Hur man Jailbreak the Fire TV Stick i Storbritannien

Hur man Jailbreak the Fire TV Stick i Storbritannien

Av Michael Smolski, 2019-04-11 13:52:36 i Guider


Är du trött på Fire TV Stick och vill veta hur du kan jailbreak Fire TV Stick i Storbritannien? Det är bra att du inte provade andra plattformar så. De är mycket mer begränsade än Fire TV Stick. Med det sagt kommer vi att visa dig hur du kan jailbreak Fire TV Stick i Storbritannien så att du kan använda den Fire TV Stick till dess fulla potential!

Och det är verkligen enkelt.

Det här är hur du Jailbreak the Fire TV Stick i Storbritannien

 • Gå till inställningar på din Fire TV Stick.
 • tryck på Min Fire TV.
 • Tryck nu på Utvecklaralternativ.
 • Sätta på Appar från okända källor och ADB-felsökning.
 • Du kommer att bli ombedd att bekräfta ditt val innan du jailbreak Fire TV Stick i Storbritannien.

Det, som det är, gör att du kan installera appar från okända källor. Vi kommer nu att gå igenom vilken typ av appar du kan installera, hur du installerar Kodi och hur du fullständigt fängslar Fire TV Stick i Storbritannien, eftersom du inte kan ha full frihet än att kunna ladda ner alla appar.

Och så laddar du ner alla appar du önskar

Du måste först söka efter en app som heter Downloader på din Fire TV Stick. Loader är en app som låter dig ladda ner på din Fire TV Stick. Det är så du laddar ner appar på Fire TV Stick som inte kommer från Amazon Appstore.

När du har gjort det söker du efter appen du vill ladda ner med slutet på ".APK" eftersom det är Android-formatet för appar. Fire TV Stick fungerar på en modifierad version av Android, varför den kör Android-appar.

Var dock försiktig. Inte varje källa för att ladda ner appar är pålitlig. Inte varje app är utformad för att fungera med Fire TV Stick heller.

Hur man Jailbreak the Fire TV Stick i Storbritannien så långt som Kodi Goes

De flesta skulle se Kodi som en app som verkligen låter dig jailbreak Fire TV Stick i Storbritannien på grund av den frihet den ger. Det är därför de flesta människor också kommer att leta efter hur man får Kodi när de fängslar Fire TV Stick i Storbritannien.

Så här gör du det:

 1. Gå till kodi.tv.
 2. tryck på Ladda ner.
 3. Välj Android.
 4. Kopiera länken till ARMV7A (32BIT)
 5. Öppen Loader och klistra in den länken i.
 6. Slutligen, installera det.

Så här kan du få den bästa versionen av Kodi, och eftersom det är direkt från Kodi-webbplatsen vet du också att det är säkert att ladda ner.

Så här fullständigt Jailbreak the Fire TV Stick i Storbritannien

Det är en sak att kunna ladda ner alla appar på Fire TV Stick, men många appar är faktiskt blockerade i Storbritannien. DAZN fungerar inte i Storbritannien som det är. Storbritanniens Netflix erbjuder inte lika mycket som American Netflix och det är samma sak med Amazon Prime. Åh, och glöm att använda Hulu i Storbritannien.

Det största problemet när det gäller åtkomst oavsett din region är din region. Om du vill jailbreaka Fire TV Stick i Storbritannien till fullo måste du kunna lura vilken app du använder för att tänka att du är i bästa möjliga region för den appen.

Och det är där en VPN kommer in.

VPN-tjänster skyddar dig inte bara när det gäller sekretess på internet som skyddar dig oavsett vad du gör utan de låter dig också ändra din plats utan att flytta en tum.

Om du använder ett VPN kommer du att kunna blockera alla tjänster där ute.

Naturligtvis finns det vissa gränser för det.

För en, inte alla VPN-tjänster är lika, och inte alla har appar på Fire TV Stick i första hand. För två erbjuder inte alla tjänster samma mängd serverplatser. Vissa kan ha tre platser, andra kan ha hundratals, och i det här fallet har PrivateVPN 60. Du vill ha en trevlig mängd serverplatser eftersom bara amerikanska servrar begränsar dig till att endast blockera amerikanskt innehåll. Men du vill också att servrarna som du använder för att arbeta med de tjänster du vill använda.

De som DAZN gör ansträngningar för att förhindra VPN-tjänster från att fungera, vilket innebär att endast ett fåtal stöder det, där PrivateVPN ingår i den gruppen. Se, du behöver inte använda PrivateVPN, men det finns inte mycket val där så långt som Fire TV Stick, och PrivateVPN råkar bara jobba med Hulu, Amazon Prime, DAZN och många fler som du kan läsa om på vår blogg. Det beror på att vi investerar i kvalitet över kvantitet. Det är just därför vi också stöder de flesta Netflix-regionerna på marknaden.

Om du vill prova oss måste du registrera dig på vår webbplats, men det tar mindre än 60 sekunder, och det gör att du fullt ut kan jailbreaka Fire TV Stick i Storbritannien. Om du vill veta om en specifik tjänst som arbetar med PrivateVPN, se till att nå vår kundsupport, och under tiden kan du gärna kolla vår blogg för fler tips och användningar av ett VPN. Åh, och vi stöder 6 enheter samtidigt från ett konto, oavsett om det är din iPhone, Android eller stationär enhet!


Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me