - Bogotá
Argentina - Buenos Aires
Sydkorea - Seoul

Om filmen eller TV-serien du försöker se är tillgänglig i något av dessa länder, har du tur och använder en VPN fungerar.

Så hur använder du PrivateVPN?

  • Att skapa ett PrivateVPN-konto tar mindre tid än det tog dig att komma till den här delen av denna blogg. Du klickar på knappen Köp längst upp till höger på skärmen och går igenom den enkla 3-stegs registreringsprocessen.

  • Du går sedan längst ner på vår sida och klickar på Hämta för att hitta rätt version av PrivateVPN åt dig. Om du är på en smartphone kan du söka efter PrivateVPN i din lokala appbutik.
  • När du har fått PrivateVPN ska du ange dina kontouppgifter och ansluta till servern du behöver ansluta till.
  • Slutligen, starta om Netflix och sök efter filmen eller visa att du verkligen ville se.

Skrivet av Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me