Hur man kan titta på allt på Netflix Inga saker där du bor

Hur man kan titta på allt på Netflix Inga saker där du bor

Av Michael Smolski, 2019-01-14 13:01:38 i Entertainment


Du kanske inte bor i länder med censur, men oavsett var du bor lever du med innehållsjämlikhet. Även om du bor i USA eller Storbritannien kan du fortfarande inte se allt på Netflix oavsett var du bor, ja, det vill säga, tills du vet hur du lurar Netflix att visa dig allt tillgängligt Netflix-innehåll.

Och det är precis vad vi ska visa dig idag.

Om du bor i USA har du mest innehåll men du har inte allt. Och om du bor utanför USA kanske du har något exklusivt innehåll som USA inte har, men du missar en stor del av Netflix-biblioteket, medan du troligtvis betalar lika mycket för ditt prenumeration som personer i USA.

Det är ganska enkelt att titta på allt på Netflix Inga saker där du bor

Det är inte lätt att titta på allt på Netflix till en punkt där du inte behöver söka efter hur du gör det, men det är mycket lättare än andra artiklar får det att se ut. DAZN och Hulu är de svåra plattformarna att skapa.

Det här är vad som måste hända:

  1. Du måste veta vilken show eller film du vill titta på. (Du kan hitta vilken Netflix som visar eller filmen är på genom att göra en enkel Google-sökning av "vilket Netflix är x på.")
  2. Du måste lura Netflix att tro att du är i regionen där den showen eller filmen är tillgänglig.

Om du vill titta på allt på Netflix oavsett var du bor oavsett om det är Saudiarabien, Kina, USA, Storbritannien, Spanien eller någon annanstans, så gör du det. Trots att det finns ett extra steg för länder med censur som de flesta guider inte nämner.

Vad behöver du göra för att narra Netflix så att du kan titta på allt på Netflix inget annat var du bor?

Du måste praktiskt taget vara i regionen där innehållet du tittar på är.

En VPN är hur du gör det.

Men klicka inte ut ännu, annars kommer du inte kunna se allt på Netflix oavsett var du bor.

En VPN är ett virtuellt privat nätverk. Det låter dig ansluta till vilken plats som helst på planeten förutsatt att VPN-tjänsten du använder har en server där. Men fall inte för det när det gäller att titta på allt på Netflix oavsett var du bor 2019.

En VPN-tjänst med många servrar är inte valet. 200+ serverplatser spelar ingen roll när det gäller att titta på Netflix eftersom Netflix arbetar hårt för att se till att VPN-servrar är blockerade.

Du behöver en tjänst med fungerande Netflix-servrar, och när det gäller det är PrivateVPN bäst. Comparitech gjorde ett test av 59 stora VPN-tjänster med 5000 manuella tester och PrivateVPN arbetade med 21 eller 30 testade platser. Det mesta av gäng. Dessutom fungerade det på de flesta plattformar samtidigt som det fungerade både på Android-, Apple- och stationära plattformar.

Och vi säger inte detta så att du går med oss. Så är det bara. Gå med eller inte, om du vill komma åt allt Netflix-innehåll oavsett om det ansluter till en server i Thailand, USA, Spanien, Sverige, Polen eller på någon annan plats, är PrivateVPN ditt bästa alternativ. Och det är det enda alternativet som går förbi märket på 15+ arbetsplatser.

Resten erbjuder antingen bara amerikanska Netflix eller omdirigerar till American Netflix.

Titta på allt på Netflix även i länder med censur

Platser som Kina och många Mellanöstern har block på amerikanska plattformar, oavsett om det är Netflix, Instagram eller Facebook. För att en VPN ska fungera på dessa platser för att kringgå alla block som ett land har, behöver du den här saken som heter Stealth i din VPN-tjänst.

Stealth VPN tillåter ditt VPN att smälta in så att det inte kan upptäckas som ett VPN. Det gör att VPN-trafik kan se ut som normal trafik. Och det är viktigt i länder som Kina som upptäcker VPN-användning och blockerar alla webbplatser från att fungera ändå. Om du inte är ansluten till Stealth VPN.

PrivateVPN har den funktionen. Och om du verkligen vill titta på allt på Netflix oavsett var du bor 2019, kommer att använda Stealth vara nödvändigt för de flesta!

Se allt på Netflix No Matter Where You Live

Ta reda på var serien eller filmen du vill titta på och anslut till PrivateVPN. Det är så enkelt. Oavsett om det är din telefon, din surfplatta, din dator eller till och med Amazon Fire TV Stick. (Tyvärr stöder inga VPN-tjänster Chromecast för tillfället.)

PrivateVPN kommer också med stöd för DAZN, som är en plattform för sportströmning som arbetar i Kanada och för Hulu. Även om du måste kontrollera våra guider för dessa eftersom dessa plattformar är mycket mer komplicerade än Netflix där allt du behöver är rätt VPN.

Skrivet av Michael Smolski.

Brayan Jackson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me