Hur man ser DAZN i USA på alla enheter (2019)

Hur man ser DAZN i USA på alla enheter (2019)

Av Michael Smolski, 2019-05-10 17:07:01 i Entertainment


Vill du titta på DAZN i USA? Det är inte ofta att du behöver söka efter hur du kan titta på en viss plattform i USA, va? USA erbjuder tillgång till de mest populära streamingplattformarna på planeten så långt som filmer och videor men misslyckas när det gäller sport. Visst stöds DAZN i teorin i USA, men det är inte rätt DAZN. Med amerikansk DAZN får du bara kamphändelser som är bra om du älskar att titta på striderna, men mycket begränsande jämfört med kanadensisk eller italiensk DAZN.

Vad händer om du skulle ha tillgång till amerikanska, kanadensiska och italienska DAZN som blockerar nästan alla stora sportevenemang på planeten? Oavsett om du vill se Liverpool komma tillbaka från 3-0 för att vinna 4-0 i nästa match kontra det stora Barcelona, ​​eller om du vill titta på lite MLB. I den här artikeln kommer vi att täcka hur du kan titta på DAZN i USA på alla enheter under 2019.

Hur ser du på DAZN i USA på alla enheter?

Du hittar den här processen mycket lättare än de flesta på grund av att DAZN totalt sett stöds i USA.

Om du bor i Storbritannien måste du hitta ett sätt att få antingen ett amerikanskt, kanadensiskt eller italiensk kort att registrera. Eftersom du dock redan är i USA har du redan ett amerikansk kort som låter dig registrera dig enkelt.

Men om du inte har ett amerikansk kort så se till att du läser vår guide om hur du kan titta på DAZN i Europa eller Australien, det gäller över hela världen.

När du har registrerat dig kan du se DAZN i USA på alla enheter, men det är bara kamphändelser. Om du vill använda DAZN till fullo för att se några av de bästa ligorna i världen, fortsätt att läsa.

Hur man tittar på DAZN i USA (More Than Fighting events)

Om du vill titta på DAZN i USA på grund av att människor älskar det över hela planeten, är det här lurande DAZN kommer in i spelet.

Och du gör det genom att använda ett VPN.

Om du vill titta på Champions League och allt det där bra med DAZN i USA, måste du använda ett VPN för att ändra din plats.

Det är dock inte så enkelt som att använda någon tjänst där ute.

Om du någonsin försökt att blockera en plattform oavsett om det är Netflix eller BBC iPlayer, vet du att det inte är så enkelt som att bara ansluta till rätt land via en VPN eftersom tjänster som DAZN vidtar åtgärder för att förhindra att människor använder VPN-tjänster.

Det beror inte på att de är meniga människor och inte vill att du ska se DAZN i USA till potentialen att du kan se det i Kanada utan för att DAZN inte har rätt att visa dig gillar Champions League i USA. Och orsaken till brist på rättigheter faller vanligtvis till sådana som ESPN och andra som äger exklusiva rättigheter till vissa ligor vilket gör det omöjligt för sådana som DAZN att köpa rättigheter för visst innehåll. DAZN hindrar VPN-tjänster från att fungera, så de får inte problem.

Men en av de mycket få tjänster som arbetar med DAZN är PrivateVPN. Du undrade hur du kan se DAZN i USA på alla enheter, och det är ganska enkelt. Du måste ansluta till rätt DAZN-server, och det är det. När du har ett amerikanskt konto kan du växla mellan länder genom att helt enkelt ansluta till en annan DAZN-server. Och det gör att du kan njuta av DAZN i USA som det borde ha åtnjutit. Kampsporter är coola, men många av oss vill ha andra sporter också.

Är det faktiskt möjligt att titta på DAZN i USA på alla enheter under 2019?

Om du överväger de viktigaste plattformarna som Android, iOS och naturligtvis stationära enheter, ja, du kan titta på DAZN i USA på alla enheter.

Situationen blir dock mycket mer komplicerad när du vill titta på din TV. Om du inte har antingen Android TV eller Amazon Fire TV-serienheter.

Det beror på att varken Apple TV eller Chromecast stöder VPN-tjänster. PrivatVPN själv är en av de väldigt få i Amazon-butiken för Fire TV, men gillar Apple TV eller Chromecast stöder inga VPN-tjänster alls vilket gör det omöjligt för dig att titta på DAZN i USA om du äger någon av dessa.

Våra råd? Skaffa bara Fire TV Stick. Det är mycket billigare än Apple TV, och det låter dig titta på DAZN i USA på den stora skärmen.

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me