Hur man installerar och ställer in ett Hulu-konto utanför USA

Hur man installerar och ställer in ett Hulu-konto utanför USA

Av Michael Smolski, 2017-09-30 15:03:19 i Entertainment
Vi vill alla titta på de senaste TV-programmen när de kommer ut i bästa möjliga kvalitet. Och Hulu tillåter oss att göra det med bästa TV-program strax efter att de har kommit ut. Du behöver inte vänta veckor för att komma ikapp med ditt TV-program.


Problemet med det är att det är nästan omöjligt att skapa ett konto på det utanför USA. Om du inte vet några trick.

Installera appen på mobila enheter

Detta steg är enklare på en Android än en iOS-enhet. Android är en mindre begränsad plattform som gör det enklare att installera objekt. Det finns två sätt att göra det på en Android-enhet.
När det gäller att använda en MacOS- eller Windows-enhet behöver du inte följa samma steg som för Android eller iOS som du kan titta på från webbläsaren.

På Android med okända källor


Det enklaste sättet innebär installation från okända källor. Det är också riskabelt eftersom appen du laddar ned från internet kan ha några extra kodrader som kan vara skadliga för din telefon. Därför veta vad du får på förhand.

Men den här metoden kommer förmodligen inte att göra saker snabbare eftersom en av de saker du behöver göra senare kommer att försena saker ändå.

1. Sök efter Hulu.APK på internet och ladda ner den.

Det blir många resultat när du söker efter detta. Var bara försiktig eftersom webbplatser med appar tenderar att fyllas med många annonser.

2. Låt installera appar från okända källor.

 • Gå till Inställningar.
 • Tryck på Säkerhet.
 • Gör samma sak för okända källor.
 • Läs uttalandet som dyker upp, så att du vet vad du kommer in på.
 • Tryck på OK.

3. Installera appen.

 • Gå till nedladdningar.
 • Tryck på Hulu.APK.
 • Installera appen.

Slå inte på appen ännu eftersom du behöver ta reda på om VPN först.

Den här metoden kommer inte att göra saker snabbare om du inte har ett amerikansk kort.

På Android med Play Store

Med det här alternativet måste du ändra landet i din Play Store.

Problemet med Hulu-appen är att den bara finns i American Play Store. För att hitta appen måste du ändra platsen för ditt land. Och det är några steg involverade i detta.

1. Skaffa VPN.

För att du ska kunna använda American Play Store måste din telefon tänka att du är i USA. Du behöver VPN för att göra det. PrivateVPN har för närvarande 8 olika serverplatser i USA. Dessa är baserade i Buffalo eller New York City 1.

 • Skapa ett konto på PrivateVPN.com
 • Ladda ner PrivateVPN-appen i Play Store.
 • Logga in och välj en amerikansk server som du väljer.

2. Ändra ditt faktureringsland.

Att ha VPN räcker inte för att ändra platsen för din Play Store.

 • Gå till betalningar.google.com
 • Klicka på Inställningar och tryck på Redigera för att ändra din hemadress.
 • Du kanske måste ange ett postnummer.
 • Sök efter en postkodgenerator på internet och kopiera och klistra in den på din adress.
 • Acceptera förändringar.

3. Få ändringarna att hända.

Du har gjort ändringar, men Play Store kommer inte att se dem förrän du får se dem.

 • Stäng Play Store och gå till Inställningar.
 • Gå till appar och hitta Google Play Store.
 • Tryck på Force Stop och rensa alla data.
 • Öppna Play Store igen.

Om ingenting ändras, vänta och försök igen senare.

4. Installera appen.

Detta är det enklaste steget. Du vet säkert hur du gör det här. Sök efter Hulu och installera det.

På iOS-enheter


Om du har en iPhone eller en iPad, har du en iOS-enhet. Förhoppningsvis vet du det.

Apple tillhandahåller inte mjukvara som är så öppen som Android, därför kan du inte installera från okända källor som du kan på Android. Det finns sätt att göra det, men det tar för mycket tid.

Och de gör också saker extra komplicerade. Du kan inte ändra ditt kontos land, så förlorar du alla dina appar du har. Så du måste ha två konton.

När du har gjort ett konto är det ganska enkelt att byta konto. Du behöver helt enkelt trycka på namnet på ditt konto, så får du ett alternativ att logga in på ditt andra konto.

