Hur man får åtkomst till Hulu i Storbritannien (steg för steg)

Hur man får åtkomst till Hulu i Storbritannien (steg för steg)

Av Michael Smolski, 2019-05-07 15:38:55 i Entertainment


Vill du komma åt Hulu i Storbritannien? Självklart gör du det. Vem vill inte titta på TV-avsnitt en dag efter att de sänds? Medan Netflix får dig att vänta i månader, kommer Hulu med fantastiska show från liknande CBS, NBC, ABC, BBC, och det är bara för att nämna några, till din TV, telefon eller bärbar dator, nästan direkt. För att inte tala om att det erbjuder visar att sådana som Netflix eller Amazon Prime inte kan tillhandahålla.

Men eftersom du är här, räknade du ut att det inte är så enkelt som att bara gå in på Hulus webbplats om du vill titta på Hulu i Storbritannien. Det beror på att Hulu erbjuder fantastiska shower, men det är inte tillgängligt i Storbritannien. Faktum är att det är i stort sett inte tillgängligt någonstans utanför USA och Japan.

Tja, tills du vet hur du lurar Hulu.

Det finns tre steg som du måste ta om du vill komma åt Hulu i Storbritannien, och vi kommer att gå igenom dem steg för steg så det är så lätt för dig som det kan få.

För att komma åt Hulu i Storbritannien måste du:

 1. Få ett amerikanskt kort att skapa
 2. Trick Hulu till att tro att du är i USA.
 3. Lura din app store för att ladda ner Hulu.

Omedelbart kan du vara avstängd av det faktum att du behöver använda ett amerikanskt kort. Det är endast för anmälningsändamål. Naturligtvis är behovet av ett sådant kort inte idealiskt i första hand, men det är Hulus metod för att verifiera att du är i USA, och vi kommer att gå igenom våra förslag om att få ett amerikansk kort när du fortsätter att läsa.

Hur man skapar ett Hulu-konto för att få åtkomst till Hulu i Storbritannien

Registreringsprocessen är ganska mycket rak. Det är som att registrera sig på någon annan webbplats förutom att du måste agera som om du är i USA. Om du behöver ange en amerikansk adress och inte vet någon, finns det gott om adressgeneratorer på Google.

Så vad sägs om att få ett amerikansk kort för att ställa in Hulu i Storbritannien?

 1. Be en vän i USA att hjälpa dig genom att antingen låta dig använda ett av deras kort eller genom att göra dig ett Hulu-konto. Erbjud att dela det med dem.
 2. Fråga någon som redan har ett Hulu-konto om du kan dela. Erbjuda att betala en del av prenumerationen eller erbjuda någon annan tjänst i utbyte.
 3. Få ett förbetalt kort som utfärdats i USA.
 4. Skaffa ett virtuellt förbetalt kort som utfärdats i USA.

När det gäller steg 3 och 4 är orsaken till att vissa kort inte fungerar med Hulu att de i de flesta fall inte har några pengar på korten. Och det fungerar bara inte.

Om du undrar om du behöver använda ett kort för att betala i framtiden behöver du bara ett kort för att registrera dig.

Det är det första steget i den här steg-för-steg-guiden.

Tricking Hulu för att få åtkomst till Hulu i Storbritannien

Om du inte har ett Hulu-konto kan du inte komma åt Hulu i Storbritannien även om du lurar Hulu.

Det första steget var det svåraste, men det här är det viktigaste.

Du måste få Hulu att tro att du inte är i Storbritannien.

Vi kommer till rätt punkt. Du gör det genom att använda ett VPN.

VPN-tjänster låter dig ändra din plats för att vara någon annanstans, utan att du flyttar.

Därför kan du vara i USA utan att vara i USA, och därmed kan du komma åt Hulu i Storbritannien.

Huruvida du kan komma åt Hulu i Storbritannien beror helt på vilken VPN-tjänst du använder.

I underhållningsvärlden är det inte så enkelt som att ansluta till en amerikansk server för att avblockera amerikanska tjänster. VPN-tjänster är mycket välkända och på grund av detta vidtas försiktighetsåtgärder för att förhindra att dessa tjänster arbetar med plattformar som Hulu, DAZN eller Netflix. Försiktighetsåtgärder som att behöva ett amerikansk kort för att göra ett Hulu-konto tas för att förhindra att människor använder sådana som Hulu utanför USA.

