Hur man kringgår Storbritanniens porrblock

Hur man kringgår Storbritanniens porrblock

Av Michael Smolski, 2019-06-01 17:29:02 i Guider


Det finns förmodligen en miljon andra saker som du mycket hellre skulle föredra att göra än att söka efter "hur man kan kringgå Storbritanniens porrblock." Det finns också en miljon andra saker som den brittiska regeringen bör ta hand om istället och inte, men här vi skriver denna guide om hur man går förbi det brittiska porrblocket.

Metoden för att kringgå Storbritanniens porrblock som regeringen vill att du ska använda och problemen med det...

Storbritannien vill att du ska verifiera din ålder för att kringgå Storbritanniens porrblock.

Som i måste du ange ditt pass på en porrsida.

Vem skapar verifieringssystemet? Inte regeringen. 3: e parter. Med ett av de system som tillhör samma grupp som äger några av de mest populära porrsidorna där ute.

Det första problemet med det är att när du ger bort data finns det en risk för läckor. Det enda sättet att förhindra dataläckage är om data inte lagras. PrivateVPN gör det som en VPN när du bläddrar och meddelar genom att kryptera allt du skickar och tar emot på internet medan du inte lagrar loggar, men när du bara ger bort ditt pass till en webbplats finns det en risk att data förr eller senare kommer att vara läckt.

Men det är en sak för ditt telefonnummer att läcka och en annan för informationen om vad du gör på porrsidor som är direkt kopplade till dig, att läcka. Det kommer att förstöra karriärer eftersom läckor inträffar. Just nyligen läckte First American Corporation 885 miljoner fastighetsdokument. Problemet sedan dess har åtgärdats, men det visar hur lätt det är att läcka data.

Det brittiska porrblocket är avsett att skydda yngre människor, men istället kommer det att uppmuntra yngre människor att titta på porr och göra det till en integritetsproblem för vuxna.

Det brittiska porrblocket ger också makten till porrsidor eftersom Storbritannien låter porrsidor verifiera användare som använder sina valda system. Tidigare hade porrsidor begränsad makt när det gäller data. MindGeek är ett av verifieringsverktygen som designats av porrsidor för porrsidor. Det öppnar dörrar för datainsamling. Aldrig tidigare har en porrsida kunnat matcha ditt kön och ålder med dina porrvanor. Nu kan de.

Hur man kringgår Storbritanniens porrblock med vår metod

Metoden vi kommer att föreslå kommer att undvika någon form av verifiering.

Och det är oerhört enkelt att det bara inte är vettigt hur Storbritannien fortsatte med detta porrblock.

Allt du behöver göra för att lura en porrsida är att ansluta till ett VPN, med servern du ansluter till utanför Storbritannien. Inget annat land utan censur har ett sådant förbud. Det är därför det är så enkelt att kringgå det.

Vilka är fördelarna med att använda VPN-tjänsten??

De två huvudsakliga orsakerna till att människor använder VPN-tjänster är för integritet och för underhållning.

Du bor i Storbritannien och vill titta på DAZN eller Hulu i Storbritannien? Det finns många fantastiska underhållningsplattformar där ute som inte fungerar i Storbritannien som kan fungera med ett VPN.

Oavsett om du vill komma åt BBC iPlayer i utlandet eller vill titta på live-sport med DAZN, med en VPN kan du ändra din plats så att du befinner dig utanför landet du befinner dig i. Naturligtvis är det inte så att varje VPN-tjänst bara fungerar med alla service där ute. Det är lätt att kringgå det brittiska porrblocket eftersom inga andra länder har ett porrblock, men när det gäller underhållning måste de gilla Hulu anstränga sig för att förhindra att VPN-tjänster fungerar för att inte få problem för att visa innehåll i länder som de inte har rätt att visa det innehållet i.

PrivateVPN är en av de tjänster som fokuserar på kvalitet snarare än kvalitet och därför kan avblockera alla större tjänster som du vill ha åtkomst till, med många guider runt dessa tjänster på vår blogg.

Och så finns det sekretessaspekten för VPN-tjänster. Med en VPN-tjänst kan du enkelt kringgå det brittiska porrblocket, men det möjliggör också säker torrenting, integritet när du använder offentlig Wi-Fi och skydd från regeringen, internetleverantören och fakturan betalare för din Wi-Fi hemma. Och det är här PrivateVPNs plats spelar in. Vissa VPN-företag lagrar loggar som kan användas för att exponera dig. Det gör vi inte. Både för att vi inte vill, men också på grund av svensk sekretesslagar som hindrar oss från att göra det. Och det möjliggör den starkaste skyddsnivån.

Och naturligtvis gör VPN-tjänster också möjlighet att kringgå Storbritanniens porrblock.

Är du redo att ge det ett skott eller är du okej att kringgå Storbritanniens porrblock genom att ge bort dina data?

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me