1. Du behöver VPN för detta.

För att ändra land i App Store behöver du också VPN precis som med Play Store.
Precis som med Play Store måste din App Store tänka att du är i USA. Och du behöver VPN för det. PrivateVPN har 8 USA-baserade servrar för att hjälpa till med det.

 • Skapa ett konto på PrivateVPN.com
 • Ladda ner PrivateVPN-appen i App Store.
 • Logga in och välj en amerikansk server som du väljer.

När det gäller servrar är dessa baserade i Atlanta, Buffalo, Chicago, Dallas, Los Angeles, Miami, New Jersey och New York.

2. Skapa ett konto.

Eftersom du inte kan ändra din adress eftersom du kommer att förlora appar om du gör det måste du skapa ett nytt konto. Du vet hur du gör det.

Men det är denna stora missuppfattning att du behöver ett amerikansk kort för att skapa ett konto. Det gör du inte. Välj Ingen som ditt betalningsmedel. Det är allt du behöver göra. Men du måste ha ett amerikansk kort på ett eller annat sätt om du vill använda Hulu.

Om du inte ser alternativet Ingen när du registrerar dig, gå efter att registrera dig, ladda ner en gratis app där betalningsavsnittet dyker upp. Där väljer du Ingen.

Sök igen en postkodgenerator för att få ett giltigt postnummer.

När du har gjort ett konto bör du träffa den amerikanska App Store.

3. Installera.

Återigen vet du hur du gör det.

Använda VPN för att få Hulu-appen att fungera

Du behöver VPN för att appen ska fungera. Det finns ingen väg runt det. Oavsett om du är på en dator eller en telefon, måste din enhet tänka att du är i USA, och VPN hjälper till med exakt det.

Men om du vill ha ett Hulu-konto utanför USA så att du kan titta på TV-program i hög kvalitet så kan du inte bara få det första VPN som du ser.

Om du vill ha god kvalitet måste du ha en bra anslutning. PrivateVPN erbjuder obegränsad bandbredd så att du kan strömma videor utan förseningar. Utan bra VPN är det meningslöst att ha ett Hulu-konto eftersom du inte har den kvalitet som gör att du kan njuta av det du tittar på. För att inte tala om att du måste pausa det du tittar på så att ditt innehåll kan buffra.

Att göra ett konto

Är du fortfarande här? Grattis. Alla dessa grejer var enkla jämfört med detta sista steg.
Det här steget som kommer att försena saker och ting för dig.

Du behöver ett kort för att ställa in ditt konto. Problemet? Det måste vara amerikansk. Och de flesta förbetalda kort fungerar inte.

1. Få ett postnummer.

Detta nämndes tidigare.

 • Sök bara efter en postkodgenerator.
 • Skriv ett postnummer i en motsvarande ruta.

2. Kortet.

Okej, för det första, vilket kort du än får, oavsett om det är virtuellt eller inte, se till att postnumret du placerade på Hulu matchar ditt postnummer på kortet.

Många kort fungerar när de har utfärdats i USA. Mycket fungerar inte. Och det finns några enkla skäl bakom det. Fel postnummer är en av dem.

Men det främsta skälet? Ditt förbetalda kort accepterar inte återkommande transaktioner. Eftersom att få ett förbetalt kort är förmodligen det enklaste alternativet snarare än att skapa ett bankkonto eller sådant, är det mer än troligt att du väljer detta alternativ. Så var medveten om det.

Problemet med korten som måste utfärdas i USA är att om de behöver skicka till dig kommer det att ta lite tid. Och ibland om det måste skickas till dig, betyder det att du måste ange en adress som kan vara ett problem om ditt postnummer måste matcha ditt Hulu-postnummer.

Virtuella kort kan vara din bästa insats. Prova dem.

Helst, om du har en amerikansk vän, fråga dem om de vill hjälpa dig. Det är det bästa sättet att göra det.

Och det borde vara det. Allt ska gå smidigt efter detta. Du bör kunna titta på dina favorit-TV-program efter att du har ett giltigt amerikansk kort.

Slutsats

Om du använder VPN kommer du att kunna strömma dina favorit-TV-program hela tiden. Med PrivateVPN kan du göra det. Det låter dig också hålla dig säker på internet. Men även med PrivateVPN behöver du fortfarande ett amerikansk kort för att detta ska fungera. Och det kan betyda att du måste vänta.

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me