Hur man Jailbreak the Fire TV Stick 2019 (den snabbaste no-nonsense-metoden)

Hur man Jailbreak the Fire TV Stick 2019 (den snabbaste no-nonsense-metoden)

Av Michael Smolski, 2019-04-11 12:33:30 i Guider


Du är här för att du vill veta hur du jailbreak Fire TV Stick under 2019, men alla guider du ser på den drar på för alltid innan det kommer till saken? Då är den här guiden åt dig. Det är den snabbaste no-nonsense-metoden som inte gör att du går igenom komplicerade metoder som kanske eller kanske inte fungerar beroende på när du läser den. Den här metoden fungerar varje gång oavsett om du rockar Fire TV Stick eller Cube.

Det här är exakt hur du Jailbreak the Fire TV Stick på det snabbaste no-nonsense mode

 1. Slå på din Fire TV Stick
 2. Gå till inställningar.
 3. tryck på Min Fire TV.
 4. När du är där, gå till Utvecklaralternativ.
 5. Sätta på Appar från okända källor tillsammans med ADB-felsökning.
 6. Innan du fängslar Fire TV Stick kommer du att bli ombedd att bekräfta ditt val.

Det ensam i en mening är hur du kan jailbreak Fire TV Stick. Vi ska nu gå igenom hur du installerar Kodi, hur du laddar ner appar och hur du fullständigt jailbreakar din enhet så att du också kan använda de appar du vill använda.

Att kunna ladda ner alla appar som du önskar är inte en fullständig jailbreak

Du är här för att du ville veta hur du jailbreak Fire TV Stick med den snabbaste no-nonsense-metoden, men medan de flesta guider nämner hur man installerar appar, vad de inte nämner är att din plats är ofta en större gräns, beroende på var du bor.

Att ha DAZN på Fire TV Stick är bra tills du inte kan se det eftersom du är i fel land.

Och det är där att ha ett VPN kommer in.

En VPN är ett virtuellt privat nätverk som håller dig säker på internet och gör att du kan ändra din plats, praktiskt taget.

De flesta av guiderna nämner VPN-tjänster bara ur perspektivet att hålla sig säkra när de får tillgång till olagligt innehåll genom kryptering. Med PrivateVPN kommer du att vara lika säker som det blir med 2048-bitars kryptering med AES-256, eftersom det är den högsta krypteringsnivån som finns på marknaden. Men också på grund av funktioner som Killswitch som kommer att döda ditt internet om en VPN slutar fungera, eller IPv6 Leak Protection som förhindrar IP-läckor, men det är inte därför vi nämner ett VPN i den här guiden.

Vi tycker att många människor går efter den olagliga metoden att titta på innehåll eftersom det inte finns någon laglig metod för dem att titta på visst innehåll i första hand. Plats är en stor fråga. Och det är där en VPN spelar en viktig roll.

Med en VPN kan du avblockera i stort sett alla tjänster som är blockerade på din plats, även i Kina med censur, om du använder rätt VPN-tjänst. Att använda en VPN är på många sätt ett mycket sätt att jailbreak Fire TV Stick än om du bara kunde ladda ner några appar.

Vad är rätt VPN-tjänst när det gäller underhållning? Det är den med servrar som arbetar med tjänster snarare än en som har flest servrar. PrivateVPN erbjuder inte de flesta servrar på marknaden, men det fungerar på något sätt med de flesta Netflix-regionerna på marknaden. Det fungerar också med tjänster som DAZN och Hulu, oavsett var du är. Det kommer också med Stealth VPN för att undvika censur, och det är tillgängligt för nedladdning direkt i Amazon Appstore.

Med det sagt, vi vet att vissa människor också vill ha Kodi på sina enheter, och vi kommer att gå igenom hur du installerar Kodi just nu.

Hur du installerar Kodi efter du Jailbreak Fire TV Stick

Det börjar med att du söker efter en app som heter Downloader på din Fire TV Stick. Loader är ett verktyg som låter dig ladda ner på din Fire TV Stick, och i ditt fall är det ett sätt för dig att ladda ner appar.

Det här är den snabbaste no-nonsense-metoden, så med en gång kommer vi att nämna problemet med andra guider. De länkar ofta inte till direktkällan och det resulterar ofta i ogiltiga länkar.

Den snabbaste metoden att jailbreak Fire TV Stick så långt som Kodi?

 1. Gå till kodi.tv.
 2. Tryck Ladda ner.
 3. Välj Android eftersom Fire TV fungerar på en modifierad version av Android.
 4. Kopiera länken till ARMV7A (32BIT.)
 5. Öppen Loader och klistra in den länken i. Det kommer att ladda ner den senaste versionen av Kodi.
 6. Slutligen, installera det.

Om du vill jailbreak Fire TV Stick så långt Kodi går, så är det det. Så enkelt är det.

Hur du installerar alla andra appar på en Jailbroken Fire TV Stick

För att installera en Android-app på Fire TV Stick måste du kunna ladda ner den.

Det gör du genom att först hitta APK-versionen av, kopiera länken till den, klistra in den i Downloader och installera den

Var medveten om att inte alla appar du installerar fungerar bra på Fire TV Stick eftersom inte alla är optimerade för det. Se också till att källorna du laddar ner från är säkra.

Är Jailbreaking the Fire TV Stick lagligt?

Det är inget olagligt med det. Förmånerna med Android är friheten att göra som du vill, och metoden som används i detta är en metod som används av utvecklare för att testa sina appar innan de är tillgängliga offentligt. Inget olagligt med det.

Vad som är olagligt är att du får tillgång till innehåll som inte är tillgängligt gratis utan att betala. Även om lagligheten av detta beror på din plats.

Behöver du verkligen Jailbreak the Fire TV Stick 2019??

Det gör du inte.

Fire TV-pinnen är en fantastisk plattform som erbjuder mycket mer frihet än konkurrensen gör som den är. En VPN är det som ofta behövs mycket mer om du vill komma åt alla tjänster du önskar, oavsett om det är DAZN för streaming fotboll eller amerikanska Netflix.

Och om du vill ha det så har vi gott om guider för hur du kan blockera tjänster på vår blogg!

Se till att kolla in dem.

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me