Hur man ser DAZN utanför Kanada oavsett var du är

Hur man ser DAZN utanför Kanada oavsett var du är

Av Michael Smolski, 2018-09-26 10:40:47 i Entertainment


Många sportevenemang är precis på väg att starta. Du vill veta hur du kan titta på DAZN utanför Kanada så att du kan titta på alla sporter och matcher du önskar utan att behöva betala för mycket för TV-abonnemanget som begränsar dig till att titta på de spel som är mest efterfrågade. Inte alla stöder bra klubbar. Varför skulle du behöva betala för att inte få se din klubb spela?

DAZN är sportens Netflix. Du väljer vad du vill titta på. Ingen väljer för dig.

Förutom att DAZN väljer vem som kan titta på DAZN. Mest baserat på var det är finlighetsmässigt mest för närvarande. Och om du inte är i Kanada, Italien, Tyskland, Österrike, Japan eller till och med Schweiz, kommer DAZN inte att fungera för dig. Betyder det att du inte kan använda det? Tja med rätt verktyg och kunskap du kan, och vi är här för att hjälpa dig titta på DAZN utanför Kanada oavsett var du är.

Vad som händer för dig Titta på DAZN utanför Kanada oavsett var du är

När du var yngre skulle du förfalska din ålder för att gå in på webbplatser som var över 16 år. Du lurade system, men det fick dig in. Du måste också lura DAZN förutom inte med din ålder utan din plats. Och det är mycket svårare att göra eftersom du inte bara kan säga att du är i Kanada och förväntar dig att DAZN ska fungera.

Det finns speciella system på plats som kontrollerar din plats och om du befinner dig utanför det land som stöds får du ett meddelande om att du inte är i rätt land.

För att titta på DAZN utanför Kanada måste du få DAZN att tro att du är i Kanada. Och du gör det via ett virtuellt privat nätverk som också kallas VPN. En VPN tillåter dig att vara i olika länder utan att vara där, förutsatt att tjänsten du använder har servrar där.

PrivateVPN? Det har servrar i Kanada. Men ... det handlar inte bara om att ha en server. Anledningen till att platsbegränsningen finns i första hand beror på det faktum att det finns något motiv bakom det. I detta fall? Det är trycket från rättighetshavare.

Varför skulle BT betala 1,18 miljarder pund för de exklusiva rättigheterna till Champions League i Storbritannien om de inte var exklusiva på grund av att någon använder DAZN i Storbritannien? Det är därför det är svårt att titta på DAZN utanför Kanada och andra stödda länder.

Men PrivateVPN har en fungerande DAZN-server. Det heter Toronto 2. När du har gått igenom vår 30-sekunders registrering och loggat in på vår klient, ansluter du till Toronto 2-servern och DAZN fungerar. Någon annan server från vår tjänst eller någon annan tjänst? Du får samma meddelande som tidigare men med en extra bit om att stänga av ett VPN.

Så att det? Inte riktigt. Om du inte redan har ett DAZN-konto och planerar att titta på i din webbläsare istället för din telefon eller Fire TV Stick / Cube.

För att se DAZN utanför Kanada måste du gå igenom registrering först

Det här är svårt.

Du kan inte bara använda något kort för det här.

För att se DAZN utanför Kanada måste du ha ett kanadensiskt kort.

Hur förvärvar du en? Den enklaste metoden är troligtvis att köpa ett förbetalt kort i Kanada och skicka det till dig själv. Den snabbare metoden skulle bestå av att köpa ett virtuellt kort. Google för en.

Men den mest praktiska metoden? Be någon i Kanada att få ett konto. Betala extra om det behövs eller erbjuda dem användningen av kontot.

Om du inte gör något kan du inte registrera dig. Och om du inte kan registrera dig, är det för ingenting att kunna titta på DAZN utanför Kanada oavsett var du är via ett VPN.

Och så finns det problemet med att ladda ner apparna. Vi kommer att gå igenom det nu.