Omedelbart fungerar inte gratis VPN-tjänster med Hulu. Även om de gjorde det, skulle de inte erbjuda tillräckligt snabba hastigheter för att du ska kunna njuta av att titta på Hulu i Storbritannien.

Om du vill komma åt Hulu i Storbritannien, så långt som att lura Hulu, är PrivateVPN ett alternativ som fungerar med Hulu precis som det stöder de flesta Netflix-regioner på marknaden, Amazon Prime, HBO och många många andra.

Som Jamie sa, har PrivateVPN inte så många servrar som vissa andra VPN-tjänster, men det fokuserar på kvalitet över kvantitet. Det finns tjänster där ute med 3 000+ servrar ännu. PrivateVPN fungerar med de flesta Netflix-regioner på marknaden, och det är vad som händer när du investerar i kvantitet.

Naturligtvis kommer vi inte att säga att vi är det enda VPN som fungerar med Hulu, men om du letar efter ett VPN för underhållningsändamål är kvalitet viktigt, att ha 3 000+ servrar är bra men du slösar dina pengar om de servrar fungerar inte med de tjänster du vill komma åt.

PrivatVPN + ett Hulu-konto är tillräckligt för att få åtkomst till Hulu i Storbritannien, men om du vill komma åt Hulu i Storbritannien på din iPhone, iPad, Android eller Amazon Fire TV Stick, finns det några extra steg som du måste ta eftersom Hulu inte automatiskt finns i din app store.

Nedladdning av Hulu på en iOS-enhet för att komma åt Hulu i Storbritannien

På Apple-enheter måste du gå in i dina inställningar där du måste logga ut från ditt iCloud-konto. Där måste du skapa ett nytt konto med din plats i USA.

På så sätt får du åtkomst till den amerikanska Apple App Store som sedan tillåter dig att ladda ner Hulu för att komma åt Hulu i Storbritannien.

Se till att skapa ett nytt konto för att om du ändrar ditt område på ditt nuvarande konto förlorar du all information.

Naturligtvis, efter att du laddat ner Hulu, kan du logga in på ditt gamla konto och Hulu kommer fortfarande att vara där.

Ladda ner Hulu på en Android-enhet för att få åtkomst till Hulu i Storbritannien

På Android-enheter är processen lite annorlunda. Du behöver faktiskt ändra inställningarna i ditt nuvarande konto.

Vi rekommenderar att du kolla in ett stycke från Google om ämnet att ändra din region.

Kom ihåg naturligtvis att ställa in din plats till att vara i USA.

Alternativt kan du ladda ner appen från någon annan väl betrodd Android-butik.

Ladda ner Hulu på Amazon Fire TV Stick för att få åtkomst till Hulu i Storbritannien

Om du vill titta på Hulu i Storbritannien på Apple TV eller liknande av Google Chromecast kommer det inte att vara möjligt eftersom dessa plattformar inte stöder VPN-tjänster. Amazon Fire TV-serien gör det dock till ditt bästa alternativ om du vill komma åt Hulu i Storbritannien på en större skärm.

 • Processen att få Hulu på Fire TV Stick börjar med att du går till amazon.co.uk
 • Gå över konton & listor och tryck sedan på Hantera ditt konto och ditt innehåll.
 • Ändra din region för att vara i USA.
 • Gå till din Amazon Fire TV Stick. Gå till inställningar följd av Mitt konto.
 • Avregistrera.
 • Logga in på ditt konto.

Det låter dig ladda ner Hulu på Amazon Fire TV Stick.

I mycket sällsynta fall måste du ta bort din nuvarande betalningsmetod och eventuellt lägga till en amerikansk.

Så här får du tillgång till Hulu i Storbritannien

När du börjar läsa denna steg-för-steg-guide om hur du får åtkomst till Hulu i Storbritannien kan det tyckas som att detta kommer att bli en hård process, och även om Hulu inte är den enklaste plattformen att använda i Storbritannien, om du tar det steget för steg kommer du att inse att det inte är så svårt heller.

I slutändan beror du på hur mycket du vill ha åtkomst till Hulu i Storbritannien, om du kommer att följa den här guiden som förklarar den på ett så enkelt sätt som möjligt eller om du ger upp. Vi vill ha tillgång till den underhållning vi förtjänar att ha i Europa. Gör du?

Amerikansk kort + PrivateVPN + lura din app store = Hulu i Storbritannien.

Skrivet av Michael Smolski.

Rae Hodge
Rae Hodge Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me