Hur man installerar Alluc Addon på Kodi – 2018 – det enklaste sättet

Hur man installerar Alluc Addon på Kodi - 2018 - det enklaste sättet

Av Michael Smolski, 2018-01-22 10:54:29 i Entertainment
Så du vill installera Alluc-tillägget på Kodi? Bra. Det är en webbplats för länkdelning som ger länkar till nästan alla typer av videor som finns tillgängliga på internet. Vi pratar 80 miljoner videor. Det är som en sökmotor men för videor. Kodi, å andra sidan, är en av de mest populära open source-mediaspelarna. Det är också nästan omöjligt att installera Alluc-tillägget på Kodi om du försöker söka efter hur du gör det på Google. Du får ett stort blogginlägg. Det ser bra ut. Men det fungerar inte. Det är därför vi beslutade att skapa vår egen version av det här blogginlägget som hjälper dig att installera Alluc-tillägget på Kodi som faktiskt fungerar.


Hur man installerar Alluc Addon på Kodi - 2018 - det enklaste sättet

Men innan vi går igenom hur du installerar det, måste du veta några saker.

Är Alluc lagligt? Är det lagligt att installera Alluc Addon på Kodi?

De flesta länder håller med om att nedladdning och värd för något är olagligt. Alluc är inte värd för någonting. Det är bara en katalog med länkar till webbplatser som är värd för innehåll. Det betyder att det är helt lagligt att använda det.

Det är innehållet som du tycker som betyder något. Om du vill installera Alluc på Kodi för att använda olagligt innehåll, kan det vara olagligt, "kanske" eftersom det enbart beror på var du bor. Alluc tillhandahåller länkar till innehåll som du sedan kan strömma. En del av det är lagligt. Några inte. I de flesta länder är det fortfarande lagligt att titta på olagligt innehåll, som i, innehåll som uppladdaren inte har rättigheter till, men som du inte laddar ner eller värdar utan bara tillfälligt lagrar.

Strömning och lag förändras dock långsamt över hela världen, och beroende på var du är, kommer reglerna att variera. Streaming och laglighet är ett komplext ämne. I EU är det sedan 2017 olagligt att strömma innehåll som inte är lagligt på en webbplats du tittar på från om du vet att det inte finns där lagligt. Du straffas inte som om du begick ett brott men det finns en möjlighet att ägaren till rättigheterna kommer att stämma dig. Det skulle likna när du fick musik från dina vänner via Bluetooth när du var yngre. Det var inte lagligt, men du tänkte inte ta itu med några allvarliga konsekvenser.

Nu stöder PrivateVPN inte användningen av olagligt innehåll utan utbildar bara vad som är lagligt och inte lagligt och vilka konsekvenser det kan ha.

Beroende på var du är och vad du vill göra, kanske det inte är klokt att installera Alluc på Kodi.

Vad händer om du inte vet om det är lagligt

EU-lagen säger att om du är medveten om att du strömmar något olagligt, att du bryter mot lagen. Vad händer om du inte vet om något är lagligt eller inte?

Om du väljer att ta dina chanser bör du hålla dig krypterad. Internetleverantörer övervakar din aktivitet online. Regeringen gör ibland också. Åh, och om du är på ett hotell eller i en lägenhet, gör det också. Tja, såvida du inte är krypterad.

Och hur förblir du krypterad? Du använder ett virtuellt privat nätverk som också kallas VPN. Det är privat. Det är virtuellt. När du ansluter till den ändras din IP. Men allt du gör och åtkomst är också krypterat och kan inte ses av regeringen, internetleverantören eller vem som ansvarar för internetanslutningen du är ansluten till. Och du kan till och med ändra din plats utan att flytta när du är ansluten till ett VPN.

PrivateVPN kommer med militärklass AES 256-bitars krypteringskod med 2048-bitars DH-nyckel. Du vet sannolikt inte vad det betyder men Amerikanska regeringen använder samma typ av säkerhet. Och de måste vara mycket säkrare än du. Vi hoppas att de gör det.
Hur man installerar Alluc Addon på Kodi - 2018 - det enklaste sättet
Mer om hur du installerar ett VPN när du lär dig hur du installerar Alluc-tillägget på Kodi.