Titta på DAZN utanför Kanada oavsett var du är på Android

Du kan ladda ner appen från en slumpmässig källa på internet, men du skulle sätta din enhet i riskzonen. Du vet inte vad som är planterat i appar som inte kommer från officiella källor.

Det säkra sättet är att ladda ner från Play Store, men när du försöker kommer du att se att DAZN inte finns någonstans i Play Store på din plats.

Det är därför du måste ändra platsen för Play Store.

 • Gå till payments.google.com och klicka på inställningar.
 • Tryck på Land flik.
 • Välj Kanada eller någon annan plats som stöds av DAZN. Se till att du anger en riktig adress. Du kan hitta en slumpmässig en med en adressgenerator.
 • Skicka in och gå in inställningar på din enhet följt av Apps var du behöver hitta Google Play Store och tryck på Tvinga stopp.
 • Slutligen, gå till Lagring och klicka på knappen i kapsyler som anger CLEAR DATA.

  Upprepa Force Stop och RENGÖR DATA om DAZN inte är tillgängligt för nedladdning.

Titta på DAZN utanför Kanada oavsett var du är på iOS (iPhone + iPad)

Om du vill titta på DAZN utanför Kanada på din iOS-enhet, oavsett om det är en iPhone, iPod eller en iPad, kan du inte bara ändra din plats som på Android eftersom du förlorar allt du någonsin har köpt.

 • Istället måste du först logga ut av ditt iCloud-konto och gå till iCloud-fliken i inställningar där du ser en knapp för att skapa ett nytt konto.
 • tryck på den.
 • Få det till i Kanada eller något annat land som stöds.
 • När du sätter en adress, se till att använda en riktig adress. Du kan få en från en adressgenerator.
 • När du har fått ett nytt konto bör du kunna hitta och ladda ner DAZN.

Titta på DAZN utanför Kanada oavsett var du befinner dig på Fire TV Stick / Cube

Vi gjorde ett separat inlägg om det här eftersom det är uppriktigt sagt ganska komplicerat men om du vill titta på DAZN på storskärmen är Fire TV Stick / Cube förmodligen ditt bästa alternativ.

Enkelt uttryckt är att byta plats skiljer sig beroende på butik men en sak är säker, du måste ändra din butik för att vara i Tyskland eftersom Kanada inte har en särskild butik, vilket betyder att Tyskland är ditt bästa skott för att ladda ner DAZN.

 • Det första steget att titta på DAZN utanför Kanada oavsett var du befinner dig på Fire TV Stick / Cube är att gå in på Amazonas webbplats.
 • Amerian Amazon kommer att ange konton & listor under ditt namn under tiden kommer Storbritannien att ange Ditt konto. Oavsett vad det står klickar du på det och går till Ditt innehåll och enheter.
 • Där måste du ändra din plats för att vara i Tyskland, med en riktig adress. Använd en adressgenerator för det.

Men du behöver också ett tysk kort eller bankkonto för det. Om du använder N26 i Europa, som är en onlinebank, fungerar det. Annars kan du behöva få ett förbetalt kort eller ett virtuellt kort eller så kan du ha problem med att ladda ner DAZN. Det kommer att visas men du får ett fel vid nedladdningen. Och se till att ta bort alla kort som inte utfärdas i Tyskland när du gör detta. Du kan lägga till dem senare.

Och åh, när du ändrar din adress måste du registrera ditt Amazon-konto igen på din Fire TV Stick / Cube. Gå in i inställningar följd av Mitt konto och du ser ett alternativ att avregistrera

Det är så att titta på DAZN utanför Kanada oavsett var du är

Naturligtvis måste du ladda ner PrivateVPN-appen på alla dessa enheter. Du vet hur du gör det, hoppas vi.

Om din enhet inte finns med i detta, kontakta vår prisbelönta kundsupport. De hjälper dig.

Och om du undrar, stöds inte Chromecast eftersom inget VPN fungerar med Chromecast.

Njut av!

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me