Det enklaste sättet att installera Alluc Addon på Kodi

De flesta blogginlägg om detta ämne säger att om du vill installera Alluc-tillägget på Kodi, måste du ladda ner ett visst arkiv. Du kanske gör det. Vi har säkerligen provat flera förvar som påstod att erbjuda det för att se vilka som är bäst att använda men det verkar som om nästan ingen ens fungerar.

De fungerar antingen inte, eller så fungerar de när du laddar ner dem, men de har inga tecken på Alluc alls. Vi försökte 5 olika förvar. 3 av dem fungerade inte. 2 hade inte Alluc-tillägget.

En av dem som fungerade krävde nedladdning av ett annat arkiv efter att du laddat ner ett andningsorgan. Det verkade lovande. Tills, nej. Alluc var där.

Men då kom en gnista. En tanke. ”Varför måste du installera alla dessa förvar ändå?”Kanske är det bara sponsrade inlägg som används för att få folk att ladda ner ett arkiv. Och så kom det bara.

Varför skulle jag använda ett arkiv om du kan installera zip-filer direkt från Kodi utan problem?

Alla försökte komplicera det enkla.

Så här gör du:

 • Öppna Kodi. Ja, naturligtvis måste du göra det om du vill installera Alluc-tillägget på Kodi.
 • Gå in i Systemet. Det är en växelsymbol på toppen av skärmen. Det ser mer ut som en inställningar knapp än en Systemet -knappen, men vi kommer att hålla oss till Systemet.

Hur man installerar Alluc Addon på Kodi - 2018 - det enklaste sättet

 • Längst ner på skärmen finns det också en Systemet knapp. Tryck på den. Gå till Add-ons. Tryck Okända källor.
 • Då måste du lämna Kodi och gå in i en webbläsare, helst på din dator och gå till den här länken: https://kodi-addons.club/addon/plugin.video.alluc.api/1.2.10
 • Ladda ner Alluc därifrån.

Alternativt kan du söka efter Alluc Kodi.zip på internet om den länken slutar fungera eller så.

Den här metoden sparar dig mycket problem med att gå igenom olika förvar som inte har vad du vill, vilket är Alluc i det här fallet.

Hur man installerar Alluc Addon på Kodi på en dator

 • När du har laddat ner Alluc.zip, kolla var den ligger.
 • Gå sedan tillbaka till Kodi och tryck Add-ons följd av Installera från zip-fil.
 • Där måste du hitta platsen för Alluc.zip.
 • När du har hittat den trycker du på den och så är det.

Om du vill installera Alluc addon på Kodi, det är faktiskt så enkelt.

Hur du installerar Alluc Addon på alla andra enheter

 • Om du är på din telefon kan du också installera den som på en dator. Egentligen på alla enheter som du enkelt kan ladda ner saker från.
 • Men på andra enheter kan du behöva ansluta en USB-enhet till din dator och överföra Alluc.zip direkt till den.
 • För att göra det måste du ansluta USB-enheten till din Kodi-enhet. Och gå sedan till Add-ons följd av Installera från zip-fil, och lokalisera USB-enheten och Alluc.zip. Slutligen måste du trycka på det, och det är det.

Hur man installerar ett VPN

Om du använder en Amazon Fire Stick finns det en förklaring om hur du gör det i vårt senaste inlägg. Om du har något annat än Fire Stick, mobilenhet eller en dator, så finns det en guide om det också, kolla in det.

Men om du har en mobil enhet eller en dator är det extremt enkelt.

 • Först måste du gå till PrivateVPN-webbplatsen och trycka på Köp-knappen längst upp till höger på skärmen.
 • Du måste sedan fylla i några detaljer.
 • Slutligen måste du gå till nedladdningssektionen längst ner på sidan, eller istället, helt enkelt gå till din app store och söka efter PrivateVPN.
 • Installera den.
 • Anslut till den.

Hur man installerar Alluc Addon på Kodi - 2018 - det enklaste sättet
Och det är allt.

Slutsats - Det är enkelt att installera Alluc Addon på Kodi

Det är väldigt enkelt, när du inte använder förvar som inte har Alluc. Ladda ner det direkt så sparar du mycket tid.

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me